- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.221
Bende kimyasalı yüklemeyeyim diye kullanmadım ama bazen bardaklar parlamıyo gibi. Sirke deneyeyim. Birde şu sıvı kapsüller iyi ya ben indirim var diye gittim toz kapsül aldım kalıntı kalıyorKız parlatıcı kullanma makinede zararlı sirke koy onun yerine parlatıcı gozune
Sen takvim yaşına bakma yavrum tay gibisinBen 37 yım bes aylık evlılık daha ılk cocuga ugrasıyorum benım durum vahım yanı
senin bat ne zamandıhaydi bakalım kızlarr inşallahhh....bugün ara ara yere çömelip uzandığımda kasığımda genelde solda çekilmeler olduyor..ve ayagımı kaldırarak sandalyede oturduğumda...
Insallah ya umutlanmak istemiyorum cok hayal kirikligi yasadim bu ayCanım yerleşme lekesi dedikleri olmasın sakın??
Hiç belli olmaz bence4- yada 5 cnm...adete yakın şimdiye kadar hiç farketmedim bu duruu daha önce .çocuk plnımız olmadığından...ama regl olucam diye geçiyor içimden ya..
günaydın...üzülme canm erken olduğu için belkide çıkmamıştır daha ne zaman bat ?günaydınn kızlarrrr....sabah sabahh...erken gebelik testi yaptım...sonuç:negatiff
Canım ben de yaptım benim de negatifgünaydınn kızlarrrr....sabah sabahh...erken gebelik testi yaptım...sonuç:negatiff
Canım umudunu kaybetme. O test herkesde doğru sonuç vermiyor. Dün burda okudum yumurtlamadan 10 12 gün sonra negatif olan var hamile olduğu halde. Biz acele ediyoruz ondan. Sigara içinse kan testi ver bence. Bakma bende test çok ya oynuyorum onlarlakızlar 4 ya da 5 şubatta regl olamm gerekiyor?umudum gitti....sırf sigara içtiğim için testi erken uyguladım...varsa sigarayı keseyim diye. eczacı da çok methetmişti erken testi ksin sonuç diye..
Canım ben de yaptım benim de negatif
Aliskanlik cisimi kulanmazsan rahat edemiyomyıne mi yaptın ne dıyeyım ben sana
Aliskanlik cisimi kulanmazsan rahat edemiyom
Gıttım kıstım erımıs stres yapma hormonlarını etkılıo dedı rahat olcam artık :) (güya)İnşallah güzel haberler alirsin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?