- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.501
Allah gönlüne gore versin canim hmm sigaraya kızdım simdi bebisin varssa o da kızıyordur sana tez zamanda birakirsin inşallahinşallah cnm..oğluma hamileyken yaşadığım için o negatifleri görmeye,az da olsa ümitleniyorum şimdi allahım nasip etsin inşallahh...ama sigarayı da daha bırakmadım içerken bi tuhaf oluyorum...netleşsin diye bekliyorum oğlumdaki gibi :)
senin kaç gün gecikmişti adetin kan tahlili yaptırdığında ve değerin kaç çıkmıştı?...bi de adetin düzenliyse siklusun kaç öğrenebilir miyim ?Allah gönlüne gore versin canim hmm sigaraya kızdım simdi bebisin varssa o da kızıyordur sana tez zamanda birakirsin inşallah
Bir hafta gecmisti son adet tarihmden normalde 35 gunde bire kadar gecikiyordu yani uc gun gecikmiş de olabilir gec dollenme olduysa degerim 430senin kaç gün gecikmişti adetin kan tahlili yaptırdığında ve değerin kaç çıkmıştı?...bi de adetin düzenliyse siklusun kaç öğrenebilir miyim ?
Amin canım. Sende iyi bak kendine iyi beslen dinlenKızlar buğün ovulasyonum tamamen silinmiş 2 günüde iyi değerlendirdik... bu ay çok çalıştık yoruldu canım eşimmm biraz dinlenmeye çekiyoruz kendimizi 11 gün sonra belli olur artık Rabbim dularımızı şu mübarek günde kabul eylesinn..
Amin canım. Sende iyi bak kendine iyi beslen dinlen
OLSUN CNM ÜZÜLMEkızlar ben de regl oldumm maleseff
daha çok yeni cnm hiç dert etme bence. benim 8. ay bittiilk korunmasız bu aydı cnmm
Şubat bizim ayımız şubatta hamile kalıcaz bizkızlar ben de regl oldumm maleseff
Topic başlıgına göre subat kaldı bitek subat bizimdir bizim kalacak subata umudu olan kızlarımŞubat bizim ayımız şubatta hamile kalıcaz biz
Evet yaa başlığı mı değiştirsekTopic başlıgına göre subat kaldı bitek subat bizimdir bizim kalacak subata umudu olan kızlarım
ben yaptırdım sabah gıdıyorsun tabıı kı de hormonlarla gebelıgın ılgısı var mesela benım prolaktınım yuksek cıktı bu hormonun yuksek olması yumurtlama olmamasını ya da kalıtesız yumurtlama olmasına sebep oluyor fsh hormonu yuksekse yumurta rezervı az oluyor ve daha baska bır suru hormon etkısı varKızlar bir sorum olacak. hormon testi yaptıran var mı aranızda. ben adetimin 3. günü gidecem ama saat kaçlarda gidilmesi gerekiyor. ya bence hormonlarla gebeliğin pek alakası yok ama doktor gel yapalım dedi.
inş. bu ay adet olmam da yaptırmam şu testleri. bu arada yeni bat 13ocak tı benim.
adetime 1 hafta var ve ben 3 gündür acaip gaz sancısı ve bel ağrısı yaşıyorum bakalım artık
ben yaptırdım sabah gıdıyorsun tabıı kı de hormonlarla gebelıgın ılgısı var mesela benım prolaktınım yuksek cıktı bu hormonun yuksek olması yumurtlama olmamasını ya da kalıtesız yumurtlama olmasına sebep oluyor fsh hormonu yuksekse yumurta rezervı az oluyor ve daha baska bır suru hormon etkısı var
kızlarrr benım bugun uzayan akıntım basladı kacırmamısımdır degıl mı yumurtlamayı
Görev icabı yaoıyoruz resmen yaa. Ben bu ay benimkine hiç çıtlatmıcam yumurtlama falan.Kac gundur grıbım yatıyorum henuz olmadı ama bu aksam olacak hasta hasta mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?