- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.201
tam da makineyi açtmıştım yerleştirmeye soruyu gördüm.:)))) ben deterjan gözüne koyuyorum....tabletin yanındaki boş gözeÇamaşır suyu demişken kızlar, bulaşık makinesine çamaşır suyu damlatrken deterjan gözüne mi koyuyorsunuz? ?
Öyle yapınca bardaklar iyice parlıyor mu canım ? Off hep bebek muhabbeti,, kafayı dağıtalm accıktam da makineyi açtmıştım yerleştirmeye soruyu gördüm.:)))) ben deterjan gözüne koyuyorum....tabletin yanındaki boş göze
kızlar parlatıcı kullanıyormusunuz. Ben kullanmıyorum. İyi bişey mi o :)tam da makineyi açtmıştım yerleştirmeye soruyu gördüm.:)))) ben deterjan gözüne koyuyorum....tabletin yanındaki boş göze
dimi yaaÖyle yapınca bardaklar iyice parlıyor mu canım ? Off hep bebek muhabbeti,, kafayı dağıtalm accık
Ben kullanıyorum canım, bulaşık makinesi parlatıcısı halı lekelerini de çok ii temizliyo bu arada.kızlar parlatıcı kullanıyormusunuz. Ben kullanmıyorum. İyi bişey mi o :)
aaa ciddimisiiin. İyi oldu bunu duyduğum. Ben gittim salona 2 tane desene bile olmayan bembeyaz halı aldım ve en ufak bişey dökülse olay oluyor :)Ben kullanıyorum canım, bulaşık makinesi parlatıcısı halı lekelerini de çok ii temizliyo bu arada.
İnşallah güzel haberler alirsin canim :)Keske yaa keske yarın doktora gıdıyorum hanı adetın ucuncu gunu hormonlara bakıo ya doktor ucuncu gunune denk getrdım randevumu kanama yok ama sorcam doktora baska bı skıntı olmasın da ınsallah
Benim de öyle canım oturma odamın halıları bembeyaz, kocam diyo halı yüzünden evde olağanüstü hal ilan etmişsin. Bişy yerken çay içerken hep aman dikkat aman dikkataaa ciddimisiiin. İyi oldu bunu duyduğum. Ben gittim salona 2 tane desene bile olmayan bembeyaz halı aldım ve en ufak bişey dökülse olay oluyor :)
Ben öyle demiyorum adam rahat etsin diye ama arada bir silmem gerekiyor. Birde tüyleride uzun silmesi süpürmesi çok zorBenim de öyle canım oturma odamın halıları bembeyaz, kocam diyo halı yüzünden evde olağanüstü hal ilan etmişsin. Bişy yerken çay içerken hep aman dikkat aman dikkat
Sende mi yeni evlisin canım?Ben öyle demiyorum adam rahat etsin diye ama arada bir silmem gerekiyor. Birde tüyleride uzun silmesi süpürmesi çok zor
1 sene oldu canım. aralık 31 yıldönümüydüSende mi yeni evlisin canım?
Benimde 9 ay oldu canım. Ilk aylarda korundum ama aile baskısı galip geldi ve artk çocuk düşünmeye başladım1 sene oldu canım. aralık 31 yıldönümüydü
Yaş kaç. Sorma bizdede çok baskı var. Bakma sen burda sürekli yazdığıma ben hala öyle olsun diye ölüp bitmiyorum bazen çok istiyorum bazen hiç istemiyorum. Benimkisi can sıkıntısı. Öncedende başka konularda kk ya takılır saatlerce bakardım şimdi konu gebelik olduBenimde 9 ay oldu canım. Ilk aylarda korundum ama aile baskısı galip geldi ve artk çocuk düşünmeye başladım
25 yaşındayım canım. 23 te atandım 24 te evlendim 25 te çocuk doğurcam galiba bu zamana göre erkenciyimYaş kaç. Sorma bizdede çok baskı var. Bakma sen burda sürekli yazdığıma ben hala öyle olsun diye ölüp bitmiyorum bazen çok istiyorum bazen hiç istemiyorum. Benimkisi can sıkıntısı. Öncedende başka konularda kk ya takılır saatlerce bakardım şimdi konu gebelik oldu
ahhhh caannıımmmm nerde gençliikk. Genç olsa kimseyi takmam zaten ama 32 dolmak üzere malesefkızlarr...anladığım kadarıyla daha çok gensiniz allah aratmadan hepimize versin nşallahh...baskıları da takmayalım lütfenn...evlenene kadar eee evlilik ne zaman,evlenince de ee hadi çocuk ne zaan klişeleriyle sıkmayın canınızı şekerler....
Canım bunun geçi erkeni yok ya. Doğru insanı ne zaman bulduğunla ilgili25 yaşındayım canım. 23 te atandım 24 te evlendim 25 te çocuk doğurcam galiba bu zamana göre erkenciyimOkuldaki arkilerim erken evlendiğimi söylüyorlar sürekli. Ama 3 yıllık Sevgilimdi daha fazla bekliyemezdik
Senin bir çocuğun car ama tatlı. Ben ikinciyi hangi araya sıkıştırıcambana göre gençsiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?