Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hm.adetten sonra hemen başladık zaten yuurtlamaya kadar 2 gün üstüste sonra 1 günara verip,tekrar sonra yumurtlama günüm geldi o gün olmadı ve ertesi gün tekrar oldu... yani yumurtlamam erken olduysa,(ki adetim gecikmedğine hep 1 2 gün erken geldiğine göre erken yuurtlama olur)zaten kaçırmamışızdır. bi de uymurtlamanın ertesi günü oldu dedimya...ee yumurta 36 saat yaşıyo sperm de 72 saat denk gelmiş olmalı diyorumm...tabi allah bilir

Kızlar prolaktin yuksek oldugu ıcın doktor dosinex verdı normalde bugun baslamam gerek ama grup oldum antibiyotik ve grıp ılacları kullanıyorum o yuzden yan etki yapar dıye dostinexe baslamamayı dusunuyorum bilen var mı acaba diger ılaclarla kullanılır mı

Canım kaçırmamışsındır o zaman. Ama bazen kaçırmasakta tutmayabiliyor. Umarım tutmuştur seninki. Bu arada bu gün annemle konuşuyoruz anne bebek tutmadı diyorum annem dedi ki ne tutması kızım yoğurt mu bu tutacak

aynen şekerimmm...yoğurda bağladık :)))))))) allah nasip etsin inşallahhh sağlıklı sıhhatli olsunn.....ne zaman kıset ettiyse hayırlısıyla olsun inşallahhh....

Bilmez mıyım biliyorum tabi ama idrarda cikmayip kanda çıkan çok kişi varmış olamaz mi öyle bi ihtimal

Cnm sorunu yanitlayamiycm bu konuda bilgim yok ama ben prolaktinin kac cikti onu merak ettim. benim 40 cikti doktor onemsemedi ama. yine de benim icim rahat degil. kacin ustune cikinca ilac veriyolar acaba?

Cnm sorunu yanitlayamiycm bu konuda bilgim yok ama ben prolaktinin kac cikti onu merak ettim. benim 40 cikti doktor onemsemedi ama. yine de benim icim rahat degil. kacin ustune cikinca ilac veriyolar acaba?
valla doktordan doktora degısıyor 28 cıkıp veren var ya da 40 larda olup vermeyen var benım 36 cıktı

Hatta forumda yuksek olmamasına rağmen hamılelıgı kolaylaştırsın dıye veren doktorlar oldugunu okudum

Kızlar yumurtlamam yaklaştıııııııııı

Eklentiler

• IMG_20150203_110258.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…