- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.301
Hayırlısı olsun canım. Bende umutsuzum bu aydan. Nasip şubata artıkKızlar ocak ayı umudum bitti geldi yine kırmızılariyiki test yapmamışım bu ay daha çok üzülüyodum test sonucu görünce
Hayırlısı canım inşallah subataHayırlısı olsun canım. Bende umutsuzum bu aydan. Nasip şubata artık
Canım burada okuduğum yorumlardan oldukça hassas denilen bir testi kullandım bu sabah. Saatlerce bekledim hiiçç çizgi yokHayırlısı canım inşallah subatasende olmadı diye emin olana kadar umudunu kaybetme nasip bu işler hayırlısı olsun inşallah
Amin canım. Ayyy ne güzeldir ultrasonda bebişi görmekMrblar kızlar uzun zamandır giremiyordum maşallah topik almış başını gitmiş :) bu yeni ayın hepinize yeni güzellikler getirmesi dileğiyle öpüyorum hepinizi....Biz meleğimizi gördük çok şükür darısı hepinize inşallah....
iyi çalış iyi çalışşşşşşşkızlar bu hafta yumurtlayacammm ben sonunda koyu çizgileri yavaş yavaş görmeye başladımmmmm
Aynen öyle yapacammmmm :)iyi çalış iyi çalışşşşşşşH emen kalkma yataktan
Yumurtlamanın bittiğine eminmisin. Benim yumurtlama zamanı yoğun akıntım gelmiştikızlar bir sorum olacak. bnm tahminim yumurtlamam bitti. en son 13 ocakta adet olmuştum. bu ay çok çalıştım bebek için:) şimdi eşim 2 gün yok. bugün benden bem beyaz kokmayan yoğun bir akıntı geldi. ama resmen iç çamaşırıma akmış. bu nedir sizce ben bi anlam veremedim
valla emin değilim. ovl. testi kullanmadım. ama geçen haftaydı ağrılarımdan anlamıştım. hiç böye akıntım olmazdı daha önceleriYumurtlamanın bittiğine eminmisin. Benim yumurtlama zamanı yoğun akıntım gelmişti
Bilmiyorum ki canım. Zaten 2 günü değerlendiremeyecekmişsin. Eşin gelince hemen çalış bencevalla emin değilim. ovl. testi kullanmadım. ama geçen haftaydı ağrılarımdan anlamıştım. hiç böye akıntım olmazdı daha önceleri
dün oldu ama kaç gün yaşıyoki bunlar yahu. bi de yumurta ne kadar yaşıyo. off offf . yBilmiyorum ki canım. Zaten 2 günü değerlendiremeyecekmişsin. Eşin gelince hemen çalış bence
24 saat canımdün oldu ama kaç gün yaşıyoki bunlar yahu. bi de yumurta ne kadar yaşıyo. off offf . y
bir yerde okudum cnm yumurtlamadan sonra yoğun beyaz akıntı döllenme imiş. bir de sperm 48 saat mi yaşıyor24 saat canımAma yumurtlama değildir belki. Yumurtlamaysa bu ay geç yumurtlama olmuş demektir. Enfeksiyon desen yeni ilaç kullandın
2 3 gün yaşıyor. inşallah dediğin gibidir canımbir yerde okudum cnm yumurtlamadan sonra yoğun beyaz akıntı döllenme imiş. bir de sperm 48 saat mi yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?