- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.341
Insallah canim benim. daha ikinci ayimiz. allah cok bekletmesin insallah hic birimizi de. hepimiz bir an once kavusalim yavrucuklarimiza ins...Canım benim daha yolun çok başındayız. Olacaaaakkkkk o bebişler geleceekkkkkkk güven sen bana. Şubat ayında sıkı sıkı çalışalım
aminnnn inşallah canım. Hatta bebişlerle bir buluşma yapalım. Burada bebişlerimizle ilgili sohbetler edelim. Ufuuu süper olar kiInsallah canim benim. daha ikinci ayimiz. allah cok bekletmesin insallah hic birimizi de. hepimiz bir an once kavusalim yavrucuklarimiza ins...
Canım kaçırmamışsındır o zaman. Ama bazen kaçırmasakta tutmayabiliyor. Umarım tutmuştur seninki. Bu arada bu gün annemle konuşuyoruz anne bebek tutmadı diyorum annem dedi ki ne tutması kızım yoğurt mu bu tutacakhm.adetten sonra hemen başladık zaten yuurtlamaya kadar 2 gün üstüste sonra 1 günara verip,tekrar sonra yumurtlama günüm geldi o gün olmadı ve ertesi gün tekrar oldu... yani yumurtlamam erken olduysa,(ki adetim gecikmedğine hep 1 2 gün erken geldiğine göre erken yuurtlama olur)zaten kaçırmamışızdır. bi de uymurtlamanın ertesi günü oldu dedimya...ee yumurta 36 saat yaşıyo sperm de 72 saat denk gelmiş olmalı diyorumm...tabi allah bilir
Hahaha alemmm yaa özledim kız anneniCanım kaçırmamışsındır o zaman. Ama bazen kaçırmasakta tutmayabiliyor. Umarım tutmuştur seninki. Bu arada bu gün annemle konuşuyoruz anne bebek tutmadı diyorum annem dedi ki ne tutması kızım yoğurt mu bu tutacak
aynen şekerimmm...yoğurda bağladık :)))))))) allah nasip etsin inşallahhh sağlıklı sıhhatli olsunn.....ne zaman kıset ettiyse hayırlısıyla olsun inşallahhh....Canım kaçırmamışsındır o zaman. Ama bazen kaçırmasakta tutmayabiliyor. Umarım tutmuştur seninki. Bu arada bu gün annemle konuşuyoruz anne bebek tutmadı diyorum annem dedi ki ne tutması kızım yoğurt mu bu tutacak
Bilmez mıyım biliyorum tabi ama idrarda cikmayip kanda çıkan çok kişi varmış olamaz mi öyle bi ihtimalBen bu sabahta yaptım saatlerce bekledim yok canım. Benim bu ay kesin yok artık, çünkü ovulasyon zamanımı biliyorum geç döllenme olma olasılığıda yok. Ovulasyondan sonra döllenme olsaydı en azından silik çizgi çıkması gerekirdi. Ne yapalım bir dahaki aya nasip. Sen ovulasyonunu bilmiyorsan belki geç döllenmedir
Canım onların muhtemelen geç döllenmedir. Yani yinede adet gelmeden belli olmaz ama yüksek ihtimal bişey yok diyeyim. Adet belirtilerimde başladı zatenBilmez mıyım biliyorum tabi ama idrarda cikmayip kanda çıkan çok kişi varmış olamaz mi öyle bi ihtimal
benim belirtim de yok henüz eczaci 1 hafta gecikme olmadan idrarda çıkmaz dedi benim daha 2gün oldu tekrarlasam mi acaba?Canım onların muhtemelen geç döllenmedir. Yani yinede adet gelmeden belli olmaz ama yüksek ihtimal bişey yok diyeyim. Adet belirtilerimde başladı zaten
Kesinlikle cnm hayali bile super di mi. moralim biraz yerine geldi ohh bee:)aminnnn inşallah canım. Hatta bebişlerle bir buluşma yapalım. Burada bebişlerimizle ilgili sohbetler edelim. Ufuuu süper olar ki
Cnm sorunu yanitlayamiycm bu konuda bilgim yok ama ben prolaktinin kac cikti onu merak ettim. benim 40 cikti doktor onemsemedi ama. yine de benim icim rahat degil. kacin ustune cikinca ilac veriyolar acaba?Kızlar prolaktin yuksek oldugu ıcın doktor dosinex verdı normalde bugun baslamam gerek ama grup oldum antibiyotik ve grıp ılacları kullanıyorum o yuzden yan etki yapar dıye dostinexe baslamamayı dusunuyorum bilen var mı acaba diger ılaclarla kullanılır mı
Bir kaç gün bekle tekrarla canımbenim belirtim de yok henüz eczaci 1 hafta gecikme olmadan idrarda çıkmaz dedi benim daha 2gün oldu tekrarlasam mi acaba?
valla doktordan doktora degısıyor 28 cıkıp veren var ya da 40 larda olup vermeyen var benım 36 cıktıCnm sorunu yanitlayamiycm bu konuda bilgim yok ama ben prolaktinin kac cikti onu merak ettim. benim 40 cikti doktor onemsemedi ama. yine de benim icim rahat degil. kacin ustune cikinca ilac veriyolar acaba?
Hadi yaa demek oyle. olmazsa baska bi doktora daha gidip test yaptrym. icime kurt dustu simdi...valla doktordan doktora degısıyor 28 cıkıp veren var ya da 40 larda olup vermeyen var benım 36 cıktı
Anladim cnm. peki ne zaman olcturmek gerekiyo bunu . ben adet gecikmem oldugunfa olcturdum acaba o yuzden de mi yuksek cikti ki?Hatta forumda yuksek olmamasına rağmen hamılelıgı kolaylaştırsın dıye veren doktorlar oldugunu okudum
Benim 2 gün vardı adetime silikte olsa çıktı canımbenim belirtim de yok henüz eczaci 1 hafta gecikme olmadan idrarda çıkmaz dedi benim daha 2gün oldu tekrarlasam mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?