- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
bende İstanbul'danım.. 26 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum.. bikaç ay önce ayrıldım işten, şimdi başka bi iş bakıcam..
1,5 yıllık evliyim ve malesef bir düşüğüm oldu mart 2012'de.. o zamandan bu yana denemeye devam ama olmuyo nedense..
bende İstanbul'danım.. 26 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum.. bikaç ay önce ayrıldım işten, şimdi başka bi iş bakıcam..
1,5 yıllık evliyim ve malesef bir düşüğüm oldu mart 2012'de.. o zamandan bu yana denemeye devam ama olmuyo nedense..
aaaa o zaman biz eşlerden hemşeriyiz desene çok güzel yaaaa:))) inşallah canım bakalım hayırlısı ilk zamnlar çok kafama takıyordum ama artık diyorum ki hayırlısı olsun
Bende 1 senelik evliyim, ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybettim o zamandan beri her ay deniyoruz ama maalesef hala olmadı.
29 yaşındayım , bat tarihi tahmini 20 nisan. Bu ay ne yazık ki verimsiz geçirdim, önümüzdeki ay ovoluasyon testi deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı. Umarım kısa zamanda mutlu haberler alırız burda.
Bu arada kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir sonraki ay için artık sigarayı da bırakalım burda hep beraber. Sağlıklı bebişlerimiz olması için
evet canım aynen öylee :)))) sen bursalımısn?
L İ S T E M İ Z..
İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT
duygubaby................25.........2 ay.......5 nisan
nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan
keser84....................29...........9 ay.........20 nisan
melake26..................27...........1 ay.........18 nisan
HappyHouseWife.........25..........1 ay.........5 nisan
glsh13......................??...........5 ay.........15 nisan
esbayar...................??............9 ay..........?
logistics2402.............29...........1 yıl..........20 nisan
pufpuff.....................26...........1 yıl.........?
ayyyyyyyy hadi bakalım bu isimlerin karsısı dolsunçok heyecanlıyım ya...
canlarım lütfen sigara içmeyin bende içiyordum tam 7 ay oldu bırakalı napayım bebeğim ağır bastı:) yani insanın tamamen kafasında bitiyor bu iiş hamişlik için napıyormuşuz sigarayı bırakıyorz:) sonra gelsin bebişler
kızlar ya size bi şey sorucam adetim 3 gündür yok ve akıntılarım devam ediyo şimdide tuvalete gittim afedersiniz ama üzerimde tayt vardı onun agı bile ıslanmış yani su gibi kokusuz bi akıntı bu bana son adetimden sonra 4 kez oldu ama bu kadar ilk defa ıslattı bi fikri olan var mı???
canım o banada oluyo ama okdar değil bi araştrmak lazım:)))
canım bizim sayfamız neden tüp bebek bölümüne taşınmış acep?????
yaaa şimdi gördüm anlamadımm neden taşıdılar kiii ne alaka....
makarakukara ya bilgi vermek lazım o bizi buraya taşıdı...
makarakukara ya bilgi vermek lazım o bizi buraya taşıdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?