- 5 Ocak 2015
- 203
- 61
- 68
- 42
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.421
Testin açıklamasında iki çizgi aynı koyulukta diyor ama iki çizgiyi aynı koyulukta yakalamak anlık bence. Ben bu koyulukta olduğu gün akşam tekrar yaptım. Daha koyu ama ince cizgi çıktı. Ertesı gun akşam çalıştık ama geç oldu
Yukarıda da yazdım o aynı koyuluk anlık. Ben koyulaştığı gün 2 test yapıca ince ama koyu görebildim. Bence belirgin biçimde koyu olduğunda çizgi silikleşene kadar çalışılmalı. siz 4 5 6 da çalıştınız mıYa ben hiç yakalayamadım 2 çizgiyi aynı koyulukta. Hep silik çıktılar bende. 4. günümden başladı silik çıkmalar. 5. günümde azıcık koyulaştı, sonra tekrar silikleşme başladı. 18. günüm bugün silik çizgi yok denecek kadar az. her gün 1 tane test yapıyorum. acaba kaçırmış olabilir miyim?
Neyse bu da bize ders olsun öğrenmiş oldukaynen canım biz de geçen ay ertesi gün yapıp geç davrandık, bu ay da hiç çalışamadık zaten
Aksi gibi o vakitlerde olmadıYukarıda da yazdım o aynı koyuluk anlık. Ben koyulaştığı gün 2 test yapıca ince ama koyu görebildim. Bence belirgin biçimde koyu olduğunda çizgi silikleşene kadar çalışılmalı. siz 4 5 6 da çalıştınız mı
Hadi yaa. Olsun sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor. Yani umur biraz az ama yok değil benceAksi gibi o vakitlerde olmadıama 2 günde bir oldu daha öncesinden
Evet umut var. sadece arada 2 gün boş geçti. Bakalım çok merak ediyorum ne olacak diye?Hadi yaa. Olsun sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor. Yani umur biraz az ama yok değil bence
Canım ben geçen ayda yaptım ovulasyonu bende hiç çift çizgi yakalayamamıştım 2 gündürlü çift koyu çizgileri görüyorumm devam et yapmaya sende görürsün inş.Ya ben hiç yakalayamadım 2 çizgiyi aynı koyulukta. Hep silik çıktılar bende. 4. günümden başladı silik çıkmalar. 5. günümde azıcık koyulaştı, sonra tekrar silikleşme başladı. 18. günüm bugün silik çizgi yok denecek kadar az. her gün 1 tane test yapıyorum. acaba kaçırmış olabilir miyim?
tatlım neden hemen gidip kan tahlili yaptırmıyorsun??*yarını bekleme benceeNe olck smdi gtsmmi yarn ..
.??
Gttim yarn gel ac karnına dedilr şu eczndn aldgm testtn snra umudmda klmadi ne yapsm acaba gtsmmitatlım neden hemen gidip kan tahlili yaptırmıyorsun??*yarını bekleme bencee
tatlım neden hemen gidip kan tahlili yaptırmıyorsun??*yarını bekleme bencee
Off :-(tatlım neden hemen gidip kan tahlili yaptırmıyorsun??*yarını bekleme bencee
Ne zaman olmuştu bu lekelenme olayı tarih olarakEczndn aldgm test negatf ckti doktr yarn gel kan tahlili yaplm dedi hic umudmda yok ne yapsm sizce yaptrsmmi aadetn iki gün srmsi brde smsyh olmasi süphlndryr offf kafm cok karisk :-(
27 ocak da basladi iki gün srdüü cnmNe zaman olmuştu bu lekelenme olayı tarih olarak
Hımm o zaman bi kan testi yaptır istersen. Hani o gördüğün yerleşme kanamasıysa daha idrar testinde çıkmaz zaten27 ocak da basladi iki gün srdüü cnm
Nasl yerlsmyse cnm anlamadmHımm o zaman bi kan testi yaptır istersen. Hani o gördüğün yerleşme kanamasıysa daha idrar testinde çıkmaz zaten
Yani döllenmeden bir kaç gün sonra rahme yerleşirken yaşadığın gibi lekelenmeler olabiliyor. Sen doktora git bence. Hem test yapar hem gebelik yoksa bile muayene eder bir sıkıntı var mı diyeNasl yerlsmyse cnm anlamadm
Yani döllenmeden bir kaç gün sonra rahme yerleşirken yaşadığın gibi lekelenmeler olabiliyor. Sen doktora git bence. Hem test yapar hem gebelik yoksa bile muayene eder bir sıkıntı var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?