- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.521
Hasta hastada hiç çekilmezBen de cıtlatmıycaktım ama gripten dolayı kanka modundayız kaçırmak ıstemıyorum hasta hasta nasıl olcak bilmem kafamı kaldıramıyorum
hiç sorma turkuazcım bende bu ay hep grip yattım eşimde haftada 2 gün şehir dışına gitti. çalışmalar iyiydi ama yumurtlamaya denk geldimi hiç bilmiyorumGörev icabı yaoıyoruz resmen yaa. Ben bu ay benimkine hiç çıtlatmıcam yumurtlama falan.
Doktora gittiniz mi. O tekrar isteyecektir testi zaten. Hayırlı olsunArkadaslar merhaba, aranıza yeni katıldım çok da heyecanlıyım çünkü Perşembe gunü kan testi yaptırdım ve 64,83 çıktı hala inanamıyorum yarın yine kan testi yaptırsam mı diyorum emin olmak için. Sizce ? Tecrübelerini paylaşabilir misiniz ?
Yumurtlamaya yakın birliktelik olmuştur en azından. İnşallah denk gelmiştirhiç sorma turkuazcım bende bu ay hep grip yattım eşimde haftada 2 gün şehir dışına gitti. çalışmalar iyiydi ama yumurtlamaya denk geldimi hiç bilmiyorum
Doktora henüz gitmedim çünkü değerler için kese gözükmez diye okumuştum burada. Şimdi de hastaneye gidicem ama test mi yaptırsam tekrar yoksa muayene mi olsam bilemedim :/Doktora gittiniz mi. O tekrar isteyecektir testi zaten. Hayırlı olsun
hiç sanmıyorum cnm ya. çünkü ben yumurtladığımı hissediyorumYumurtlamaya yakın birliktelik olmuştur en azından. İnşallah denk gelmiştir
Canim bekle iki gun sonra kan testini tekrarlattir kese 6. Haftafa gözüküyorDoktora henüz gitmedim çünkü değerler için kese gözükmez diye okumuştum burada. Şimdi de hastaneye gidicem ama test mi yaptırsam tekrar yoksa muayene mi olsam bilemedim :/
Bence kendimizi endekslemeyelim şu ay bu ay olacak diye çünkü sonra olmayinca hayal kırıklığı yaşıyoruz en doğrusu Allaha tevekkul edip en uygun zamanı Onun tayin etmesini beklemek ama eminimki uzun sürmeyecekŞubat bizim ayımız şubatta hamile kalıcaz biz
Endekslemiyoruz ki zaten sadece olumlu düşüyüyoruzBence kendimizi endekslemeyelim şu ay bu ay olacak diye çünkü sonra olmayinca hayal kırıklığı yaşıyoruz en doğrusu Allaha tevekkul edip en uygun zamanı Onun tayin etmesini beklemek ama eminimki uzun sürmeyecek
Dün yaptırdım test Değeri görmek için dayanamadım. 193 çıktı . Kese için de cuma günü falan gidiyim diyorum. Sence ?Canim bekle iki gun sonra kan testini tekrarlattir kese 6. Haftafa gözüküyor
Ben beklenti içine girmek istemiyorum çünkü sonra neden diye sorgulamaya başlıyorum artık oluruna birakicam diyorum yoksa tabikide bende umutluyum Allahın izniyle canım:)Endekslemiyoruz ki zaten sadece olumlu düşüyüyoruzSonuçta şubatta olmayınca dünya başımıza yıkılmaz nasip ne zamanda o zaman olacak zaten
Ben de cıtlatmıycaktım ama gripten dolayı kanka modundayız kaçırmak ıstemıyorum hasta hasta nasıl olcak bilmem kafamı kaldıramıyorum
Cuma gunu kese gorunur mu bilmiyorum vajinal ultrasonla görünebilir belki garanti olsun dersen pazartesi git kese icin değerin 2000 lerde olmasi lazim ustten karından yani görmek için acele etme bir rahatsızlıgin yoksaDün yaptırdım test Değeri görmek için dayanamadım. 193 çıktı . Kese için de cuma günü falan gidiyim diyorum. Sence ?
Canim perşembe günü baya sancilandim acikcasi korktum acile gittim doktor vajinal ultrasonla bakmak istedi izin vermedim ustten bakinca da gorur gibi oldum kesin değil dedi hatta bana da gösterdi adetlerim sancılı gectigi icin olabilirmis gaz sancisi gibiydu doktordan çıkınca da baya geçti bu cuma kadin dogumcuya gidicem inşallah herşey yolundadır sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum@happy85 Canm durumun noldu doktora gittinmi ?keseyi gördünüzmü?
Çok şükür bi rahatsızlığım yok sadece ayakta çok durduğum zaman belim çok kötü ağrıyor o Korkutuyor o kadar. Evet aslında Pazartesi gitsem en garanti olacak. Bel ağrısı normal di mi ?Cuma gunu kese gorunur mu bilmiyorum vajinal ultrasonla görünebilir belki garanti olsun dersen pazartesi git kese icin değerin 2000 lerde olmasi lazim ustten karından yani görmek için acele etme bir rahatsızlıgin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?