Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benim de her yumurtlama gününde yaklaşık 2.5 - 3 senedir sancı oluyor özellikle sol kasığımda bekarken farketmiştim doktor söylemişti dün akşam çok sancı çektim hemen eşimi yakaladım tabi ama çok yatmadım inşallah tutmuştur , sende değerlendirmeye bak canım

sela kızlarr...hayırlı hberler olsun inşallahh...benim bat 2 mart...yumurtlama günü falan demeden ne zaman denk gelirse bu ay öyle deneyeceğim...geçen ay çok stres yaptım..stressiz ve fazla üzerinde düşüneden bat tarihimi bekleyeceğim...

Kızlar sizi dinledim test mest yapmadım zaten de ovulasyon testinin gebeliği göstereceğine inanmıyorum 3-4 güne belli olur zaten

herkese merhaba:)
ben henüz adet olmadım 3 gün gecikti. dün gece idrarı ile test yaptım negatif çıktı.
bu akşam 2-3 saat önce kahve rengi lekeler gelmeye başladı ama adet yokk. lekelenumede bitti. sizce gebelik mi oluşt

Kızlar ben anne olunca çok evham olacağım sanırım bugün dışarıda yemek yedik eşimle sonra etin iyi pişmediğini farkettim bu ay da ilk kez tam anlamıyla korunmadık ya bebeğim varsa da bişey olursa nasıl korkuyorum daha bebek olup olmadığı belli değil ama toksoplazma da çok tehlikeliymiş aman siz siz olun çok dikkat edin bundan sonra dışarda yemek bile yemeyi düşünmüyorum , bebek düşündüğümüzden beri kahvaltıda salam , tulum peyniri filan bile yemiyorum . Anneme sordum hemen o da kızdı tabi sen niye böyle şeyleri takıyorsun dur daha bebeğin olsun dedi benim elimde değil işte

Benim de oluyo cnm ozellikle sol kasigimda. ama bunu yeni farkeden bi tek sen degilsin. ben de uc aydir fln farkindayim:) hep bunlar kendimizi dinledigimizden oluyo. bu arada sen kacinda adet olmustun? yumurtlaman icin erken degil mi?

Canım bu ay henüz sancı başlamadı, adet takvimim programı var tlfda geçen 2 ay şiddetli karın sancısı die not girmişim dün baktım onlar yumurtlama gecesine denk geliyomuş. Ne biliyim bende döllenme oldu onun sancısı die düşünmüştüm o günlerde. malesef geçen ay yumurtlamam 20. günde olmuş ve biz o hafta hiç sevişmemştk :-( Artk o sancıyı hissettiğim an çalışacam öğrendim bu işi galiba

Canm o halde çiğköfte falan hiç yemicen sen hamilelikte Ayy ben tutamam kendimi

sancıyı hissettiğin gün muhakkak ilişki gerekiyor çünkü yumurta 12 - 24 saat arası yaşıyormuş canım ben yumurtlama sancısı çekerken yakaladım eşimi bu ay inşallah tutmuştur ama diyorum ya evhamlılık hat safhada bugün fazla pişmemiş et yedim diye bile korkuyorum sende yeme bence hamilelik hazırlık döneminde de uzak durmak gerekiyormuş çigköfteden filan :)

bikaç gün öncesinde yedim bile Canm sen naptın Şubat atamasnda yerleştn mi ??

bikaç gün öncesinde yedim bile Canm sen naptın Şubat atamasnda yerleştn mi ??
Ahh canım nerde önümde 500 -600 kişi 1 puan kaldı Şimdi Nisan ataması bekleniyor da ben yine ders çalışmaya devam bugün deneme sınavım vardı aslında dersler sayesinde arada bebek fikrini de saplantı haline getirmekten kurtuluyorum iki çalışma bir arada gidiyor her şeyi göze aldım artık olsun da bebişim dersime de çalışırım belki onun kısmetine bile atanırım :) eh çig köfte meselesine gelince yeme canım yeme dayan bence salam sucuk pastırma filan hiç birini pişirmeden yememek gerekiyormuş özel eğitim dersinde hocamız anlatmıştı tüm hamilelik risklerini ben hep dinlemiştim o zamanlar şimdi de evham oldum :)

Günaydınn arkdaşlar yine hayal kırıklığıı hasta olacam lekelenmem başladı bile.Bu ayda çok çalışmıştık önümüzdeki ay ovulasyon fln yapmıyacam artık kafamada takmıyacam Allah büyükk dileğimizi er yada geç yerine getirecektir

Stres en büyük düşman canım , akışına bırakmak lazım galiba zaten olduktan sonra her türlü olacak sanki önceden annelerimiz ovulasyon testi mi yapıyordu ? :) inşallah bu ay gelir bebişin belki şimdi de lekelenmen biter . Olmasa da bu ay öteki ay tam gaz çalışma hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…