- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.261
Hımmm ya bizde benim yüzümden çalışamadık çokkatılıyorum canım benim kuzenim de öyle demişti o hep kalkıyormuş hemen bebek olmadı kaç ay sonra yatmaya başlamış o ay tutmuş bebek herkesin anatomisi farklı tabi ama biz yine de deneyelim bunu yarım saat bir saat olmadan kalkmamak ve tuvalete gitmemek lazımbakalım ya inşallah şubata olur bu ay iki günde bir çalışmak lazım biz bu ay baya yoğunduk pek fırsat yoktu malesef
Hahahaha normal canım, inan bizim gibi sabırsızlar için az bilehahhah aynen bende telef ettim. Ya ben 2 tane test yaptım daha. 2 de ovulasyon çok mu allasen
geçmiş olsun canım engel olmaz inşallah bencede yatmalısın şansı ikiye katlamak için en azından birde çok çalışmak en önemlisi kaçırmamak lazım yumurtayıHımmm ya bizde benim yüzümden çalışamadık çokBenim zaten rahim ağzı yarası nedeniyle hamile kalmam biraz daha zor olabilir. Benim yatmam şart
ooff çok sıkıcı ama. Bir de eşim kızdırdı beni birazda ona inat kalktım. Koşa koşa banyoya gittim kapıyı kilitledim arkamdan geldi, gel yat kalkma diyogeçmiş olsun canım engel olmaz inşallah bencede yatmalısın şansı ikiye katlamak için en azından birde çok çalışmak en önemlisi kaçırmamak lazım yumurtayı
Hehe deli demeyelım cilgin diyelim canım sabır lazım sanaTek deli bemiyim yaaa :) Keyifle yapıyorum
ooff çok sıkıcı ama. Bir de eşim kızdırdı beni birazda ona inat kalktım. Koşa koşa banyoya gittim kapıyı kilitledim arkamdan geldi, gel yat kalkma diyoİşte bizim gibi cıvık insanlarda çoluk çocuk sahibi olacak
Tamam abarmıcam ovulasyon testlerini bıraktım sadece sabahları gebelik testi yapıcam. Aşamlı olarak bırakmayı düşünüyorumHehe deli demeyelım cilgin diyelim canım sabır lazım sana
Happy canm senin belirtin falan var mı??Bende bu ay tutmazsa yarım saatı uzatıp bır saat yapıcam ayakları dikmedım yastık koymuştum bu ay dıkıcem de
Canim bende butun belırtıler var ama hıc konduramıyorum cogu adet belırtısı ıle aynı.. Sık tuvalete gıdıyorum kasiklarimda batma var cabuk yorulup basım donuyor sıstım bıldıgın ozellikle goguslerım cok agrıyo dokunamıyorum bıle dun gece uyuyamadım rahatca bu yuzden..Happy canm senin belirtin falan var mı??
Eczaneden almak zoruma gidiyor benim sende oyle az az al evde bulundukca yaparsın yoksaTamam abarmıcam ovulasyon testlerini bıraktım sadece sabahları gebelik testi yapıcam. Aşamlı olarak bırakmayı düşünüyorum
Benimde göğüslerim çok acıyor. Ama umutlanmak istemiyorum daha 2 gün geçti adetten..Canim bende butun belırtıler var ama hıc konduramıyorum cogu adet belırtısı ıle aynı.. Sık tuvalete gıdıyorum kasiklarimda batma var cabuk yorulup basım donuyor sıstım bıldıgın ozellikle goguslerım cok agrıyo dokunamıyorum bıle dun gece uyuyamadım rahatca bu yuzden..
Ya canım var gibi ama birazda sağlık olarak limoni olduğum için neden kaynakladığını bilemiyorum. Birkaç gün önce sık sık yutkunmaya başlamıştım ama o tükürüğün arttığı dönem ben folik plus ın 3ünü bir arada almaya başladım (benim folic plus günde 3 tane alınıyor ya da 3übir arada aynı anda alınabilir) ve ben ilaç kullanınca öyle yutkunur dururum hep ona bağladım. Sonra bulantım oldu ama ishalde vardı hasta olmuştum yani. Şimdi bulantı ishal bitti ama sabah uyandığımda boğazım kupkuru ve hafif bulantım oluyor. Sonra geçiyor o bulantı ama ağzımın hiç tadı yok. Bir de ben her akşam muhakkak çay içerdim çaydan soğudum. Dünden beri hafif kasıklarım batmaya başladı ama benim zaten adetten önce batmalar olur. Yani anlayacağın öyle aman aman bişey yok belirti diyeceğim. Büyük ihtimalle rahatsızlığım nedeniyle yaşadığım şeylerHappy canm senin belirtin falan var mı??
Beni hep ovulasyon testleri yaktıEczaneden almak zoruma gidiyor benim sende oyle az az al evde bulundukca yaparsın yoksa
Senın kac gun kaldı adete cnmYa canım var gibi ama birazda sağlık olarak limoni olduğum için neden kaynakladığını bilemiyorum. Birkaç gün önce sık sık yutkunmaya başlamıştım ama o tükürüğün arttığı dönem ben folik plus ın 3ünü bir arada almaya başladım (benim folic plus günde 3 tane alınıyor ya da 3übir arada aynı anda alınabilir) ve ben ilaç kullanınca öyle yutkunur dururum hep ona bağladım. Sonra bulantım oldu ama ishalde vardı hasta olmuştum yani. Şimdi bulantı ishal bitti ama sabah uyandığımda boğazım kupkuru ve hafif bulantım oluyor. Sonra geçiyor o bulantı ama ağzımın hiç tadı yok. Bir de ben her akşam muhakkak çay içerdim çaydan soğudum. Dünden beri hafif kasıklarım batmaya başladı ama benim zaten adetten önce batmalar olur. Yani anlayacağın öyle aman aman bişey yok belirti diyeceğim. Büyük ihtimalle rahatsızlığım nedeniyle yaşadığım şeyler
Sen test yaptın mı cnmBenimde göğüslerim çok acıyor. Ama umutlanmak istemiyorum daha 2 gün geçti adetten..
Canım o da karışıkSenın kac gun kaldı adete cnm
Haftaya pazar test yap canım kesin sonuc cıkarCanım o da karışıkŞimdi şöyle oluyo ben 2 ay önce 29. gün geçen ay 33. gün adet görünce bu ayı 29 olarak baz aldım ve buraya 6 şubat yazım. Ama benim standart döngüm 26-28 arasında değişiyor. Fakat yumurtlama gününün üzerine 14 gün eklersek benim 4 şubatta adet olmam gerekiyor. Yok döngüyü 28 gün sayarsak 5 şubat. O da olmaz 29 gün dersen 6 şubar kısaca 3 5 gün arası
Ya zaten adet olacakmışım gibi duruyoHaftaya pazar test yap canım kesin sonuc cıkar
Dımı ya keske ogrenıp bekleyebılsek canım bunu başarmamız lazımYa zaten adet olacakmışım gibi duruyoBirde şu var biz acele ediyoruz öğrenmek içinde sonrasının streside bitmiyor. Vay bhcg yükselecek mi var kese göründü mü, vay kesede bebek var, kalbi attı mı. Rahat olcan 2 ay hiçbişeye bakmıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?