Yaza hamile olarak girmek isteyenler

süper bi tabir oldu. Aynı dediğin gibi olsun patır patır gelsin haberler :)

Bnde 2 gebelik yaşadım (ikiside duştu) ikisindede yumurtlama akıntımı kontrol ederek oldu. Uzayan , şeffaf, sumuksu bi akıntı.. Şimdi de soğan kuru kullanıyorum. Islaklığım arttı hemde çok. Ama o akıntıyı bekliyorum. Çunku o akıntının olduğu gun yumurtlama gerçkleşmiş,oluyo

Canım benim akıntım oldu test yaptım bak foto ekliyorum. Sanırım ovulasyon çok yakın. Yarın çalışma yaparız. Erken yumurtluyurum bu ay
Evet canım banada öyle geldı ahdı hayırlısı sanırım bende erken yumurtladım 14 gun ve o gun calışma olmadı offfff yorgunduk bugun olur artıkda yumurtlama bıttı gıbı öbür aya test alayım cocuk 12 de uyudu dun o saatten sonrada benım pil bitti

Bugün eşin gelir gelmez çalışırsan yakalarsın belki :) 24 saat canlı kalıyormuş ya. 2 3 gün önce oldu mu çalışma. Olduysa tutmuştur belki

Bugün eşin gelir gelmez çalışırsan yakalarsın belki :) 24 saat canlı kalıyormuş ya. 2 3 gün önce oldu mu çalışma. Olduysa tutmuştur belki
Cumartesı sabah ama cocuk için degıl pazar aksam oldu cocuk ıcın bılmem inş tutmuştur cocuk ıcın yapmak cok sıkıcı cunku bügünde olur ama akıntı bıttı ya ben dun yumurtladım galıba senın testtte aynı kalınlığa ulaşmış gıbı hamıle kalırsak aynı gun dogurabılırıZ:)

Pazar akşam olduysa tutmuş olabilir Hadi inşallah bakalım. O test sonra daha da koyulaştı. Akşam yaptım o da koyu akıntı koyulaştı ve azaldı. Sanırım yumurtlama oldu. Aksi gibi eşim çok yorulmuş bugün eve yarı baygın geldi. Bilmiyorum işey olur mu. Çocuk için deyip mecburiyete bindirmekte istemiyorum. Neyse gece olmazsa sabah kesin olur

Hadi inş degerlendirirsin.benim bat 2 Mart oldu .bu ay geçti de diğer ay ovulasyon Alcam hıc ugrasamam böyle stres yaptım oldumu olmadımı dıye

kızlar yaaa clearblue da gülen yüz bugün belirdi ama ben dün ilişki yaşayabildim eşimle.malum uzağız biz birbirimizden Sizce yumurtlamadan 1-2 gün önce tutma ihtimali olabilir mi?

kızlarr,iyi geceler...kafam karışık yaa....şu yumurtlama neye göre hesaplanıyo...bat tarihinden geri gelerek mi?sat tan ileri giderek mi?

ters yazmışsın sanırım canım...benim siklusum 25 gün 2-yada 3 mart bat tarihim...11.gün yumurtlama gösterriyot hesaplayıcı...bu durumda 3 marttan geri gelerek mi hesaplayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…