Yaza hamile olarak girmek isteyenler

yanii.bazen evde uygulanan idrar testleride geç sonuç veriyor..bence direkt kan tahlili yaptır.1 hafta olmuş çüünkü inşallah hamilesindir cnm...

veee bugün bat tarihimm kızlarrr.....en geç yarına kadar olmazsam eğer tamamdır diyorum .....yarım saatte bir tuvalet teftişlerim başladı..kalp çarpıntısıyla,peçeteye bakk....bişey görmeyince ohh çek...inşallahh haileyimdir....dua edin ltfnnn..allahım hayırlısı neyse onu göstersin inşallahhh

Benim de yarın bat ama geleceğini belli etti benimki . Hiç heyecanla beklemiyorum o yüzden

Kızlar bugün dahada koyulasti ovulasyonummm

Eklentiler

• IMG_20150204_105735.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 69
Allahım gebelik testindede böyle çift çizgi görmeyi nasip eyler inş. bizlere

kızlar bu ay çalışma yapamadık. çünkü tam yumurtlama dönemimde eşim hastalandı. off ya ne kısmetsizimmm inanamıyorum

Ya ben hiç yakalayamadım 2 çizgiyi aynı koyulukta. Hep silik çıktılar bende. 4. günümden başladı silik çıkmalar. 5. günümde azıcık koyulaştı, sonra tekrar silikleşme başladı. 18. günüm bugün silik çizgi yok denecek kadar az. her gün 1 tane test yapıyorum. acaba kaçırmış olabilir miyim?

aynı şeyi ben de geçen ay yaşadım canım 3 gün gecikmiştim ve birden adet oldum.. seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…