- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.361
Kızlar yumurtlamam yaklaştıııııııııı
evet canm bu haftaa iyice yorulacaz :))ufaktan ufaktan çalışmalara başla canım yakın bence yarın eşitlenir gibi
hangi marka test kullandın cnm???Benim 2 gün vardı adetime silikte olsa çıktı canım
Anladim cnm. peki ne zaman olcturmek gerekiyo bunu . ben adet gecikmem oldugunfa olcturdum acaba o yuzden de mi yuksek cikti ki?
LABOQUICK MARKASI CANIMhangi marka test kullandın cnm???
evet canm bu haftaa iyice yorulacaz :))
teşekkür ederim cnmLABOQUICK MARKASI CANIM
Tebrıkler canım deger 2000 olunca kese gözükür ve deger 2 günde ıkıye katlar dun 430 sa 500 dıyelım çarsamba 1000 cuma 2000 olur sen garantı olsun dıye Pazartesi gidip gör keseni özetle gidiyorsan cumartesıde gıdebılırsın gözükür kese tekrar tebriklerKızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Hapyyyyyyy dedim sana dedim sanaa dedimmmKızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Ben de adet olmak üzereyim. Demek ki ovulasyonlarımız batlarımız birbirine yakın olacakKızlar bende bugun adet oldum ve bu ay ılk denememı yapacagım bât im 4 Mart inş umduğum sonucu alırım
canm gözünaydın çok sevindim, keseyi görürsünüz inş. bir kaç gün sonra ...Darısı biz bekleyenlere olsunKızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Cok tesekkurler canım benim allah razı olsunTebrıkler canım deger 2000 olunca kese gözükür ve deger 2 günde ıkıye katlar dun 430 sa 500 dıyelım çarsamba 1000 cuma 2000 olur sen garantı olsun dıye Pazartesi gidip gör keseni özetle gidiyorsan cumartesıde gıdebılırsın gözükür kese tekrar tebrikler
Amin canım cok tesekkurler darisi sanacanm gözünaydın çok sevindim, keseyi görürsünüz inş. bir kaç gün sonra ...Darısı biz bekleyenlere olsun
Bende özledim sizi canım valla kendimi toparlamaya çalışıyorum bana da supriz oldu annemle beraber gittik hemşireye o soruyor hamile mi diye ben bakıyorum saf safHapyyyyyyy dedim sana dedim sanaa dedimmmÇok sevindim canım benim. Anneciğinede süper bir sürpriz olmuştur :) Eşine söyledinmi. Ne hissediyosun
Ayrıca tabiki de özledik
Ya zaten hamile olduğunu hepimiz biliyorduk sana inandirmadik. Hemşire söylediğinde saf saf baktım dediğine göre o an bile tam inanamamissinBende özledim sizi canım valla kendimi toparlamaya çalışıyorum bana da supriz oldu annemle beraber gittik hemşireye o soruyor hamile mi diye ben bakıyorum saf safsenin dediğin cikti canım darisi sana e kisa zamanda inşallah esıme de söyledim duramadim dun sakladim sadece :) ins görürüz keseyi de öpüyorum
Canim idrar testi adet gunumde negatifti bi de ne bileyim hic beklemiyordum sonucu alinca doktora da gidip yorumlattim o da istersen perşembe gel bakalım dedi kese görünebilir o gube kadar. ankara ya gidince doktorun devam eder bakmaya dedi ins bi sikinti olmazsa.. Cmt esim bilet almisti otobusten ona telefonda dedim ki firmadan aradilar sen tek kişilik koltuktan almissin o da evet dedi ama ben tek degilim dedim nasıl yani falan oldu sonra hamile misin yoksa dedi cunku ona regl oldum demistim kahkahadan konuşamadı ne yapacagini sasirdi disardaykenYa zaten hamile olduğunu hepimiz biliyorduk sana inandirmadik. Hemşire söylediğinde saf saf baktım dediğine göre o an bile tam inanamamissinDoktora gitmedin daha dimi. Değerin artmasını mi bekliceskin gitmek için. Esin ne dedi. Ne çok soru sordum dimi
İnşallah olmazsın olursanda kısmet artık hamıle kalırsam dogum 10 Kasım oluyor tam istedıgım gıbı okul açıldığı hafta 32 hafta oluyor süper ya ben ovulasyon almadım 13-15-17 denıcem bilmem belkıde alırım ama ozamanda cok stres yapıyor ınsan önceki bebegımde almıştımBen de adet olmak üzereyim. Demek ki ovulasyonlarımız batlarımız birbirine yakın olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?