Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Sabah yapma konusunda ben de başarısızım iyisi mi ilk gördüğüm gün denemek. Ben bu ay ilk gördüğüm gün ve ertesi gün deneyeyim diyorum. Bakalım hayırlısı

Aynen bendede sol kasik agrisi var suan[/QUOTE]
psikolojik olabilir diye hiç umursamıyorum şu an reglinin geçmesini beklicem ben canım

Yani acelen yoksa sen bilirsin ama ben olsam rapor alırım. İdare çatlasın
Acelen olmaz mı var tabiki3 yıl şartı geldi es durumunda dur bakiyim erken regl oldum ovulasyon testine göre bakacağım. olmazsa çift çizgiyi görünce gözü karartip gideceğim

kızlar biz bu ayki çalışmalarımızı bitirdik beklemedeyiz, benim hiç umudum yok ama eşim hırs yaptı doktora gitmeden yapacak o bebeğii Çok komik ya daha önceden ovulasyon günlerinde ben özen gösterirdim şimdi o yastık getiriyo ayaklarımı dikmeme yardımcı oluyoo falan..

Demek ki baba olmaya hazır ne güzel Artık bat ı bekliyosun yani. Benimde 1 hafta sonra ovulasyon zamanım

Demek ki baba olmaya hazır ne güzel Artık bat ı bekliyosun yani. Benimde 1 hafta sonra ovulasyon zamanım

benim döngü kısa olduğu için 11-12. günlerde yumurtluyorum o yüzden adet biter bitmez çalışmalara başlıyoruz biz.. Baba olmaya hazır da aslında doktora gitmemek için bütün bu çabalar neyse bir umut işte bekliyeceğiz bat ı :)

Hay Allahım erkekliklerine zeval gelmesin aman. Bi tanede bende var ondan.

kızlar bat a 4 gün kala idrar testinde pozitif çıkma olasılığı var mı?? aslında bu ay hiç umudum yok çünkü çalışma yapamadık ama yumurtlamadan 3 gün önce ilişkide bulunmuştuk. bi ihtimal işte...ayın 18'inde bat günüm. 14 şubatta test yapmak istiyorum eğer bişey varsa eşime sürpriz yapmak için. her ne kadar umudum olmasa da ..

canım doktora gitmek içinizi rahat ettirir bence. ben doktora gitmiştim sonuçlarım iyi çıkınca eşim de kendi teklif etti ben de doktora gideyim içimiz rahat etsin diye. çok şükür onunkiler de iyi çıktı. en azından çalışmalara içimiz rahat devam ediyoruz artık

Canm benmde 16-17 sinde batım çıkmaya bilir şuan yapma moralin bozulmasın en azından ....Bende adet günüm geçince yapıcam şimdi yapıp negatif görünce üzülmeyelimm

Canm benmde 16-17 sinde batım çıkmaya bilir şuan yapma moralin bozulmasın en azından ....Bende adet günüm geçince yapıcam şimdi yapıp negatif görünce üzülmeyelimm

haklısın canım ben aslında çok sabırlıyım bu konuda, geçen ay 3 gün geciktiğim halde test yapmamıştım. bu ay da normalde yapmayı düşünmezdim, ama hamileysem 14 şubatta eşime süper bir hediye olur diye hayale kapıldım ..

Evet onu bende düşündüm 24 şubatta sürprizi aama moralim bozulsunda istemiyorumm peki sende belirti fln vaarmı?Bende sol kasığında acayip bir ağrı var

Evet onu bende düşündüm 24 şubatta sürprizi aama moralim bozulsunda istemiyorumm peki sende belirti fln vaarmı?Bende sol kasığında acayip bir ağrı var

kasıklarımda cok hafif bi ağrı oluyor arada bir, ama seninki gibi aşırı bir ağrı değil yani. bariz bi belirtim yok ama adet olacağıma ilişkin de bi belirti yok henüz

kasıklarımda cok hafif bi ağrı oluyor arada bir, ama seninki gibi aşırı bir ağrı değil yani. bariz bi belirtim yok ama adet olacağıma ilişkin de bi belirti yok henüz
Hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberler alırız inş. Rabbim kimseyi çocukla sınamasınnn inş. (aminnn)

Canım gittik doktora eşimin değerler kötü maalesef şimdi ürolojiye gitmesi gerekiyor ama gitmiyoo daha doğrusu biraz daha bekleyelim diyor zaten testi de zor verdi... bende üstüne gidemiyorum iyice morali bozulmasınn diyee... bir umut bekliyoruz iştee :)

ya aslında ovulasyon testi ile 4-5 gün önceden öğrenenler var ama ne kadar güvenilir olur bilmiyorum.. ya da en garanti kan testi..güzel bir 14 şubat hediyesi olur aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…