Yaza hamile olarak girmek isteyenler

benım onumuzdekı ayda umutlar suya dustu esım sehır dısına gıdıyor bır haftalıgına yandı gulum keten helva oldu yıne pazar gunu belkı kıyısından köşesinden yakalarsak bır umut

Kızlar kan testi sonucum dun yaptırdım 430 cikti hamileyim galiba doktor cok kucuk kese gorunmez dedi dualariniza ihtiyacım var allah isteyen herkese versin özlettim kendimi dimi
happycim Çok sevindim! !! eşini de seni de tebrik ediyorum:) inşallah sağlıkli olarak hayırlısıyla bebisinizi kucağıniza aldığınız günü de görürsünüz. ..

kizlarrrr bayadir giremiyorum ben de ama güzel haberler gördüm çok sevindim benim bat cumartesi ben de belirtiler vqr
beklenen misafir maalesef yine geliyoyumurtlama günümü hesapladım D önümüzdeki 3 ay boyunca hafta içine denk geliyor. bütün umutlarım suya düştü. çünkü söylemiştim ya ben antepteyim eşim tekirdagda ve hafta Sonu bir araya gelebiliyoruz sadece :/yumurtlama gününe denk getiremiycez maalesef

Kızlar bugün ovulasyonum hafif silik çıktıı dünü değerlenirdik, buğünüde değerlendirecez

Acelen yoksa ekle canım. Y ada bir hafta rapor patlatsan olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…