Yaza hamile olarak girmek isteyenler

2 ay önce dr soldan yumurtlayacaksın demişti. Bir ay sağ bir ay sol deniyor ya. O zaman bu ay sıra solda olmalı sırayla gidiyorsa :) Kuru incir bende mi yesem ki yav
Hımmmm anladımmm:)günde 2 tane ye bısey kaybetmedim tatlıyıda seviyorsan güzelde oluyor.ben oğlumda aksam 6 da testı yaptım kopkoyu cıızgı cıktı o gece ılıskı oldu hatta ertesı gun 6 da testı tekrarladım yıne koyu cızgıydı amannnn yapmıcam nasılsa olmayacak dedım 4. Aydı hamıle kalmışım hatta okadar emındınkı hamile olmadığıma adetten 3 gun önce eşimi Dr a gönderdım sende mi sıkıntı var yoksa dıye Meger hamıleymişim:)

Hııı ben ilk koyu gördüğüm günü es geçtim. Ertesi gün gece de geç kaldım. Bir de 5 dakika ya yattım ya yatmadım. Bende bu ay çifti gördüğümilk gün mü denesem :) Heheheh direkt adamımı yolladın dr a. Ne kadar güvenmişsin kendine, hiç bende sıkıtı olabilir demedin mi Allah göstermesin tabi işin şakası bu. İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın

Kızlar merhaba adetim bitti 4 şubatta artık başladık çalışmalara :) bugün saçlarımı boyattım antibiyotikli krem kullandım korku giriyor içime ama daha yumurtlamadım bile bu kadar evham olduğumu bilmiyordum . Birde kpss çalışmaları iki çalışma birden neyse derslere yoğunlaşınca bebeği çok düşünmüyorum Allah'tan Bu ay umutluyum topikte fazlaca bebek haberi alacağız gibi geliyor hayırlısıyla . Bu arada @happy'ciğim tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ya kızlar ağdadan dolayı bikini bölgemde siyah bir şişlik olmuş korktum bugün birkaç gündür vardı ama bugün korku geldi o yüzden antibiyotikli krem kullandım geçmesi için ne yapsam birde iyi bir doktor tavsiye eder misiniz İstanbul Avrupa yakasında ? Ayy ne kadar sorular sordum

Canım henüz yumurtlamadın ama yumurtan şu an büyüyor sen yine dikkatli ol bence. Hiç stres yapma canım stres yapmayınca daha çabuk geliyormuş

tedavi görüyormusun peki canım. kaç ay oldu deneyeli

Benı gitmiştim zaten Dr a sıkıntı yok demişti:)

kızlar adetime son 3 gün. ama bu ay pek ümidim yok çünkü ay boyunca griptim. sadece şu an da bel, bacak ve sol kasık ağrım var. bakalım adet olacakmıyım

Canım henüz yumurtlamadın ama yumurtan şu an büyüyor sen yine dikkatli ol bence. Hiç stres yapma canım stres yapmayınca daha çabuk geliyormuş
Haklısın canım ben en iyisi ilaçlardan uzak durayım :) yumurtlama dönemine girdim bugün itibariyle akıntılar başlamış 4 güne yumurtlarım inşallah stres v.s. etken olmazsa birine söyleyince sen nasıl anlıyorsun yumurtlamanı öyle şey olur mu diyorlar ama ben o günden 14 gün sayıyorum adet oluyorum inşallah yanılmıyorumdur .

onlar dikkat etmiyorlardır. Önceden banada anlamıyorum gibi geliyordu ama korunmayı bırakınca akıntıdan anlıyorum. Al sana kpss bilgisi algıda seçicilik

Arkadaşlar İki gündürlü sol kasığıma ara ara ağrı giriyorr yine gebelik psikolojisine soktum kendimi

Cok tesekkurler canım darisi sana hayirlisiyla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…