Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar ocak ayı umudum bitti geldi yine kırmızılar iyiki test yapmamışım bu ay daha çok üzülüyodum test sonucu görünce

Hayırlısı canım inşallah subata sende olmadı diye emin olana kadar umudunu kaybetme nasip bu işler hayırlısı olsun inşallah
Canım burada okuduğum yorumlardan oldukça hassas denilen bir testi kullandım bu sabah. Saatlerce bekledim hiiçç çizgi yok Bişey olsa geç meç bir çizgi çıkardı.Zaten adet belirtilerim başladı. Hayırlısı olsun canım şubatta yaparız bizde Allah izin verirse

Mrblar kızlar uzun zamandır giremiyordum maşallah topik almış başını gitmiş :) bu yeni ayın hepinize yeni güzellikler getirmesi dileğiyle öpüyorum hepinizi....Biz meleğimizi gördük çok şükür darısı hepinize inşallah....

Amin canım. Ayyy ne güzeldir ultrasonda bebişi görmek Bak kuruntuların boşunaymış çok sevindim

kızlar bu hafta yumurtlayacammm ben sonunda koyu çizgileri yavaş yavaş görmeye başladımmmmm

kızlar bir sorum olacak. bnm tahminim yumurtlamam bitti. en son 13 ocakta adet olmuştum. bu ay çok çalıştım bebek için:) şimdi eşim 2 gün yok. bugün benden bem beyaz kokmayan yoğun bir akıntı geldi. ama resmen iç çamaşırıma akmış. bu nedir sizce ben bi anlam veremedim

Yumurtlamanın bittiğine eminmisin. Benim yumurtlama zamanı yoğun akıntım gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…