Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Merhabalar.
hamis lere hayırlı olsun diYorum. Adaylara da bol sabır ve iyi çalışmalar:)
16 aylik kızım abla olsun istiyorum. Ocak ayı ilk denemeYdi. Ovulasyon testlerimle takip ediyorum. Sat 1 subat.Bat 28 subat. Daha yimirtlamadim. Hayirlisini diliyorum :))

@happy85 canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinn :) gerçi zaten biz senin hamiş olduğunu biliyodukk Eee topik ne olacak Şubat oldu bile.. benim hamile olmam için bu aylar yetmicek sanırım

Bende ocakta ilk denemem oldu. Bat 5 Mart. Inşallah bu ay gelsin bebek im. Bende ovu. Testiyle takip ettim. Cift çizgiyi ilk gördüğüm gün degil ertesi gün birliktelik olu.

@happy85 canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinn :) gerçi zaten biz senin hamiş olduğunu biliyodukk Eee topik ne olacak Şubat oldu bile.. benim hamile olmam için bu aylar yetmicek sanırım
Canim cok tesekkurler siz bildiniz ben bilemedim keseyi görmeden de hala emin olamıyorum darisi sana en kisa zamanda ins hayırlısıyla buradaki sohbeti bırakamıyorum bende sizi seviyorum gelip gelip okuyorum

Hamile kalırsan erkek olma ihtimali yüksek O zaman.inşallah hamissindir
Zaten o ihtimali arttırmaya çalıştım Bu ayda aynı şek,lde çalışıcam. Geçen ay tutmadı, bu ayda tutmayabilir Ama ben 6 ay kadar erkek ihtimalini arttıracak şekilde deneme yapıcam. Tutmazsa Allah ne verdiyse denerim Tabi nasipte ne varsa o olur. Eşim için erkek olmasını bir tık fazla istiyorum ama ben kızları daha çok seviyorum. Yani kız denk gelsede
üzülmem Allah ne nasip ettiyse artık. Sonuçta kısmette ne varsa o biz ne yapsak boş. Sen dikkat ediyormusun ovulasyon gününe

Canım takma kafana belkeide stres yaptığımız için denk gelmiyordur. Sen ve eşin gerekn tahlilleri yaptırmıştınız sorun yoktu sanırım. Demek ki zamanı gelmemiş. Peki hiç tüplere baktılar mı açık mı diye

belkide strestir. hormonlara bakın dedim doktora bakalım ama adetlerin çok düzenli olduğu için hormonlara bakmaya gerek yok dedi. ben ısrarlayınca bu ay yapacak. tüplere de bakılmadı

Oğlumda ovulasyon testını kullanıp hamıle kalmıştım ama şimdi almayacağım gerılıyorum ozaman 13.-15.-17.gunler yapıp bekleyecegım bugun 7. Gun daha cok var

belkide strestir. hormonlara bakın dedim doktora bakalım ama adetlerin çok düzenli olduğu için hormonlara bakmaya gerek yok dedi. ben ısrarlayınca bu ay yapacak. tüplere de bakılmadı
O zaman sıkıntı yoktur. Zaten 1 seneye kadar normal kabul edildiği için bakmazlar sanırım tüplere falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…