- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.701
Hayırlısı olsun arkadaşım. Biz boşuna telaş yapıyoruz her ay hamile kalma ihtimalinin yüzde 20 olduğunu düşünürsek 3 5 denemede kesin tutmayacağını anlarız ama sabırsızlanıyoruz. Bende bu ay kalan testleri yapıcam bundan sonra test mest yapmayacam. Ne acelemiz var ki geleceği zaman gelsin. Hem çocuk demek uykusuz geceler, artan sorumluluk, eşten çalınan vakitler demek bu ayda bol bol deneme yapıp romantik vakitler geçirebiliriz eşlerimizleGünaydınn arkdaşlar yine hayal kırıklığıı hasta olacam lekelenmem başladı bile.Bu ayda çok çalışmıştık önümüzdeki ay ovulasyon fln yapmıyacam artık kafamada takmıyacam Allah büyükk dileğimizi er yada geç yerine getirecektir
Hele seennn hiiççç kasma bırak akışına çok gençsin tadını çıkart yavrum evliliğininStres en büyük düşman canım , akışına bırakmak lazım galiba zaten olduktan sonra her türlü olacak sanki önceden annelerimiz ovulasyon testi mi yapıyordu ? :) inşallah bu ay gelir bebişin belki şimdi de lekelenmen biter . Olmasa da bu ay öteki ay tam gaz çalışma hepimizde
Rüyaların tersi çıkar der benim anacımadetime 2 gün kaldı. rüyamda adet olduğumu gördüm kafayı nasıl takmışsam
süper! tebrik ediyorum:)Kızlar size güzel bir haber vereyim bu gün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı inanamadim clearblue ile doğrularım pregnant yazdı ekranda bugün regli olmam gerekiyordu hamileyim galiba.eşimle şoktayız.perşembeye randevu aldık doktora gidicez.Allahıma Şükürler olsun.rabbim Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.darısı bütün isteyenlere.
aynen katılıyorum canm söylediklerine Allah dualarımız kabul etsin inş.Stres en büyük düşman canım , akışına bırakmak lazım galiba zaten olduktan sonra her türlü olacak sanki önceden annelerimiz ovulasyon testi mi yapıyordu ? :) inşallah bu ay gelir bebişin belki şimdi de lekelenmen biter . Olmasa da bu ay öteki ay tam gaz çalışma hepimizde
öyle canmm tabiii haklısın ama gelde gönlümüze ,kalbimize laf anlat işte hemen telaşlanıyoruzzHayırlısı olsun arkadaşım. Biz boşuna telaş yapıyoruz her ay hamile kalma ihtimalinin yüzde 20 olduğunu düşünürsek 3 5 denemede kesin tutmayacağını anlarız ama sabırsızlanıyoruz. Bende bu ay kalan testleri yapıcam bundan sonra test mest yapmayacam. Ne acelemiz var ki geleceği zaman gelsin. Hem çocuk demek uykusuz geceler, artan sorumluluk, eşten çalınan vakitler demek bu ayda bol bol deneme yapıp romantik vakitler geçirebiliriz eşlerimizle
Bakma sana maval okuduğuma ben de sakin olamıyorum tabi kiöyle canmm tabiii haklısın ama gelde gönlümüze ,kalbimize laf anlat işte hemen telaşlanıyoruzz
İçimde ki çocuk aşkına engel olabilsem bende yapmayacağım amaHele seennn hiiççç kasma bırak akışına çok gençsin tadını çıkart yavrum evliliğininAh senin yaşında olsam var yaaa 3 sene yapmam veletimi
Bol bol dua edin[/QUOTE
teşekkür ederim tatlım Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşallah.süper! tebrik ediyorum:)
Anaç ruh başka şey arkadaşİçimde ki çocuk aşkına engel olabilsem bende yapmayacağım amaeşimle 8 yıl sevgililik döneminin ardından evlendik ben ona 15 yaşında yazdığım mektuplarda bile seninle birlikte çocuklarımızı büyütürüz inşallah filan diyordum eşimde ilk başta direndi ama beni vazgeçiremeyeceğini anlayınca o da artık olsun diyor :) hee bir de yüzde 20 lik ihtimal nasıl oluyor yumurtlama gününde bile ilişki olsa sorun yoksa yine yüzde 20 ihtimal mi var ?
Anaç ruh başka şey arkadaşHayırlısıolsun canım. En kısa zamanda gelsin bebek inşallah o zaman
enim bazen 2 gün falan sürüyor lekelenme. Normla bence çok takılmakızlar benim hala lekelenme devam ediyor kahve rengi adet de olmadım. çok tırstım ya
Canım benim akıntım oldu test yaptım bak foto ekliyorum. Sanırım ovulasyon çok yakın. Yarın çalışma yaparız. Erken yumurtluyurum bu ayTurkuaz bugun teste baslıcaktın ovulasyon gunu cıft cıızgı cıkınca koy tamam mı resmi benımde dun ılıskı oldu bugun 14. Gun akıntı devam edıyo ama yapmıcam yarın yapcam ınş kaçırmam ovulasyonumu
Aman belirti olunca hamilelik olmuyo zaten biz uyduruyoruz belirtilerikızlar benım bata 5 gun var bu ay da hamılelık adına hıcbır belırtım yok yıne adet olucam sankı
Aminnn hepimizin en kısa zamanda gelsin inşallah 13 şubatta yumurtladım bakalım bu ay bat 27 şubat sabırsızlıkla bekliyorum :) bu ay patır patır hamilelik haberi veririz burda inşallah (bu da nasıl bir tabir olduysa artık )Anaç ruh başka şey arkadaşHayırlısıolsun canım. En kısa zamanda gelsin bebek inşallah o zaman
Canım pozitif değil bu test. Bak benim eklediğim daha belirgin o bile pozitif değilTurkuazcm yorumlar msn ovulasyon testimi ? bugün 14. Günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?