Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benimde 2gün geçti adetim idrar testleri hep tek çizgi kabus gibi
Ben bu sabahta yaptım saatlerce bekledim yok canım. Benim bu ay kesin yok artık, çünkü ovulasyon zamanımı biliyorum geç döllenme olma olasılığıda yok. Ovulasyondan sonra döllenme olsaydı en azından silik çizgi çıkması gerekirdi. Ne yapalım bir dahaki aya nasip . Sen ovulasyonunu bilmiyorsan belki geç döllenmedir

KIZLAR OKUDUM yazılarınızı herkes için hayırlısı olsun diyorumm...adet lanlar da inşallah önümüüzdeki aya allah kısmet etsin....2 gün önce yaptığım hassas testte negatif çıkmıştı...bugün yine normal hani şu 4 tl lık testten yaptım...tertemiz tek çizgi :) adetim 4-5 şubat...ama benim de umudum yok....aksine de karnımın sol tarafında batma var.kasıklarda ve sezeyan yerimin tam üstünde ara ara sancılar...sanırım ben de adete hazırlanıyorum gibi..

Canım hiç umut veremicem artık testler baya hassas. Eğer vaktinde yumurtladıysan azda olsa bi çizgi çıkardı artık bence. He geç yumurtlama olduysa senin için hala umut var. Ben ovu. testi kullandığım için kesin tarihimi biliyorum ve ben bu ay kepenkleri kapattım malesef

bu belirsizlik öldürüyo...miilletin nsl çıkıyo erken testlerde anlamıyorum...adet döngüsü uzun olanlarda diye yorum yapıyoru ama bilemiyorum yine de ...of....şu 5 şubat gelse de olacam mı,olmayacam mı görsem...benim gecikmez zaten 1-ya da 2 gün erken geldiği olur...5 inde olmazsam eğer beklentiden mi yoksa tuttuğundan mı öğrenmek için direkt kan tahliline gidicem yapacak başka bişeyim yok

Canım ben o erken çıkanların konularını uzun uzun inceledim ve şunu gördüm döngüler uzun çoğunun. Mesela biri konu açmış bat tan 4 gün önce pozitif demiş ama o pozitifi gördüğü gün ovulasyondan sonraki 13. gün. Yaptığım istatistiklere göre de ovulasyondan 12 gün sonra çok silik çizgi çıkıyor

ben sadece adet döngüme göre otomatik hesaplayıcıdan takip ettim...3 aydır günlerimin tarihlerini net biliyorum...ona göre hesaplayıcının gösterdiği yumurtlama tarihinden 2 gün öncesine ve yuurtlamanın 1 gün sonrasına kadar deneme çalışması yaptık...hesaplayıcıya kandı yani...tek aya göre hesaplatmadım.3 aylı döngüye göre....bakalım kısmet artık...

kızlarr...bilen yazsın ltn.o kuduğum makalelerde ve kağan kocatepenin videosunda dinledim bunu:her kadında sibitmiş....battan geriye sayıldığında 14 gün kalması....bu konuda fikriniz nedir? ozaman zaten 14 sayarsak yumurtlama tarihimiz çıkmıyor mu???

hımm benim o hesaplayıcı tutmadı mesela canım. Belki seninkide tam tutmamıştır. o zaman senin için hala umut var bence

Canım evet onu bende biliyorum. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün yumurtlama. Benim 13. yada 14 gün yumurtlama oldu, buda ocağın 21 22 sine denk geldi. Ben bu ay 4 5 şubatta adet olucam. Bazen 1 2 gün sekme olması 1 2 gün geç yumurtlamayı gösteriyor

hm...çok saol cnm ya...ama benim adet gecikmez genelde erken gelir bu durumda gene mi ge yumurtanırr???
işte erken geldiğinde erken yumurtlamış oluyorsun canım. Mesela o hesaplayıclar benim döngümü 29 olarak hesaplıyor son 3 aylık sat ları girince. Oysa ben bu ay erken yumurtladım ve 27. ya da 28. günde adet görücem. Eğer sende bu ay 28. değil 26. günde adet görürsen bil ki bu ay 12. gün yumurtladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…