- 8 Ocak 2015
- 274
- 89
- 73
- 36
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.481
bende öyle düsündüm ama malesef geldi canımgelmediye acele etmee....benim ilk haileliğimde testler hep negatifti...14 sonra kan tahlilinde ortaya çıktı
Insallah oyledır canım. Bekleyecekmisin bir kaç gün dahaayy kızlarr...dün bat günümdü...bugün de bekliyorum hadi bir gün sekmiş olsun diye....ama adetim hiççç sekmez genelde erken gelirdi....yani adetimin üstünden bugün 2. gün hala gelen giden yok....artı testlerim de hep negatif...silik de olsa yok...inşallahh önceki hamileliğimdeki gibi geç belirsin testlerde de regl olmayayım inşallahhh
tabiiki bekliycem cnm....diğerinde başıma geldiği için beklemem gerek...bu arada olurrsamda allah böyle nasip etmiş derim. ama haftaya çarşamba falan giderim tahlile gelmezse eğer :)Insallah oyledır canım. Bekleyecekmisin bir kaç gün daha
ayy kızlarr...dün bat günümdü...bugün de bekliyorum hadi bir gün sekmiş olsun diye....ama adetim hiççç sekmez genelde erken gelirdi....yani adetimin üstünden bugün 2. gün hala gelen giden yok....artı testlerim de hep negatif...silik de olsa yok...inşallahh önceki hamileliğimdeki gibi geç belirsin testlerde de regl olmayayım inşallahhh
Cnm o lekelrdn bir hfta snra suan adet oldm gbi :-(yuurtlama günlerini takip eden bir testmiş...ama hiç kullanmadım bilmiyorum
inşş.cnmm aminnntatlım moralini bozmak istemem ama sen gene de çok kaptırma kendini. çünkü benim de bu güne kadar hiç sekmeyen bat günüm geçen ay 3 gün gecikmişti. baya bi moda girmiştim, ne adet olacağıma ne de hamile olduğuma ilişkin en ufak bir belirtim yoktu, ama sonuç hüsran oldu. umarım aynı hayalkırıklığını sen de yaşamazsın.
aaa...hayırlısı olsun cnm o zamann...bozma moraliniiCnm o lekelrdn bir hfta snra suan adet oldm gbi :-(
Yine o sekl oldu bu sefr pembe gbi az oldu bu seklde hc olmamstmyaaaa...hayırlısı olsun cnm o zamann...bozma moralinii
Tebrik ediyorumİİyiaksamlar arkadaslar beni hatirlayan varni biomiyom ama hamileyim cokk sukur.bugin test yaptim.kan sonucumu bekliyorim.oglum 9 aylik erken oldu ama isteyerek oldu
3 aydirr deniyodum gerci demenk diil bebeginden firsat buldukca.buayda 1 defa oldu zatuiTebrik ediyorumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Ne zamandır deniyordun sen
ikisi bir arada büyür artık3 aydirr deniyodum gerci demenk diil bebeginden firsat buldukca.buayda 1 defa oldu zatui
Evet 9 aylik bi oglum var insalah kizin olur ve gebelik sayfasini kaatirimikisi bir arada büyür artıkBir oğlun var sanırım dimi. İnşallah bu kız olur
tebrik ederim tatlım..Evet 9 aylik bi oglum var insalah kizin olur ve gebelik sayfasini kaatirim
Amin canım darisi sana olsun hayirlisiyla inşallah cok tesekkurlerhappycim Çok sevindim! !! eşini de seni de tebrik ediyorum:) inşallah sağlıkli olarak hayırlısıyla bebisinizi kucağıniza aldığınız günü de görürsünüz. ..
Canim benimde adet gunumde test negatifti bir hafta sonra kanda ciktiayy kızlarr...dün bat günümdü...bugün de bekliyorum hadi bir gün sekmiş olsun diye....ama adetim hiççç sekmez genelde erken gelirdi....yani adetimin üstünden bugün 2. gün hala gelen giden yok....artı testlerim de hep negatif...silik de olsa yok...inşallahh önceki hamileliğimdeki gibi geç belirsin testlerde de regl olmayayım inşallahhh
Tebrıkler canım allah tamamına erdirsin inşallahEvet 9 aylik bi oglum var insalah kizin olur ve gebelik sayfasini kaatirim
inşallah cnm..oğluma hamileyken yaşadığım için o negatifleri görmeye,az da olsa ümitleniyorum şimdi allahım nasip etsin inşallahh...ama sigarayı da daha bırakmadım içerken bi tuhaf oluyorum...netleşsin diye bekliyorum oğlumdaki gibi :)Canim benimde adet gunumde test negatifti bir hafta sonra kanda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?