Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Oğlumda ovulasyon testını kullanıp hamıle kalmıştım ama şimdi almayacağım gerılıyorum ozaman 13.-15.-17.gunler yapıp bekleyecegım bugun 7. Gun daha cok var
Peki başka bişey yaptın mı. Diyetleri falan varya kız erkek bebeğin. Birde hangi tarafta yumurtlamıştın. Benim bu ay solda ve soldan kız ihtimali daha yüksek deniyor ama ben onun mantığı olduğunu sanmıyorum

canım yaa ben o kız erkek muhabbetlerine inanmıyorum.. bilimsel olarak erkekten gelen sperm belirliyor cinsiyeti..zaten %50 şans var :) o yüzden ovulasyon öncesi sonrası hepsini değerlendirmeye bak sen boşver

ewt cnm bakıldı doktor çok iyi dedi. ama hala tık yok çok üzülüyorum her ay hüsran

evet hatırlıyorum spermiogram sonuçlarını yazmıştın ama morfolojiyi hatırlayamadım ondan sordum canım.. Stres çok önemli biliyorsun rahat olmaya çalış bencede, elinizden geleni yapıyorsunuz sorunda yoksa zamanı var demekki..

Hangı taraftan yumurtladıgını nereden bılıyorsun?yoo ozaman olsunda ne olursa olsun modundaydım.her sabah ac karnına 2 kuru incir yemiştim şimdide yıyorum ama öğlen okulda yumurta kalıtesını artırıyor ıncır kuru degıl kızlar sadece 2 kuru ıncır

aslında bnm merak ettiğim ovulasyıon her ay oluyorsa hormonlarda sorun çıkarmı.

canım yaa ben o kız erkek muhabbetlerine inanmıyorum.. bilimsel olarak erkekten gelen sperm belirliyor cinsiyeti..zaten %50 şans var :) o yüzden ovulasyon öncesi sonrası hepsini değerlendirmeye bak sen boşver
Aynen sana katılıyorum erkekten gelen spermin cınsıyetıne baglı.bu sefer kız gelse bari

bana doktor adetlerin düzenli mi diye sormuştu ki benim çok düzenlidir.. o yüzden hormon istemedi sonra da önce eşini aradan çıkartalım dedi.. yani bilemiyorum kii benimde aklım karışmıştı ..

Canim lsh hormonuna baktırdın mi bir de ben miyomlarim için riskli gebelik prof. Doktora gittim orada tuplerin acik olarak gördüm dedi yani dusun kadin da her turlu alet mevcuttu ultrasonu cok teknolojikti baska doktorlara da gittim hiç bu kadar tatmin olmadım

Tabikide cıkar cok var öyle tanıdığım yumurtlama ovulasyon tamam ama hormon yüzünden hamıle kalamayan içinde kalmasın adet olursan 2. Gun ac karnına yaptır canım
saol cnm inş. bişey çıkmaz bu ay adet olunca yaptırıcam hmn

bakmadı dr cnm. bu ay bnm ısrar üzerine bakacak tabi adet olursam:) inş. olmam

2 ay önce dr soldan yumurtlayacaksın demişti. Bir ay sağ bir ay sol deniyor ya. O zaman bu ay sıra solda olmalı sırayla gidiyorsa :) Kuru incir bende mi yesem ki yav

Bana mantıklı geliyor ovulasyon zamanı olayı. Çünkü biyoloji dersinden biliyoruz ki y ler küçük hızlı dayanıksız. E dayanıksızsa çabukölecek demek ki. Ovulasyona 2 gün kala birliktelik olsa y ler ölüp x ler sağ kalabilir. Bu da kız ihtimalini arttırır. Ama yüzde yüz değil elbetteki sadece bir miktar arttırıyor olabilir sadece. Ya en yapayımda varsın tutmasın sorun değil acelem yok :)

Ovulasyonu bılmıyorum ama adet duzenlı olsa bıle hormonlarda sorun olabılıyor kı benım adetım cok duzenlıdır ama prolaktinım yuksek normalde prolaktin yukseklıgı adet duZensızlıgı yapar ama yapmaya dabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…