- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.581
Hımmmm anladımmm:)günde 2 tane ye bısey kaybetmedim tatlıyıda seviyorsan güzelde oluyor.ben oğlumda aksam 6 da testı yaptım kopkoyu cıızgı cıktı o gece ılıskı oldu hatta ertesı gun 6 da testı tekrarladım yıne koyu cızgıydı amannnn yapmıcam nasılsa olmayacak dedım 4. Aydı hamıle kalmışım hatta okadar emındınkı hamile olmadığıma adetten 3 gun önce eşimi Dr a gönderdım sende mi sıkıntı var yoksa dıye Meger hamıleymişim:)2 ay önce dr soldan yumurtlayacaksın demişti. Bir ay sağ bir ay sol deniyor ya. O zaman bu ay sıra solda olmalı sırayla gidiyorsa :) Kuru incir bende mi yesem ki yav
Hııı ben ilk koyu gördüğüm günü es geçtim. Ertesi gün gece de geç kaldım. Bir de 5 dakika ya yattım ya yatmadım. Bende bu ay çifti gördüğümilk gün mü denesem :) Heheheh direkt adamımı yolladın dr a. Ne kadar güvenmişsin kendine, hiç bende sıkıtı olabilir demedin miHımmmm anladımmm:)günde 2 tane ye bısey kaybetmedim tatlıyıda seviyorsan güzelde oluyor.ben oğlumda aksam 6 da testı yaptım kopkoyu cıızgı cıktı o gece ılıskı oldu hatta ertesı gun 6 da testı tekrarladım yıne koyu cızgıydı amannnn yapmıcam nasılsa olmayacak dedım 4. Aydı hamıle kalmışım hatta okadar emındınkı hamile olmadığıma adetten 3 gun önce eşimi Dr a gönderdım sende mi sıkıntı var yoksa dıye Meger hamıleymişim:)
Canım henüz yumurtlamadın ama yumurtan şu an büyüyor sen yine dikkatli ol bence. Hiç stres yapma canım stres yapmayınca daha çabuk geliyormuşKızlar merhaba adetim bitti 4 şubatta artık başladık çalışmalara :) bugün saçlarımı boyattım antibiyotikli krem kullandımkorku giriyor içime ama daha yumurtlamadım bile bu kadar evham olduğumu bilmiyordum . Birde kpss çalışmaları iki çalışma birden neyse derslere yoğunlaşınca bebeği çok düşünmüyorum Allah'tan Bu ay umutluyum topikte fazlaca bebek haberi alacağız gibi geliyor hayırlısıyla . Bu arada @happy'ciğim tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ya kızlar ağdadan dolayı bikini bölgemde siyah bir şişlik olmuş korktum bugün birkaç gündür vardı ama bugün korku geldi o yüzden antibiyotikli krem kullandım geçmesi için ne yapsam birde iyi bir doktor tavsiye eder misiniz İstanbul Avrupa yakasında ? Ayy ne kadar sorular sordum
tedavi görüyormusun peki canım. kaç ay oldu deneyeliOvulasyonu bılmıyorum ama adet duzenlı olsa bıle hormonlarda sorun olabılıyor kı benım adetım cok duzenlıdır ama prolaktinım yuksek normalde prolaktin yukseklıgı adet duZensızlıgı yapar ama yapmaya dabılıyor
Benı gitmiştim zaten Dr a sıkıntı yok demişti:)Hııı ben ilk koyu gördüğüm günü es geçtim. Ertesi gün gece de geç kaldım. Bir de 5 dakika ya yattım ya yatmadım. Bende bu ay çifti gördüğümilk gün mü denesem :) Heheheh direkt adamımı yolladın dr a. Ne kadar güvenmişsin kendine, hiç bende sıkıtı olabilir demedin miAllah göstermesin tabi işin şakası bu. İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın
Haklısın canım ben en iyisi ilaçlardan uzak durayım :) yumurtlama dönemine girdim bugün itibariyle akıntılar başlamış 4 güne yumurtlarım inşallah stres v.s. etken olmazsa birine söyleyince sen nasıl anlıyorsun yumurtlamanı öyle şey olur mu diyorlar ama ben o günden 14 gün sayıyorum adet oluyorum inşallah yanılmıyorumdur .Canım henüz yumurtlamadın ama yumurtan şu an büyüyor sen yine dikkatli ol bence. Hiç stres yapma canım stres yapmayınca daha çabuk geliyormuş
onlar dikkat etmiyorlardır. Önceden banada anlamıyorum gibi geliyordu ama korunmayı bırakınca akıntıdan anlıyorum. Al sana kpss bilgisi algıda seçicilikHaklısın canım ben en iyisi ilaçlardan uzak durayım :) yumurtlama dönemine girdim bugün itibariyle akıntılar başlamış 4 güne yumurtlarım inşallah stres v.s. etken olmazsa birine söyleyince sen nasıl anlıyorsun yumurtlamanı öyle şey olur mu diyorlar ama ben o günden 14 gün sayıyorum adet oluyorum inşallah yanılmıyorumdur .
İnşallah olmazsın Refikad çım.kızlar adetime son 3 gün. ama bu ay pek ümidim yok çünkü ay boyunca griptim. sadece şu an da bel, bacak ve sol kasık ağrım var. bakalım adet olacakmıyım
Bir tane çocuğu olanlar bana daha şanslı gibi geliyor. Sonuçta olabilidiğini biliyorsunuz. Senin bat ne zamandı unuttum.Benı gitmiştim zaten Dr a sıkıntı yok demişti:)
Cok tesekkurler canım darisi sana hayirlisiyla olsunKızlar merhaba adetim bitti 4 şubatta artık başladık çalışmalara :) bugün saçlarımı boyattım antibiyotikli krem kullandımkorku giriyor içime ama daha yumurtlamadım bile bu kadar evham olduğumu bilmiyordum . Birde kpss çalışmaları iki çalışma birden neyse derslere yoğunlaşınca bebeği çok düşünmüyorum Allah'tan Bu ay umutluyum topikte fazlaca bebek haberi alacağız gibi geliyor hayırlısıyla . Bu arada @happy'ciğim tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ya kızlar ağdadan dolayı bikini bölgemde siyah bir şişlik olmuş korktum bugün birkaç gündür vardı ama bugün korku geldi o yüzden antibiyotikli krem kullandım geçmesi için ne yapsam birde iyi bir doktor tavsiye eder misiniz İstanbul Avrupa yakasında ? Ayy ne kadar sorular sordum
3 veya 4 martBir tane çocuğu olanlar bana daha şanslı gibi geliyor. Sonuçta olabilidiğini biliyorsunuz. Senin bat ne zamandı unuttum.
inşşşşşş..:)İnşallah olmazsın Refikad çım.
hımm benden 1 2 gün önceydi hatırladım. Ovulasyonada bir hafta falan var o zaman. Yani ikimizinda tutarsa aynı zamanlarda doğacaklar3 veya 4 mart
Happy bol bol dua et bizim için olur muCok tesekkurler canım darisi sana hayirlisiyla olsun
Kaç gün vardı ki bat a. Canım ehpimiz sokuyoruz insanın elinde değil. İnşallah düşündüğün gibidirArkadaşlar İki gündürlü sol kasığıma ara ara ağrı giriyorr yine gebelik psikolojisine soktum kendimi
Canm şubat 15-16-17 arası olacam...bakalım kısmett Allah dualarımı kabul eder inş.Kaç gün vardı ki bat a. Canım ehpimiz sokuyoruz insanın elinde değil. İnşallah düşündüğün gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?