Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kız parlatıcı kullanma makinede zararlı sirke koy onun yerine parlatıcı gozune
Bende kimyasalı yüklemeyeyim diye kullanmadım ama bazen bardaklar parlamıyo gibi. Sirke deneyeyim. Birde şu sıvı kapsüller iyi ya ben indirim var diye gittim toz kapsül aldım kalıntı kalıyor

haydi bakalım kızlarr inşallahhh....bugün ara ara yere çömelip uzandığımda kasığımda genelde solda çekilmeler olduyor..ve ayagımı kaldırarak sandalyede oturduğumda...

4- yada 5 cnm...adete yakın şimdiye kadar hiç farketmedim bu duruu daha önce .çocuk plnımız olmadığından...ama regl olucam diye geçiyor içimden ya..

kızlar 4 ya da 5 şubatta regl olamm gerekiyor?umudum gitti....sırf sigara içtiğim için testi erken uyguladım...varsa sigarayı keseyim diye. eczacı da çok methetmişti erken testi ksin sonuç diye..

kızlar 4 ya da 5 şubatta regl olamm gerekiyor?umudum gitti....sırf sigara içtiğim için testi erken uyguladım...varsa sigarayı keseyim diye. eczacı da çok methetmişti erken testi ksin sonuç diye..
Canım umudunu kaybetme. O test herkesde doğru sonuç vermiyor. Dün burda okudum yumurtlamadan 10 12 gün sonra negatif olan var hamile olduğu halde. Biz acele ediyoruz ondan. Sigara içinse kan testi ver bence. Bakma bende test çok ya oynuyorum onlarla

benim ilk hamiileliğimde de geç çıkmıştı hatta eşim de dedi erken yapıyosun diye...ama testin özellliği ya erken gebelik testi denedim işte...varsa vardır...hayırlısını nasip etsin rabbim...daha da adet günüm gelmeden test yapmam tabi kan gelmezse

Kizlar ben bugun ozele gittim. dunki test sonuclarini gosterdim. hamilr degilsn dedi.hormon testi istedi. progesteron 6.83 cikti. bu sefer de ovulasuon olmus deger de baya yuksrk hamile olabilirsn,adetin gelmezse haftaya bi daha test yapalim dedi:) ins hamileyimdr kizlar dua edin....

Kızlar ben hala adet olmadım orası burası geziyorum sonum ne olacak bilmiyorum karnim agriyo gogusler sutyene sığmıyor cok agrıyo annemle karar verdik pazartesiyı bekliyoruz bakalım kıst falan mı oldu acaba korkuyorum da off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…