Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Allah gönlüne gore versin canim hmm sigaraya kızdım simdi bebisin varssa o da kızıyordur sana tez zamanda birakirsin inşallah

Allah gönlüne gore versin canim hmm sigaraya kızdım simdi bebisin varssa o da kızıyordur sana tez zamanda birakirsin inşallah
senin kaç gün gecikmişti adetin kan tahlili yaptırdığında ve değerin kaç çıkmıştı?...bi de adetin düzenliyse siklusun kaç öğrenebilir miyim ?

senin kaç gün gecikmişti adetin kan tahlili yaptırdığında ve değerin kaç çıkmıştı?...bi de adetin düzenliyse siklusun kaç öğrenebilir miyim ?
Bir hafta gecmisti son adet tarihmden normalde 35 gunde bire kadar gecikiyordu yani uc gun gecikmiş de olabilir gec dollenme olduysa degerim 430

Kızlar buğün ovulasyonum tamamen silinmiş 2 günüde iyi değerlendirdik... bu ay çok çalıştık yoruldu canım eşimmm biraz dinlenmeye çekiyoruz kendimizi 11 gün sonra belli olur artık Rabbim dularımızı şu mübarek günde kabul eylesinn..

Amin canım. Sende iyi bak kendine iyi beslen dinlen

Amin canım. Sende iyi bak kendine iyi beslen dinlen

Kızlar bir sorum olacak. hormon testi yaptıran var mı aranızda. ben adetimin 3. günü gidecem ama saat kaçlarda gidilmesi gerekiyor. ya bence hormonlarla gebeliğin pek alakası yok ama doktor gel yapalım dedi.

inş. bu ay adet olmam da yaptırmam şu testleri. bu arada yeni bat 13ocak tı benim.

adetime 1 hafta var ve ben 3 gündür acaip gaz sancısı ve bel ağrısı yaşıyorum bakalım artık

ben yaptırdım sabah gıdıyorsun tabıı kı de hormonlarla gebelıgın ılgısı var mesela benım prolaktınım yuksek cıktı bu hormonun yuksek olması yumurtlama olmamasını ya da kalıtesız yumurtlama olmasına sebep oluyor fsh hormonu yuksekse yumurta rezervı az oluyor ve daha baska bır suru hormon etkısı var

saol cnm bilgi için. ama şöyle bir durum var.benim yumurtlamam ovulasyonum her ay gerçekleşiyor. yumurtlmada sorun yok o günleri de değerlendiriyorum ama olmuyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…