Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlarr..bu akşam yemek sonrasından itibaren 2 kasığımda da gariplik var...özellikle oğlumla yüksek sesle konuşurken ya da bağırırken inanılmaz bbir çekilme oluşuyor kasıklarım da...anında susmak zorunda kalıyorum bu nedir ya...regl le alakası var mıdır?

Daha önce yaşadınn mı hiç. Gebelikte olabilir regl de bence

Selam arkadaşlar, bende aynı dertten mustaribim.. 1 sene oldu, hiç kafaya takmıyordum ama artık "bi sorun mu var" demeye başladım... olmuyor olmuyor

Selam arkadaşlar, bende aynı dertten mustaribim.. 1 sene oldu, hiç kafaya takmıyordum ama artık "bi sorun mu var" demeye başladım... olmuyor olmuyor
Merhaba,ovulasyon zamanınıza dikkat ediyormusunuz. Bir de muhakkak bildiğiniz detaylara. İlişkiden sonra bir süre kaklmamak, bacakları yukarı kaldırıp öyle beklemek gibi

Merhaba,ovulasyon zamanınıza dikkat ediyormusunuz. Bir de muhakkak bildiğiniz detaylara. İlişkiden sonra bir süre kaklmamak, bacakları yukarı kaldırıp öyle beklemek gibi

Ara ara bacakları kaldırıp bekliyorum, ovulasyon tarihi düzensizlik sebebiyle tam belli değil, bat da belli değil o yüzden.. doktor her şey normal diyor... bu ay gecikme oldu 3 kez test yaptım negatif çıktı. sonrada regl oldum zaten.. temizlenince doktora gidicem tekrar.. bu düzensizlik beni mahvetti

Ovulasyon testi kullansanız. Yumurtlama gününüzü kesin anlarsınız ve doğru zamanda ilişki yaşarsınız o zaman. Doktor sorun yok diyorsa yoktur. Belkş-ide stres yaptığınız için nazlandı bebek

Ovulasyon testi kullansanız. Yumurtlama gününüzü kesin anlarsınız ve doğru zamanda ilişki yaşarsınız o zaman. Doktor sorun yok diyorsa yoktur. Belkş-ide stres yaptığınız için nazlandı bebek
inşallah öyledir ama stres olmaması lazım çünkü ben bu aya kadar kafama hiç takmıyordum, bu ay rüyamda bir kadın sesi bana "kıza hamilesin" dedi... bide sol kasıkta batmalarım oldu, adette gecikince ben coştum tabi ama çok üzüldüm ilk defa.... çok umutlanmıştım... hatta adet kesilsin, üstüne görüyorumdur diye de bekledim ama yok, yani yazarkende gülesim geldi inanın ya hala mide bulantım var, psikolojik hamileyim ben...

Evt canım yaptım adet günümde negatif çıktı.. Adet olmadığım için şüphelerim başladı. Eger olmazsam pazartesi bende kan testi yapıcam
Bende de hala tik yok. bel (daha dogrusu kuyruk sokumu) agrisi devam. bugun yine kasiklarima bi agri girdi dedim adet oluyorum. yine bisey yok. allah sonumuzu hayir etsin insallah...

Bende de hala tik yok. bel (daha dogrusu kuyruk sokumu) agrisi devam. bugun yine kasiklarima bi agri girdi dedim adet oluyorum. yine bisey yok. allah sonumuzu hayir etsin insallah...

Aynı durumdayız o halde hadı hayırlısı
Ayy kızlar inşallah gebeyizdr. Kan testi yapmaya da cesaret edemiyorum. Of ya belirsizlik ne zor şey.. Okullar açlmadan netleşse bari. Bi dönemde biz gebeliğin avantajlarından faydalanalm okulda

Ayy kızlar inşallah gebeyizdr. Kan testi yapmaya da cesaret edemiyorum. Of ya belirsizlik ne zor şey.. Okullar açlmadan netleşse bari. Bi dönemde biz gebeliğin avantajlarından faydalanalm okulda
Canim ben yarın yaptırıcam yeter bu kadar belirsızlık dımıokulda avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum ama bu ay kaldıysak ızın tatil ıyı denk geliyor eylul de bı tek semınerle kapatırız donemı

Canim ben yarın yaptırıcam yeter bu kadar belirsızlık dımıokulda avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum ama bu ay kaldıysak ızın tatil ıyı denk geliyor eylul de bı tek semınerle kapatırız donemı
Canım ben eğer kalmşsam bırak dönemi rapor falan yılı kapatmayı düşünüyorum Hamiş olsak bu dönem başı nöbetlerden de silinir adımız Ayy hadi inşallah

Canım ben eğer kalmşsam bırak dönemi rapor falan yılı kapatmayı düşünüyorum Hamiş olsak bu dönem başı nöbetlerden de silinir adımız Ayy hadi inşallah
Aynen bende bır yıl ucretsiz izin alacagim ınsallah.. Yok altı aylık hamile olana kadar nobetten muaf olamıyorsun dıye biliyorum canım

Aynen bende bır yıl ucretsiz izin alacagim ınsallah.. Yok altı aylık hamile olana kadar nobetten muaf olamıyorsun dıye biliyorum canım
Bizim okul ilk aydan itibaren nöbet yazmıyor anlayışlıdırlar o konuda.. Canm ben bugün dayanamadım yine idrar testi yaptım negatifti sonra uyudum 6-7 saat sonra testi çöpe atıcaktm aldm elime aldm böyle çok silik ikinci çizgi vardı. Ama teste yazıyo ki ilk 10 dk sonrasında çıkan sonuç geçersizdir. Off kafam çok karştı benm ya

Ayy canim inşallah dogrudur olmayan sey nede sılık ciksın kı bence yarın kan ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…