- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.541
Cok siddetli kasik agrin yoksa bel ağrısından bisey olmaz normalÇok şükür bi rahatsızlığım yok sadece ayakta çok durduğum zaman belim çok kötü ağrıyor o Korkutuyor o kadar. Evet aslında Pazartesi gitsem en garanti olacak. Bel ağrısı normal di mi ?
Kasık ağrısı bazı günler çok hafif ama belim tam kuyruk sokumu çok yürüdüğümde ya da ayakta durduğumda fena ağrıyor. Inşallah normal olağan bi gebelik geçiririz hepimiz.Cok siddetli kasik agrin yoksa bel ağrısından bisey olmaz normal
Bende ocakta ilk denemem oldu. Bat 5 Mart. Inşallah bu ay gelsin bebek im. Bende ovu. Testiyle takip ettim. Cift çizgiyi ilk gördüğüm gün degil ertesi gün birliktelik olu.Merhabalar.
hamis lere hayırlı olsun diYorum. Adaylara da bol sabır ve iyi çalışmalar:)
16 aylik kızım abla olsun istiyorum. Ocak ayı ilk denemeYdi. Ovulasyon testlerimle takip ediyorum. Sat 1 subat.Bat 28 subat. Daha yimirtlamadim. Hayirlx4xrisini diliyorum :))
Hamile kalırsan erkek olma ihtimali yüksek O zaman.inşallah hamissindirBende ocakta ilk denemem oldu. Bat 5 Mart. Inşallah bu ay gelsin bebek im. Bende ovu. Testiyle takip ettim. Cift çizgiyi ilk gördüğüm gün degil ertesi gün birliktelik olu.
Bende 9 tane var. Bu ay hallederimBu arada bu ovulasyon testleri bende alışkanlık yaptı bu ay bitirdim artık rahatladım
Konu başlığını değiştirelim@happy85 canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinn :) gerçi zaten biz senin hamiş olduğunu biliyodukk Eee topik ne olacak Şubat oldu bile.. benim hamile olmam için bu aylar yetmicek sanırım
Konu başlığını değiştirelim
Bende 9 tane var. Bu ay hallederim
Yaa rapor almam çok sıkıntı oluo.idare çok katı sürekli gerginlik yasiyoruz. hafta sonlarini degerlendircez artık napalim. offAcelen yoksa ekle canım. Y ada bir hafta rapor patlatsan olmaz mı
Canim cok tesekkurler siz bildiniz ben bilemedim keseyi görmeden de hala emin olamıyorum@happy85 canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinn :) gerçi zaten biz senin hamiş olduğunu biliyodukk Eee topik ne olacak Şubat oldu bile.. benim hamile olmam için bu aylar yetmicek sanırım
Zaten o ihtimali arttırmaya çalıştımHamile kalırsan erkek olma ihtimali yüksek O zaman.inşallah hamissindir
Yani acelen yoksa sen bilirsin ama ben olsam rapor alırım. İdare çatlasınYaa rapor almam çok sıkıntı oluo.idare çok katı sürekli gerginlik yasiyoruz. hafta sonlarini degerlendircez artık napalim. off
Yani acelen yoksa sen bilirsin ama ben olsam rapor alırım. İdare çatlasın[/QUOTEö
turkuazcım slm cnm. bende bu ovulasyon günlerime dikkat ediyorum ve doktor ovulasyın gerçekleştiğini görüyor. peki bu yumurta neden döllenmiyor ayol 8 aydır. nedenleri neler olabilir kızlar herkese soruyorum :)
belkide strestir. hormonlara bakın dedim doktora bakalım ama adetlerin çok düzenli olduğu için hormonlara bakmaya gerek yok dedi. ben ısrarlayınca bu ay yapacak. tüplere de bakılmadıCanım takma kafana belkeide stres yaptığımız için denk gelmiyordur. Sen ve eşin gerekn tahlilleri yaptırmıştınız sorun yoktu sanırım. Demek ki zamanı gelmemiş. Peki hiç tüplere baktılar mı açık mı diye
O zaman sıkıntı yoktur. Zaten 1 seneye kadar normal kabul edildiği için bakmazlar sanırım tüplere falanbelkide strestir. hormonlara bakın dedim doktora bakalım ama adetlerin çok düzenli olduğu için hormonlara bakmaya gerek yok dedi. ben ısrarlayınca bu ay yapacak. tüplere de bakılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?