Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hadi inş. hamilesindir canm güzel haberlerini duyarızz

bencede pazartesi git kan ver canım bence hamilesinn sende inş. kaç gün geciktiii ?

Cnm normalde dun ya da en gec bugun adet olmam gerekiyodu. daha gecikti sayilmaz ama yaklasik bir haftadir kasiklarim ve belim catliyo agridan.normalde adet oldugum gun sadece birkac saat karnim agrir gecerdi. insallah onumuzdeki gunlerde de gelmez adetim de hamileyimdir:)
kaç gün gecikti cnm adetin?

Adet oldum bu sabah tam da bekledigim gibi test yapmama gerek kalmadi neyse artik hayirlisi . zaten bu ay cok calismadik yumurtlama gunumden 2 3 gun once olmustu hemen kalktim filan azda olsa umudum vardi ama denk gelmedi asil planladigimiz tarih subatti bakalim inşallah en yakin zamanda hayirlisiyla tutar bebisler

ya umutlandırmak ıstemıyorum ama bence sen hamılesın daha oncede lekelenme gelmıstı ya o da bana yerlesme kanaması gıbı gelıyor bazen hemen testte cıkmıyor yıne de hayırlısı olsun guzel haberlerını alırız ınsallah ama ben senden umutluyum

Insallah canım bu ıslerde hep bır belırsızlık oluyor kesin sonuca kadar bekleyip göreceğiz cok tesekkur ederim dilerim guzel haberler alırız karsılıklı

Canım süper haber bu inşallah hamilesindir

Canım şubata inşallah. Bende 5 dakika yattım yatmadım hemen kalktım. Demek çok yatmak gerekiyor

Turkuazcm bende geçen ay senin gibi yaptım üstüste test test. Bide benim kocam eczacı ya teste ulaşmakta kolay telef ettim bi sürü testi. Ama bu ay akıllandm adet günümde yaptm negatfti adetim geçti bekliyorum yapmicam

Canım şubata inşallah. Bende 5 dakika yattım yatmadım hemen kalktım. Demek çok yatmak gerekiyor
katılıyorum canım benim kuzenim de öyle demişti o hep kalkıyormuş hemen bebek olmadı kaç ay sonra yatmaya başlamış o ay tutmuş bebek herkesin anatomisi farklı tabi ama biz yine de deneyelim bunu yarım saat bir saat olmadan kalkmamak ve tuvalete gitmemek lazım bakalım ya inşallah şubata olur bu ay iki günde bir çalışmak lazım biz bu ay baya yoğunduk pek fırsat yoktu malesef

hahhah aynen bende telef ettim. Ya ben 2 tane test yaptım daha. 2 de ovulasyon çok mu allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…