- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.441
Yok belli olmaz malesefBu durmdn önce gtmstm sıknti yok cocuk olmsna engel yda bska bsy yok dmsti yarin kan tahlili yptrymda en iyisi sonuca göre bkrz yenyken idrar testnde blli olmyrmu
Anladm cnmya hayrlisi npl...Yok belli olmaz malesef
Yok belli olmaz malesef
Cok sagol canim amin darisi en kisa zamanda size olsun inşallahcanımm tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ben dedım ama sana di miiiiiiiiiiiiiiii:)))
Hayırlısı inşallah canım önümüzdeki ay daha çok çalışmak lazımKızlar benim beklenen misafir geliyorArtık benden güzel haberler önümüzdeki ayak inşallah
Aynen canım çok çalışmam lazım çookkkkHayırlısı inşallah canım önümüzdeki ay daha çok çalışmak lazım
Aynen bende öyle strese girmiyim diye bu ayda ovulasyon testi almicam onun yerine sık çalışcam gerçi yine stres ama olsun mutlaka o gün diye kasmamAynen canım çok çalışmam lazım çookkkk
Benim kalanlarm var onları yaparımAynen bende öyle strese girmiyim diye bu ayda ovulasyon testi almicam onun yerine sık çalışcam gerçi yine stres ama olsun mutlaka o gün diye kasmamkampa girelim
Önümüzdeki ay o ikisini kullanırda yenisini almassın inşallah bu test defterini kapatıp ultrasona geçelimBenim kalanlarm var onları yaparımGebelik testinin iki tanesinide kendimden kurtarmayı başardım kardayım
happycim Çok sevindim! !! eşini de seni de tebrik ediyorum:) inşallah sağlıkli olarak hayırlısıyla bebisinizi kucağıniza aldığınız günü de görürsünüz. ..Kızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
Cnm bugün yine geldi o leke bir hafta snra bugn tekrar olduBenim kalanlarm var onları yaparımGebelik testinin iki tanesinide kendimden kurtarmayı başardım kardayım
Bu sabh kan talilili de yptrmstm eve gldm yine o lekeCnm bugün yine geldi o leke bir hafta snra bugn tekrar oldu
Amin canım inşallah dediğin gibi olur. Bu ay bizden umutluyum enÖnümüzdeki ay o ikisini kullanırda yenisini almassın inşallah bu test defterini kapatıp ultrasona geçelim
Acelen yoksa ekle canım. Y ada bir hafta rapor patlatsan olmaz mıkizlarrrr bayadir giremiyorum ben de ama güzel haberler gördüm çok sevindimbenim bat cumartesi ben de belirtiler vqr
beklenen misafir maalesef yine geliyoyumurtlama günümü hesapladım D önümüzdeki 3 ay boyunca hafta içine denk geliyor. bütün umutlarım suya düştü. çünkü söylemiştim ya ben antepteyim eşim tekirdagda ve hafta Sonu bir araya gelebiliyoruz sadece :/yumurtlama gününe denk getiremiycez maalesef
Ne zaman çıkacak sonuç. Haber ver biz mutlakaBu sabh kan talilili de yptrmstm eve gldm yine o leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?