- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.641
Çıkmayabilirkızlar bat a 4 gün kala idrar testinde pozitif çıkma olasılığı var mı?? aslında bu ay hiç umudum yok çünkü çalışma yapamadık ama yumurtlamadan 3 gün önce ilişkide bulunmuştuk. bi ihtimal işte...ayın 18'inde bat günüm. 14 şubatta test yapmak istiyorum eğer bişey varsa eşime sürpriz yapmak için. her ne kadar umudum olmasa da ..
Canım gittik doktora eşimin değerler kötü maalesef şimdi ürolojiye gitmesi gerekiyor ama gitmiyoo daha doğrusu biraz daha bekleyelim diyor zaten testi de zor verdi...bende üstüne gidemiyorum iyice morali bozulmasınn diyee... bir umut bekliyoruz iştee :)
ya aslında ovulasyon testi ile 4-5 gün önceden öğrenenler var ama ne kadar güvenilir olur bilmiyorum.. ya da en garanti kan testi..güzel bir 14 şubat hediyesi olur aslındaa
Cik
Çıkmayabilir
gidiyorum bu hafta sonu:) umutluyum bu aydan ne olursa olsun canım :) ya bu arada acaba başlığa martı da mı eklesekGit canım git. Adetlerin düzenliyse zaten baya bir sürer hafta sonuna denk gelmez.
Git canım bencede.Toptan değiştirelim hatta başlığı :) Fikir verin kızlargidiyorum bu hafta sonu:) umutluyum bu aydan ne olursa olsun canım :) ya bu arada acaba başlığa martı da mı eklesek
Git canım bencede.Toptan değiştirelim hatta başlığı :) Fikir verin kızlar
olursa iyi olur cnm olmazsa yarın da olsun mutlaka garantiye al sen:)Arkadaslar yumurtlama akıntısına benzer bı akntm oldu dun ılıskı oldu bugun de olmalı mı sızce
Yeni mi başladı. Bence mümkün olduğunca değerlendir canımArkadaslar yumurtlama akıntısına benzer bı akntm oldu dun ılıskı oldu bugun de olmalı mı sızce
Hai gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallahyeni başlığınız hayırlı olsun kızlarbende bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür kalp atışını haftaya duyacağız inşallah öpüyorum sizi
Canim gecen hafta cok yogun kasık agrısı cektim bu hafta da bas donmesı ve yorgunluk var 9 bucukta falan sızıp uyuyorum henuz mıde bulantısı kokulara hassasiyet yok darısı sana kocaman öpüyorumHai gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallahNasıl gidiyorhamilelik. Bulantı ağrı falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?