Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ayyyyy çok tatlı yaaaaa Çok mutlu olmuştur eşinde. Sen bu ay bir kaç gün geç yumurtlamışsın sanırım canım. Onun için çıkmamıştır idrar testinde. Senin adet geçelikaç gün oldu. Geçen hafta pazardı dimi günün

@happy85 üşenmedim ortalama bir hesap yaptım Şimdi senin 500 yakın değerin var ya,500 değer ortalama ovulasyondan sonraki 18. güne denk geliyor. Senin 25 ocak ya beklenen adetin. Buna göre yumurtlaman 11 ocakta olmalıydı ama 16 ocakta olmuş olabilir, yani 5 günlük gecikmeyle . Tabi sadece tahmin yürütüyorum

Happy canm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımmm.. Darısı bizim başımıza inşallah Kızlar malesef bende 5 gün gecikmeyle adet oldum bugün Dün akşam tam havalara girmiştim 4 gün geçti kesin hamileyim falan yaa sabah tüm havam söndü

Kızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Happy allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın şubat ayındaki çalışmalarla bizde peşinden mutlu haberlerimizi veririz

Canim benim yerleşme kanamasi oldu ya onun ta
Canim benim yerleşme kanamasi oldu 15 ocakta yani dediğin tarihe uyuyor bencede gec dollenme oldu cunku adetimde 35 gunde bir falsn oluyodu normalde

Canim allah hayirlisini nasip etsin hic üzülme inan stres cok etkiliyor bir dahaki ay olacak inanıyorum ben

Hayirlisi canim kader arkadasim:) bi dahaki aya insallah. insanin morali bozuluyo ama yapacak bisey de yok. zamani gelmedi demek ki henuz...

@happy85 ve E eng teacher kızlar çok sağolun desteğiniz için. Artk umutlar Şubat ayına kaldı kızlar @eng teacher canım inşallah bu ay stres yapmayız yaw.. Yumurtlamam bu durumda geç olmuş oluyor benim. 21. gün yani malesef o tarihlerde hiç çalşmamştk bile

Bu ay denk getirebiliriz insallah cnm. bosver dusunmemeye calisalim artik. @happy85 in de dedigi gibi stresi azaltmamiz lazim.insallah basarabilirz bunu bu ay:))

Arkadslr 9 aylk evlyz cock istyrz bzde adetim sekiz gün sürerdi bu ay ise2 gün ve simsiyah oldu bunun gebelikle ilgisi varmdr yardmci olrsnz ck sevnrmm

Arkadslr 9 aylk evlyz cock istyrz bzde adetim sekiz gün sürerdi bu ay ise2 gün ve simsiyah oldu bunun gebelikle ilgisi varmdr yardmci olrsnz ck sevnrmm
üstüne görme dedikleri olabilir cnm...ilk hamileliğimde adet günüde ve ertesi gün siyah yada koyu kahve adet gibi ok az gelmişti dr üstüne görmüşsün demişti....test falan yaptın mı??

üstüne görme dedikleri olabilir cnm...ilk hamileliğimde adet günüde ve ertesi gün siyah yada koyu kahve adet gibi ok az gelmişti dr üstüne görmüşsün demişti....test falan yaptın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…