Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

selamlar kızlar. 27 yaşındayım ben de. geçen ay denedik rastgele olmadı tabi. bu ay hesap yaparak çalıştık. 18 nisan bat. Allahım kimseye aratmasın.

kızlar günaydın

bende 25 yaşındayım bat 5 Nisan hala kırmızılar gelmedi test yaptım 2 gün önce negatif...bu ilk denememiz ilk ayımız umarım hayırlı zamda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız...

Kızlar merhaba,
Bizde yaklaşık 5 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ve sabırla bekliyoruz. Bu ayy rahim filmi de çektirdim bel ki faydası olur diye
Sürekli kendimi dinlemekten yoruldum, kasıklarım ağrıyomu, şişlik var mı diye sanırım hiç belirti yok bat 15 nisan. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Üzgünümmm

az kalmış canım inşallah hamilesindir... çok heyecanlı çok...

Kızlar selam bnde 9 aylık evliyim ve yaza hamiş girmek istiyorum çalışmalar son gaz devam ediyor inş hayırlı haberler alır mutluluğumuza mutluluk katarızzz

kızlar yaşını yazmayanlar yazabilir mi?

Son düzenleme:
selamlar kızlar. 27 yaşındayım ben de. geçen ay denedik rastgele olmadı tabi. bu ay hesap yaparak çalıştık. 18 nisan bat. Allahım kimseye aratmasın.

hoşgeldin canım allahım tez zamanda bebişinze kavuştursun...

hoşgeldin canım inşallah geç döllenme olmuştur ve meleğin seninledir....

canım hoşgeldin sabretmek en iyisi bende 10 aydır bekliyorum inşallah bu ay gelir meleklerimiz....bende çok taktım kafama oyüzden de olabilir...

Bende 1 senelik evliyim, ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybettim o zamandan beri her ay deniyoruz ama maalesef hala olmadı.
29 yaşındayım , bat tarihi tahmini 20 nisan. Bu ay ne yazık ki verimsiz geçirdim, önümüzdeki ay ovoluasyon testi deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı. Umarım kısa zamanda mutlu haberler alırız burda.
Bu arada kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir sonraki ay için artık sigarayı da bırakalım burda hep beraber. Sağlıklı bebişlerimiz olması için

Kızlar selam bnde 9 aylık evliyim ve yaza hamiş girmek istiyorum çalışmalar son gaz devam ediyor inş hayırlı haberler alır mutluluğumuza mutluluk katarızzz

hoşgeldin canım benim inşallah dualarımız kabul olur ve bu topikteki tüm arkadaşalarımız yaza hamiş olarak gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…