- 3 Şubat 2015
- 28
- 1
- 3
- 31
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.401
Beş alti gün faln olyryani ben de kesin konuşup umutlandırmak istemem cnm..ka gün oldu kesileli o lekelerin?
Test kan tahlilimi daha iyi olurbence test yap...en azından sonuca göre hareket edersin...negatif bile olsa mutlaka kan tahlili yaptırr
Test kan tahlilimi daha iyi olurbence test yap...en azından sonuca göre hareket edersin...negatif bile olsa mutlaka kan tahlili yaptırr
İnşallah cnmya teşekkr edrm bu aradayanii.bazen evde uygulanan idrar testleride geç sonuç veriyor..bence direkt kan tahlili yaptır.1 hafta olmuş çüünkü inşallah hamilesindir cnm...
Cok tesekkurler canım amin darısı senin başınacnm ok sevindim...sağlıklı sıhhatli bir gebelik ve sağlıklı bir bebek allah nasip etsin inşallah....darısı başıma
Benim de yarın bat ama geleceğini belli etti benimki . Hiç heyecanla beklemiyorum o yüzdenveee bugün bat tarihimm kızlarrr.....en geç yarına kadar olmazsam eğer tamamdır diyorum .....yarım saatte bir tuvalet teftişlerim başladı..kalp çarpıntısıyla,peçeteye bakk....bişey görmeyince ohh çek.. .inşallahh haileyimdir....dua edin ltfnnn..allahım hayırlısı neyse onu göstersin inşallahhh
canımm tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ben dedım ama sana di miiiiiiiiiiiiiiii:)))Kızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Canım bugün yarın kesinlikle çalış. Bak ben bu koyulukta olduğu gün değil ertesi gün çalıştım olmadiKızlar bugün dahada koyulasti ovulasyonummm
Çalışacam canm bu hafta full hergün çalışacam :)Canım bugün yarın kesinlikle çalış. Bak ben bu koyulukta olduğu gün değil ertesi gün çalıştım olmadi
Testin açıklamasında iki çizgi aynı koyulukta diyor ama iki çizgiyi aynı koyulukta yakalamak anlık bence. Ben bu koyulukta olduğu gün akşam tekrar yaptım. Daha koyu ama ince cizgi çıktı. Ertesı gun akşam çalıştık ama geç olduKızlar bugün dahada koyulasti ovulasyonummm
Amiinnn mmAllahım gebelik testindede böyle çift çizgi görmeyi nasip eyler inş. bizlere
Ya ben hiç yakalayamadım 2 çizgiyi aynı koyulukta. Hep silik çıktılar bende. 4. günümden başladı silik çıkmalar. 5. günümde azıcık koyulaştı, sonra tekrar silikleşme başladı. 18. günüm bugün silik çizgi yok denecek kadar az. her gün 1 tane test yapıyorum. acaba kaçırmış olabilir miyim?Testin açıklamasında iki çizgi aynı koyulukta diyor ama iki çizgiyi aynı koyulukta yakalamak anlık bence. Ben bu koyulukta olduğu gün akşam tekrar yaptım. Daha koyu ama ince cizgi çıktı. Ertesı gun akşam çalıştık ama geç oldu
Happy canm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımmm.. Darısı bizim başımıza inşallahKızlar malesef bende 5 gün gecikmeyle adet oldum bugün Dün akşam tam havalara girmiştim 4 gün geçti kesin hamileyim falan yaa sabah tüm havam söndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?