Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Cik
Çıkmayabilir

anladım tatlım hayırlısı olsun ama bu sitede yazılanları okuyunca umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini anladım ben

ya aslında ovulasyon testi ile 4-5 gün önceden öğrenenler var ama ne kadar güvenilir olur bilmiyorum.. ya da en garanti kan testi..güzel bir 14 şubat hediyesi olur aslındaa

aslında evet de, bunu bi kez yaptım sonuç hüsran oldu, onun için cesaretim yok. adetim 4 gün erken gelmişti ben de yerleşme kanaması mı acaba diye koşa koşa gidip kan verdim saf gibi, tabiki hiç bişey çıkmadı

Hai gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallah Nasıl gidiyorhamilelik. Bulantı ağrı falan var mı
Canim gecen hafta cok yogun kasık agrısı cektim bu hafta da bas donmesı ve yorgunluk var 9 bucukta falan sızıp uyuyorum henuz mıde bulantısı kokulara hassasiyet yok darısı sana kocaman öpüyorum

Kizlar ben bugun yumurtladim sanirim çarşamba gecesi iliski oldu bugün kasigimda agri olunca esimi yakaladim isten gelir gelmez :) 10 dk filan uzandim ama sonra bir ton gezdim insallah tutmustur bu sefer garantilemek icin yarin sabahta bos kalmasak mi esim cocuk askina beni kullanıyorsun diyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…