Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

bende bende bendeeee....
hatta şu an,bu ay hamile kalmak istiyorum....

Merhaba kızlar,

27. Mart'ta 10 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Tekrar düşünüyoruz ama iki ay korunma süremiz var. Bu arada ben sizi takip ederim.

canım hoşgeldin aramıza allahım sabır versin zor bir durum...bende bu ay ovulasyon testiyle yaptım çalışmalarımı :)))) inşallah yakında hepimiz hamiş kalcaz

kızlar hoşgeldiniz nasılsınız? tanışalım isterseniz ne işle meşgulüz hangi şehirdeyiz:))))

ben öğretmenim tokatta yaşıyorum:)

Merhaba kızlar,

27. Mart'ta 10 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Tekrar düşünüyoruz ama iki ay korunma süremiz var. Bu arada ben sizi takip ederim.

geçmiş olsun... benimde bi düşüğüm var, o zamandan beride denemeye devam ama olmuyo hala

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

inş cnm yaa bide bi sorunum var tam yumurtlama dönemimi kestiremiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana?

canım bak bu linke tıkla http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...6-otomatik-yumurtlama-gunu-hesaplayicisi.html burda adet tarihini yazıp hesaplattır tatlım...
bide ben hep akıntımı kontrol ediyorum adetın bittikten sonra( ortalama 7 gün falan sonra gelir)dikkat et yumurta akı kıvamında yogun bı akıntı gelicek o gün yumurtlamış oluyormuşsun o günü değerlendirmek gerekiyormuş... aslında bence onlara takılmamak lazım adetin bittikten sonra günaşırı ilişki olsunn çünkü kimin ne zamn hamile kalcagı belli olmuyormuş adetten 1 gün önce hamöile bile kalan kadınlar varmış okudugum kadarıyla bunları biliyorum...
haaa bide ovulasyon testleri var bak burda satılıyor onlardan alabilirsin Ovulasyon Testi - GittiGidiyor

umarım anlatabilmişimdir

kızlar hoşgeldiniz nasılsınız? tanışalım isterseniz ne işle meşgulüz hangi şehirdeyiz:))))

ben öğretmenim tokatta yaşıyorum:)

çok teşekkürler canım ben Bursa da oturuyorum eşim benim Tokat Pazarlı hatta bu ay oraya gelicez ailesini ziyaret etmeye çok memnun oldum... ben şuan çalışmıyorum...(iibf maduru)

kızlar inşallah hayırlısıyla kavuşucaz bebişlerimize burda birbirimize destek olucaz vazgeçmek yokk sabretmek var :))))))))

Merhaba kızlar,

geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın... sakın bi yerlere gitme hepberaber alalım mutlu haberlerimizi... hem 2 ay hemen geçer...

çok teşekkürler canım ben Bursa da oturuyorum eşim benim Tokat Pazarlı hatta bu ay oraya gelicez ailesini ziyaret etmeye çok memnun oldum... ben şuan çalışmıyorum...(iibf maduru)

aaaa öylemi bende aslen çorumluyum ama eşim burda oda turhallı:))) hayırlısı olsun canım en kısa zamanda mesleğini icra edersin inşallah... zor bir durum anlıyorum snei bende 3 yıl bekledim...

bende İstanbul'danım.. 26 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum.. bikaç ay önce ayrıldım işten, şimdi başka bi iş bakıcam..
1,5 yıllık evliyim ve malesef bir düşüğüm oldu mart 2012'de.. o zamandan bu yana denemeye devam ama olmuyo nedense..

aaaa öylemi bende aslen çorumluyum ama eşim burda oda turhallı:))) hayırlısı olsun canım en kısa zamanda mesleğini icra edersin inşallah... zor bir durum anlıyorum snei bende 3 yıl bekledim...

aaaa o zaman biz eşlerden hemşeriyiz desene çok güzel yaaaa:))) inşallah canım bakalım hayırlısı ilk zamnlar çok kafama takıyordum ama artık diyorum ki hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…