- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.601
canım etmez olur muyum inşallah hep beraber hamiş oluruz da paylaşırız herşeyimiziHappy bol bol dua et bizim için olur mu
Doktor ilaç verdi ama bit kere kullanabıldım griptım ilaç da cok ağır ve yan etkileri olan ilaç devam edemedim aslanpencesı oyuna başladım çok yüksek değil benim zaten bakıcam bu ay dördüncü ayıp olucak ama çok sıkı calısmıyorum bentedavi görüyormusun peki canım. kaç ay oldu deneyeli
Evet çanım öyleydı paZar salı Perşembe yapcam senın bugun kaçıncı gunun?benım 8. Sen ovulasyon yapıyonya kaçıncı gun koyulacak merak edıyom benden 1-2 gun sonra mı olcak dıye 6. Gun mu bugun adetın?hımm benden 1 2 gün önceydi hatırladım. Ovulasyonada bir hafta falan var o zaman. Yani ikimizinda tutarsa aynı zamanlarda doğacaklarHadi inşallah bu ay olsun hayırlısıyla
Slm kızlar nasılsınz? Bu ay hiç kafaya takmiyacağıma ovulasyon testi yapıp yumurtlama stresine girmiceğime erkenden test yapıp kendimi üzmeyeceğime söz veriyorum.. Benimde bat 5 Mart turkuazcım
Benim bugün 6. günüm. Ovulasyona 8 ya da 9 gün var. Yani geçen ay ovu. testiyle takip ettiğime göre diyorum. Sen kullanmıştın ovulasyon testi dimi. Hazır kullanan bulmuşken bilginden yararlanayım :) Ben geçen ay beklenen ovulasyon gününden 2 gün önce çift belirgin çizgi gördüm. Çizgiler birbirine yakın olsada kontrol çizgisi LH çizgisinden bi ton açıktı. Aynı gece bir daha yaptım. İki çizgide net koyuydu ama LH incecik koyu çıktı. Ertesi gün yine LH kontrolden bi parça açıktı bir gün önceki gibi ama netti yani yine çizgi. Şimdi çizgi silikleşince ovulasyon oluyor deniyor ya o zaman benim ovulasyon çift çizgi gördüğüm 2 gün değil 1 gün sonra olmuş oluyor dimiEvet çanım öyleydı paZar salı Perşembe yapcam senın bugun kaçıncı gunun?benım 8. Sen ovulasyon yapıyonya kaçıncı gun koyulacak merak edıyom benden 1-2 gun sonra mı olcak dıye 6. Gun mu bugun adetın?
anladım cnm. inş. çabuca tutunur bebişler. bdnde 9 aydır korunmuyorum ama yumurtlamayı öğreneli böyle bir yumurtlama tarihinin olduğunu eylülde öğrendim. o şekilde sayarsak 5 aydır deniyoruzDoktor ilaç verdi ama bit kere kullanabıldım griptım ilaç da cok ağır ve yan etkileri olan ilaç devam edemedim aslanpencesı oyuna başladım çok yüksek değil benim zaten bakıcam bu ay dördüncü ayıp olucak ama çok sıkı calısmıyorum ben
Aynı günüz :) Senin adetlerdemi 28 günde bir dimi. Benim kalan son 9 testim var onları kullanıcamSlm kızlar nasılsınz? Bu ay hiç kafaya takmiyacağıma ovulasyon testi yapıp yumurtlama stresine girmiceğime erkenden test yapıp kendimi üzmeyeceğime söz veriyorum.. Benimde bat 5 Mart turkuazcım
Benim bugün 6. günüm. Ovulasyona 8 ya da 9 gün var. Yani geçen ay ovu. testiyle takip ettiğime göre diyorum. Sen kullanmıştın ovulasyon testi dimi. Hazır kullanan bulmuşken bilginden yararlanayım :) Ben geçen ay beklenen ovulasyon gününden 2 gün önce çift belirgin çizgi gördüm. Çizgiler birbirine yakın olsada kontrol çizgisi LH çizgisinden bi ton açıktı. Aynı gece bir daha yaptım. İki çizgide net koyuydu ama LH incecik koyu çıktı. Ertesi gün yine LH kontrolden bi parça açıktı bir gün önceki gibi ama netti yani yine çizgi. Şimdi çizgi silikleşince ovulasyon oluyor deniyor ya o zaman benim ovulasyon çift çizgi gördüğüm 2 gün değil 1 gün sonra olmuş oluyor dimi
Bu ayda öyle deneyeyim baricanım çift çizgiyi gördüğün zaman 24 saat sonra yumurtlama gerçekleşeck anlamına geliyor bildiğim kadarı ile. hatta biri diğerinde daha kırmızı olduğu zaman yap bence
benimde adetime 4 gün var aynen bende de sol kasık ağrısı aynı zamanda bel ağrısı var umarım adet olmayız ya o zaman aynı zamanlarda alırız meleklerimizikızlar adetime son 3 gün. ama bu ay pek ümidim yok çünkü ay boyunca griptim. sadece şu an da bel, bacak ve sol kasık ağrım var. bakalım adet olacakmıyım
Benm 3. deneme olucak canım, bende söz veriyorum ama biliyorum ki o sözleri tutmak çok zor olur benm içinslm canım. iyi olmaya çalışıyoruz en azından kendi adıma söyleyeyeim:) çok haklısın takmamak lazım yumurtlama falan dikkat etmemek lazım ama bu işleri çok iyi bilincede insan uyugulamak istiyor.
