hoşgeldin canım inşallah geç döllenme olmuştur ve meleğin seninledir....
bende bende bendeeee....
hatta şu an,bu ay hamile kalmak istiyorum....
Bende 1 senelik evliyim, ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybettim o zamandan beri her ay deniyoruz ama maalesef hala olmadı.
29 yaşındayım , bat tarihi tahmini 20 nisan. Bu ay ne yazık ki verimsiz geçirdim, önümüzdeki ay ovoluasyon testi deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı. Umarım kısa zamanda mutlu haberler alırız burda.
Bu arada kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir sonraki ay için artık sigarayı da bırakalım burda hep beraber. Sağlıklı bebişlerimiz olması için
Merhaba kızlar,
27. Mart'ta 10 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Tekrar düşünüyoruz ama iki ay korunma süremiz var. Bu arada ben sizi takip ederim.
bende bende bendeeee....
hatta şu an,bu ay hamile kalmak istiyorum....
inş cnm yaa bide bi sorunum var tam yumurtlama dönemimi kestiremiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana?
Merhaba kızlar,
27. Mart'ta 10 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Tekrar düşünüyoruz ama iki ay korunma süremiz var. Bu arada ben sizi takip ederim.
kızlar hoşgeldiniz nasılsınız? tanışalım isterseniz ne işle meşgulüz hangi şehirdeyiz:))))
ben öğretmenim tokatta yaşıyorum:)
Merhaba kızlar,
kızlar inşallah hayırlısıyla kavuşucaz bebişlerimize burda birbirimize destek olucaz vazgeçmek yokk sabretmek var :))))))))
çok teşekkürler canım ben Bursa da oturuyorum eşim benim Tokat Pazarlı hatta bu ay oraya gelicez ailesini ziyaret etmeyeçok memnun oldum... ben şuan çalışmıyorum... (iibf maduru)
evet canım birbirimize destekle devam edicez mutlu son bizi bekliyooooo...
aaaa öylemi bende aslen çorumluyum ama eşim burda oda turhallı:))) hayırlısı olsun canım en kısa zamanda mesleğini icra edersin inşallah... zor bir durum anlıyorum snei bende 3 yıl bekledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?