Bat 5 nisan canim
Sabah yaptım ama negatif
Kızlar merhaba,
Bizde yaklaşık 5 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ve sabırla bekliyoruz. Bu ayy rahim filmi de çektirdim bel ki faydası olur diye
Sürekli kendimi dinlemekten yoruldum, kasıklarım ağrıyomu, şişlik var mı diye sanırım hiç belirti yok bat 15 nisan. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Üzgünümmm
az kalmış canım inşallah hamilesindir...çok heyecanlı çok...
Kızlar selam bnde 9 aylık evliyim ve yaza hamiş girmek istiyorum çalışmalar son gaz devam ediyor inş hayırlı haberler alır mutluluğumuza mutluluk katarızzz
hadi bakalım inşallah hepimiz yaza kadar
L İ S T E M İ Z..
İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT
duygubaby................25.........2 ay.......5 nisan
nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan
keser84....................29...........9 ay.........20 nisan
melake26..................27...........1 ay.........18 nisan
HappyHouseWife.........25..........1 ay.........5 nisan
glsh13......................??...........5 ay.........15 nisan
esbayar...................??............9 ay..........?
logistics2402.............29...........1 yıl..........20 nisan
selamlar kızlar. 27 yaşındayım ben de. geçen ay denedik rastgele olmadı tabi. bu ay hesap yaparak çalıştık. 18 nisan bat. Allahım kimseye aratmasın.
kızlar yaşını yazmayanlar yazabilir mi?
kızlar günaydın
bende 25 yaşındayım bat 5 Nisan hala kırmızılar gelmedi test yaptım 2 gün önce negatif...bu ilk denememiz ilk ayımız umarım hayırlı zamda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız...
Kızlar merhaba,
Bizde yaklaşık 5 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ve sabırla bekliyoruz. Bu ayy rahim filmi de çektirdim bel ki faydası olur diye
Sürekli kendimi dinlemekten yoruldum, kasıklarım ağrıyomu, şişlik var mı diye sanırım hiç belirti yok bat 15 nisan. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Üzgünümmm
Kızlar selam bnde 9 aylık evliyim ve yaza hamiş girmek istiyorum çalışmalar son gaz devam ediyor inş hayırlı haberler alır mutluluğumuza mutluluk katarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?