sen kaç aydır deniyosun
Benm 30 günde bir canmAynı günüz :) Senin adetlerdemi 28 günde bir dimi. Benim kalan son 9 testim var onları kullanıcamBen senin yerine gebelik testide yaparım merak etme Bende çok araştırdım burda. En erken ovulasyondan 12 gün sonra yani adete 2 gün kala çıkıyor. O zamana kadar bende yapmıcam boş yere
Ya benim erkek bebek içinovulasyonu beklemem ve tek ilişki yaşamam ihtimsli düşüyüyor. Bakalım bana eserse erkek ebek için uğraşmayıp Allah ne verdiyse çalışabilirim. Hi. belli olmaz bana. Bi diyorum 6 ay böyle deneyeyim içimde kalmasın. Bi diyorum akışına bırak Allah ne yazdıysa o. Bilmiyorum kararsızım :)Benm 30 günde bir canmBi arkadaşm doktora gitmş gebelik öncesi, doktor ona yumurtlama günü birkaç kez ilişki olsun demiş ilk denemesinde hamile kaldı kız. Bu ay bende öyle sıkı çalışacam 3 günde bir falan tutmuyor
Tek ilişki şart mı erkek bebek için ?? Bunu ilk defa duydum. Yumurtlama günlerinde erkek oluyo die duymuştum daYa benim erkek bebek içinovulasyonu beklemem ve tek ilişki yaşamam ihtimsli düşüyüyor. Bakalım bana eserse erkek ebek için uğraşmayıp Allah ne verdiyse çalışabilirim. Hi. belli olmaz bana. Bi diyorum 6 ay böyle deneyeyim içimde kalmasın. Bi diyorum akışına bırak Allah ne yazdıysa o. Bilmiyorum kararsızım :)
Burada okuduğum kadarıyla bazı doktorlar tek ilişki önermişlerTek ilişki şart mı erkek bebek için ?? Bunu ilk defa duydum. Yumurtlama günlerinde erkek oluyo die duymuştum da
Bir ay boyunca tek ilişki ihtimali düşürüyor bence canm.. Bence sıkı çalşp bebişi tutturalm, belli olmaz belki bi sürü ilşkidende erkek olabilrBurada okuduğum kadarıyla bazı doktorlar tek ilişki önermişler
Canım ovulasyon cıft cızgıyı gördükten 24 saat sonra gerceklesıyor.bendede 2 gun üstüste çıkmıştı.sana tavsıyem aksam 6 gıbı yapıyorsan cıft cızgıyı görunce sabah yapman o zamanlar arkadaslar hep öyle yapmıştı.ben sabah ugrasamam dıye yapmamıştım aksamdan yapmıştım gercı.cıdden saat kurup kalkmışlardı ve tutmustu.bıde canım cıft cıızgı görunce bıdaha yapma bence sonucta vakıt gelmıs spermlerde 3 gun yaşıyor rahîmde psıkolojımız bozulmasınBenim bugün 6. günüm. Ovulasyona 8 ya da 9 gün var. Yani geçen ay ovu. testiyle takip ettiğime göre diyorum. Sen kullanmıştın ovulasyon testi dimi. Hazır kullanan bulmuşken bilginden yararlanayım :) Ben geçen ay beklenen ovulasyon gününden 2 gün önce çift belirgin çizgi gördüm. Çizgiler birbirine yakın olsada kontrol çizgisi LH çizgisinden bi ton açıktı. Aynı gece bir daha yaptım. İki çizgide net koyuydu ama LH incecik koyu çıktı. Ertesi gün yine LH kontrolden bi parça açıktı bir gün önceki gibi ama netti yani yine çizgi. Şimdi çizgi silikleşince ovulasyon oluyor deniyor ya o zaman benim ovulasyon çift çizgi gördüğüm 2 gün değil 1 gün sonra olmuş oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?