- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.241
hadi inş. hamilesindir canm güzel haberlerini duyarızzKizlar ben bugun ozele gittim. dunki test sonuclarini gosterdim. hamilr degilsn dedi.hormon testi istedi. progesteron 6.83 cikti. bu sefer de ovulasuon olmus deger de baya yuksrk hamile olabilirsn,adetin gelmezse haftaya bi daha test yapalim dedi:) ins hamileyimdr kizlar dua edin....
bencede pazartesi git kan ver canım bence hamilesinn sende inş. kaç gün geciktiii ?Kızlar ben hala adet olmadım orası burası geziyorum sonum ne olacak bilmiyorum karnim agriyo gogusler sutyene sığmıyor cok agrıyoannemle karar verdik pazartesiyı bekliyoruz bakalım kıst falan mı oldu acaba korkuyorum da off
Insallah cnm. umutlanmak da istemiyorum ama hayirlisiyla olsun insallah:)hadi inş. hamilesindir canm güzel haberlerini duyarızz
kaç gün gecikti cnm adetin?Insallah cnm. umutlanmak da istemiyorum ama hayirlisiyla olsun insallah:)
kaç gün gecikti cnm adetin?
Canim 7 gun gectı ama adet gunumde yanı 25 ocak ta ıdrar testi negatif cıktı bı daha da yapmadım o yuzden umutsuzumbencede pazartesi git kan ver canım bence hamilesinn sende inş. kaç gün geciktiii ?
Canm bence sen idrar testini bi tekrarla, nasıl sabrettn bu kadar? Bence hamilesin senCanim 7 gun gectı ama adet gunumde yanı 25 ocak ta ıdrar testi negatif cıktı bı daha da yapmadım o yuzden umutsuzum
Bilmiyorum canım sabrettim gıttıCanm bence sen idrar testini bi tekrarla, nasıl sabrettn bu kadar? Bence hamilesin sen
ya umutlandırmak ıstemıyorum ama bence sen hamılesın daha oncede lekelenme gelmıstı ya o da bana yerlesme kanaması gıbı gelıyor bazen hemen testte cıkmıyor yıne de hayırlısı olsun guzel haberlerını alırız ınsallah ama ben senden umutluyumKızlar ben hala adet olmadım orası burası geziyorum sonum ne olacak bilmiyorum karnim agriyo gogusler sutyene sığmıyor cok agrıyoannemle karar verdik pazartesiyı bekliyoruz bakalım kıst falan mı oldu acaba korkuyorum da off
Insallah canım bu ıslerde hep bır belırsızlık oluyor kesin sonuca kadar bekleyip göreceğiz cok tesekkur ederim dilerim guzel haberler alırız karsılıklıya umutlandırmak ıstemıyorum ama bence sen hamılesın daha oncede lekelenme gelmıstı ya o da bana yerlesme kanaması gıbı gelıyor bazen hemen testte cıkmıyor yıne de hayırlısı olsun guzel haberlerını alırız ınsallah ama ben senden umutluyum
Canım süper haber buKizlar ben bugun ozele gittim. dunki test sonuclarini gosterdim. hamilr degilsn dedi.hormon testi istedi. progesteron 6.83 cikti. bu sefer de ovulasuon olmus deger de baya yuksrk hamile olabilirsn,adetin gelmezse haftaya bi daha test yapalim dedi:) ins hamileyimdr kizlar dua edin....
Vaay bee sen o ilk günden sonra hiç test yapmadın dimi. Vallaha helal olsunInsallah canım bu ıslerde hep bır belırsızlık oluyor kesin sonuca kadar bekleyip göreceğiz cok tesekkur ederim dilerim guzel haberler alırız karsılıklı
Canım şubata inşallah. Bende 5 dakika yattım yatmadım hemen kalktım. Demek çok yatmak gerekiyorAdet oldum bu sabah tam da bekledigim gibi test yapmama gerek kalmadi neyse artik hayirlisi . zaten bu ay cok calismadik yumurtlama gunumden 2 3 gun once olmustu hemen kalktim filan azda olsa umudum vardi ama denk gelmediasil planladigimiz tarih subatti bakalim inşallah en yakin zamanda hayirlisiyla tutar bebisler
Yapmadim valla ıdrar testıne de cok güvenemiyorum bı kere yaptım yettı olursa adet olurum yoksa kan veririm dıye dusundum aslında bugun gıtsem ıyıydı ama annem ızın vermıyo pzt gitcez olmazsamVaay bee sen o ilk günden sonra hiç test yapmadın dimi. Vallaha helal olsun
Tek deli bemiyim yaaa :) Keyifle yapıyorumYapmadim valla ıdrar testıne de cok güvenemiyorum bı kere yaptım yettı olursa adet olurum yoksa kan veririm dıye dusundum aslında bugun gıtsem ıyıydı ama annem ızın vermıyo pzt gitcez olmazsam
katılıyorum canım benim kuzenim de öyle demişti o hep kalkıyormuş hemen bebek olmadı kaç ay sonra yatmaya başlamış o ay tutmuş bebek herkesin anatomisi farklı tabi ama biz yine de deneyelim bunu yarım saat bir saat olmadan kalkmamak ve tuvalete gitmemek lazımCanım şubata inşallah. Bende 5 dakika yattım yatmadım hemen kalktım. Demek çok yatmak gerekiyor
hahhah aynen bende telef ettim. Ya ben 2 tane test yaptım daha. 2 de ovulasyon çok mu allasenTurkuazcm bende geçen ay senin gibi yaptım üstüste test test. Bide benim kocam eczacı ya teste ulaşmakta kolay telef ettim bi sürü testi. Ama bu ay akıllandm adet günümde yaptm negatfti adetim geçti bekliyorum yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?