- 16 Aralık 2014
- 39
- 22
- 18
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.181
Hepimiz stres yapıyoruz bu şekilde canım insan kafasından atamıyo bende öyleyim acaba olmicakmı korkusu inşallah tez zamanda bebişlerimiz gelir canım sabredicez allah büyük hayırlısını versinanladım tatlım o zaman bi kaç ay daha deneyelim sonuç alamazsam doktora gideyim belkide stresten böyle oluyor bilmiyorum.Dua edip sabretmekten başka yapılacak bişi yok Inşallah tez zamanda Rabbim hayırlısıyla meleklerimizi kavuşturur bize.çok teşekkür ederim ayrıca cevap verdiği için içime su serptin
Keske yaa keske yarın doktora gıdıyorum hanı adetın ucuncu gunu hormonlara bakıo ya doktor ucuncu gunune denk getrdım randevumu kanama yok ama sorcam doktora baska bı skıntı olmasın da ınsallahüstüne görme olmasın test yaptın mı ?
Kanamam yok canm leke gıbı geldı bıttı yarın doktora gtcem bakalımBitti mi adet. İstersen bir test daha yap canım
Hadi inşallah güzel haberle gelirsinKanamam yok canm leke gıbı geldı bıttı yarın doktora gtcem bakalım
Canım yerleşme lekesi dedikleri olmasın sakın??Kanamam yok canm leke gıbı geldı bıttı yarın doktora gtcem bakalım
Canım çok az saç inceliğinde idiBir taneden bişey olmaz sanırım ama sen almamaya çalış bence. Yerleşme kanamsı adete yakın var çok az oluyormuş. Senin nasıldı
Yuh kızım abartma artık sakin olKızlar sonunda bunuda yaptım evet güleceksiniz ama vallahi yaptım. Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptımÇamaşır suyuna göre hamileyim Sıyırmanın doruğundayım
O nası oluyo turkuazcım?Kızlar sonunda bunuda yaptım evet güleceksiniz ama vallahi yaptım. Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptımÇamaşır suyuna göre hamileyim Sıyırmanın doruğundayım
Canım burda okudum ama gerçek değil tabi ki benimkisi can sıkıntısıO nası oluyo turkuazcım?
Vallahi yaptımhahhaha turkuaz ciddi misinnn ??
Hahahaha çamaşır suyuyla herşeyi deniyo şu kadınlar yaaCanım burda okudum ama gerçek değil tabi ki benimkisi can sıkıntısıYani benim yaptığım gerçekte sonuçlar gerçek değil herkeste farklı çıkmış okuduğum kadarıyla
Değerlendir bacım ne zaman tutacağı belli miGribim ama değerlendiriyorum yine de:)
Sorma her derde devaHahahaha çamaşır suyuyla herşeyi deniyo şu kadınlar yaa
yok ben şöyle üstlerine pıspıs yapıyorumÇamaşır suyu demişken kızlar, bulaşık makinesine çamaşır suyu damlatrken deterjan gözüne mi koyuyorsunuz? ?
Bende öyle yapıyom Sağol kuzumyok ben şöyle üstlerine pıspıs yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?