Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hayırlısı olsun arkadaşım. Biz boşuna telaş yapıyoruz her ay hamile kalma ihtimalinin yüzde 20 olduğunu düşünürsek 3 5 denemede kesin tutmayacağını anlarız ama sabırsızlanıyoruz. Bende bu ay kalan testleri yapıcam bundan sonra test mest yapmayacam. Ne acelemiz var ki geleceği zaman gelsin. Hem çocuk demek uykusuz geceler, artan sorumluluk, eşten çalınan vakitler demek bu ayda bol bol deneme yapıp romantik vakitler geçirebiliriz eşlerimizle

Hele seennn hiiççç kasma bırak akışına çok gençsin tadını çıkart yavrum evliliğinin Ah senin yaşında olsam var yaaa 3 sene yapmam veletimi

süper! tebrik ediyorum:)

aynen katılıyorum canm söylediklerine Allah dualarımız kabul etsin inş.

öyle canmm tabiii haklısın ama gelde gönlümüze ,kalbimize laf anlat işte hemen telaşlanıyoruzz

Hele seennn hiiççç kasma bırak akışına çok gençsin tadını çıkart yavrum evliliğinin Ah senin yaşında olsam var yaaa 3 sene yapmam veletimi
İçimde ki çocuk aşkına engel olabilsem bende yapmayacağım ama eşimle 8 yıl sevgililik döneminin ardından evlendik ben ona 15 yaşında yazdığım mektuplarda bile seninle birlikte çocuklarımızı büyütürüz inşallah filan diyordum eşimde ilk başta direndi ama beni vazgeçiremeyeceğini anlayınca o da artık olsun diyor :) hee bir de yüzde 20 lik ihtimal nasıl oluyor yumurtlama gününde bile ilişki olsa sorun yoksa yine yüzde 20 ihtimal mi var ?

Selam kızlar başlığımız değişmiş en son girdigimde başlığa göre son sansımız demiştim iyi olmuş yaza kadar olması yaza kadar yolu var gerçekten artık deliliğe vurdum ben tabii adete az kala yine ciddi moda girerim kesin

Anaç ruh başka şey arkadaş Hayırlısıolsun canım. En kısa zamanda gelsin bebek inşallah o zaman

Turkuaz bugun teste baslıcaktın ovulasyon gunu cıft cıızgı cıkınca koy tamam mı resmi benımde dun ılıskı oldu bugun 14. Gun akıntı devam edıyo ama yapmıcam yarın yapcam ınş kaçırmam ovulasyonumu

Canım benim akıntım oldu test yaptım bak foto ekliyorum. Sanırım ovulasyon çok yakın. Yarın çalışma yaparız. Erken yumurtluyurum bu ay

Eklentiler

• 20150216_213219.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 71
Anaç ruh başka şey arkadaş Hayırlısıolsun canım. En kısa zamanda gelsin bebek inşallah o zaman
Aminnn hepimizin en kısa zamanda gelsin inşallah 13 şubatta yumurtladım bakalım bu ay bat 27 şubat sabırsızlıkla bekliyorum :) bu ay patır patır hamilelik haberi veririz burda inşallah (bu da nasıl bir tabir olduysa artık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…