Yaza hamile olarak girmek isteyenler

onlar dikkat etmiyorlardır. Önceden banada anlamıyorum gibi geliyordu ama korunmayı bırakınca akıntıdan anlıyorum. Al sana kpss bilgisi algıda seçicilik
kendimizi fazla dinlemekten bunlar , ama ben daha bekarken anlıyordum yumurtlamamı o zaman yumurtlama olduğunu bilmiyordum doktor söylemişti :) ya bu ay tutar inşallah çok çalıştıkta yatamıyorum ben uzun süre çok sıkılıyorum

Başlık değişmiş hayırlı olsun şans getirsin insallah .. Ya kızlar benim bat a 4 gun var. Bugun macera olsun diye ovulasyon testi yaptım. Basta 2. Çizgi çıkmadı. Sonra 2 dk falan geçince hayalet gibi bi çizgi oluştu. Gereksiz bi heyecan mı yapıyorum sizce yoksa 1 adet idrar testim var onu kullanayım mı ne dersinizz

Kullan elinde kalmasın evde var oldukça dürtüyo resmen Sonra nasıl olsa gününü beklersin. Bazen silik de olsa çıkabiliyor çıkmasa da ümitle beklemeye devam

Evet inşallah Eylül annesi olacağım kızımda eylül de doğmuştu çok şükür herşey yolunda gidiyor minnakımı dün gördüm kocaman olmuştu senin nasıl gidiyor...
Canim benimde cok sıkıntım yok simdilik herşey yolundabizde minik kesemizi gördük haftaya kalp atışlarını duyup testlerimi yaptıracağım inşallah

Canım hevesini kırmak istemem ama benim geçen ay böyle cikiyodu bat a 4 5 gün kala. Sen bir kaç gün sabret ve heh testi yap bence

Kızlar size güzel bir haber vereyim bu gün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı inanamadim clearblue ile doğrularım pregnant yazdı ekranda bugün regli olmam gerekiyordu hamileyim galiba.eşimle şoktayız.perşembeye randevu aldık doktora gidicez.Allahıma Şükürler olsun.rabbim Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.darısı bütün isteyenlere.

Canim baya olmussun yazali ama hala yapmadiysan bence yapma. sonra morali bozuluyo insanin. bol bol dua et ins hamilesindir:)

Kızlar yumurtlama döneminde sancı yaşayan var mı?? Hayatımda ilkkez son 2 aydır kendimi dinliyorum ve farkettim ki yumurtlama döneminde rahim bölgemde kramplar giriyor adet sancısı gibi bi sancı hissediyorum. Bu hep olan bişydi mutlaka ama benn bunun nedenini yeni öğrendim,, Ayy çok cahilmişimm

Benim de oluyo cnm ozellikle sol kasigimda. ama bunu yeni farkeden bi tek sen degilsin. ben de uc aydir fln farkindayim:) hep bunlar kendimizi dinledigimizden oluyo. bu arada sen kacinda adet olmustun? yumurtlaman icin erken degil mi?

Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah

Uyudu ya uyudu cıldıracam artık yemın ederım delırcem yumurtlama oldu beyefendı yok.istemıyorum coxuk falan ben mı pesınde gezcem onun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…