Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

canım bu ay olur inşallah denemeye devam... alıcaz güzel haberleri...

canım çok zor bir durum yaaa allahım sabrınıda veriyor zamanla inşallah o güzel duyguyu yeniden yaşarsın....allahım önce bebişini sonrada işini versin:)))) senide hamiş görcez bak gör denemeye devam

canım allah bi daha yaşatmasın bence az kalmış bebegiin gelmesine inşallah bu ay sonuçlanır.... bence sigarayı bırakmaya karar vermen çok güzel bence hemen bırak...

L İ S T E M İ Z..

İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT

duygubaby................25.........2 ay.......5 nisan

nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan

keser84....................29...........9 ay.........20 nisan

melake26..................27...........1 ay.........18 nisan

HappyHouseWife.........25..........1 ay.........5 nisan

glsh13......................??...........5 ay.........15 nisan

esbayar...................??............9 ay..........?

logistics2402.............29...........1 yıl..........20 nisan

pufpuff.....................26...........1 yıl.........?

ayyyyyyyy hadi bakalım bu isimlerin karsısı dolsun çok heyecanlıyım ya...

canlarım lütfen sigara içmeyin bende içiyordum tam 7 ay oldu bırakalı napayım bebeğim ağır bastı:) yani insanın tamamen kafasında bitiyor bu iiş hamişlik için napıyormuşuz sigarayı bırakıyorz:) sonra gelsin bebişler

kızlar ya size bi şey sorucam adetim 3 gündür yok ve akıntılarım devam ediyo şimdide tuvalete gittim afedersiniz ama üzerimde tayt vardı onun agı bile ıslanmış yani su gibi kokusuz bi akıntı bu bana son adetimden sonra 4 kez oldu ama bu kadar ilk defa ıslattı bi fikri olan var mı???

çok sevindim canım bravo sana ben içmiyorum şükür ki...

canım o banada oluyo ama okdar değil bi araştrmak lazım:)))

canım aklına kötü şeyler getirme belkide bebeişe işarettir...inşallah

Curly, Kazen, Editor, Mune canım bu kişilere mail atıp düzelttirebilirsin...bi bak istersen....

makarakukara ya bilgi vermek lazım o bizi buraya taşıdı...

canım sanırım bu bölümün yöneticisi'' makarakukara'' çünkü o bizi buraya taşıdı o yüzden söyledim... ama baktım bizim mesaj sayımız daha 100 olmadığı için özel mesaj atamıyoruz ama daha demin yazdığım isimlere sadece mesaj atabilirmişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…