- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.461
Dün koyuydu dimi canım. Dün koyuysa bugün ovulasyon oldu. Hala biraz zamanınız var değerlendir mutlakaKızlar bugün ovulasyonum hafif silik çıktıı dünü değerlenirdik, buğünüde değerlendirecez
Kız koş git herifinin yanına bunlar genç bakma sen bunlara biz elimizi çabuk tutalımbenım onumuzdekı ayda umutlar suya dustu esım sehır dısına gıdıyor bır haftalıgına yandı gulum keten helva oldu yınepazar gunu belkı kıyısından köşesinden yakalarsak bır umut
evet canm dün daha koyuydu buğün biraz daha açık bugunude mutlaka değerlendirecem tabiiDün koyuydu dimi canım. Dün koyuysa bugün ovulasyon oldu. Hala biraz zamanınız var değerlendir mutlaka
olumsuz düşünme tatlımm....inşallah güzel sonuç alırsın...Yarin ögldn snra canim tabi verirm haber ama yine o leke gldi kahverngi vlla umudm yok suan ;-)
37 yaşındayım tatlım. 7 yaşında oğlum var.sen ka yaşındsın?
haklıymıssınızBenim 2 gün vardı adetime silikte olsa çıktı canım
hamile misin cnm???haklıymıssınız
canım ovulasyon testi kullandın mı?ayy kızlarr...dün bat günümdü...bugün de bekliyorum hadi bir gün sekmiş olsun diye....ama adetim hiççç sekmez genelde erken gelirdi....yani adetimin üstünden bugün 2. gün hala gelen giden yok....artı testlerim de hep negatif...silik de olsa yok...inşallahh önceki hamileliğimdeki gibi geç belirsin testlerde de regl olmayayım inşallahhh
hayır tatlım kullanmadım direkt gebelik testi uyguladım....ayrıca ovulasyon yumurtlama testi değil mi??canım ovulasyon testi kullandın mı?
inşşallah nasip eder cnm...ama sen saha çokkk gençsin...mrk etme olur allah kısmet ettiği zaman....21 yasndym cnm senin cock var annelik duygusunu tatmssn ne güzel rabbim bizede nasp edr ins
ovulasyon testi ne olyr mtk ettm bu arada kzzinşşallah nasip eder cnm...ama sen saha çokkk gençsin...mrk etme olur allah kısmet ettiği zaman....
hayırrrhamile misin cnm???
adetin geldi mi yani???hayırrradetim ilk defa gecikti idrar testleri negatif cıkınca daha idrara gecmemiştir diye dusundum arkadaslar olsa cıkardı dediler haklıymıslar
gelmediye acele etmee....benim ilk haileliğimde testler hep negatifti...14 sonra kan tahlilinde ortaya çıktıy
adetin geldi mi yani???
yuurtlama günlerini takip eden bir testmiş...ama hiç kullanmadım bilmiyorumovulasyon testi ne olyr mtk ettm bu arada kzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?