Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Keske yaa keske yarın doktora gıdıyorum hanı adetın ucuncu gunu hormonlara bakıo ya doktor ucuncu gunune denk getrdım randevumu kanama yok ama sorcam doktora baska bı skıntı olmasın da ınsallah
İnşallah güzel haberler alirsin canim :)

aaa ciddimisiiin. İyi oldu bunu duyduğum. Ben gittim salona 2 tane desene bile olmayan bembeyaz halı aldım ve en ufak bişey dökülse olay oluyor :)
Benim de öyle canım oturma odamın halıları bembeyaz, kocam diyo halı yüzünden evde olağanüstü hal ilan etmişsin. Bişy yerken çay içerken hep aman dikkat aman dikkat

Benimde 9 ay oldu canım. Ilk aylarda korundum ama aile baskısı galip geldi ve artk çocuk düşünmeye başladım
Yaş kaç. Sorma bizdede çok baskı var. Bakma sen burda sürekli yazdığıma ben hala öyle olsun diye ölüp bitmiyorum bazen çok istiyorum bazen hiç istemiyorum. Benimkisi can sıkıntısı. Öncedende başka konularda kk ya takılır saatlerce bakardım şimdi konu gebelik oldu

25 yaşındayım canım. 23 te atandım 24 te evlendim 25 te çocuk doğurcam galiba bu zamana göre erkenciyim Okuldaki arkilerim erken evlendiğimi söylüyorlar sürekli. Ama 3 yıllık Sevgilimdi daha fazla bekliyemezdik

kızlarr...anladığım kadarıyla daha çok gensiniz allah aratmadan hepimize versin nşallahh...baskıları da takmayalım lütfenn...evlenene kadar eee evlilik ne zaman,evlenince de ee hadi çocuk ne zaan klişeleriyle sıkmayın canınızı şekerler....

ahhhh caannıımmmm nerde gençliikk. Genç olsa kimseyi takmam zaten ama 32 dolmak üzere malesef

Canım bunun geçi erkeni yok ya. Doğru insanı ne zaman bulduğunla ilgili Benim karşıma geç çıktı 25 te çıksa 27de evlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…