- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.721
Peki canım thank uCanım pozitif değil bu test. Bak benim eklediğim daha belirgin o bile pozitif değil
süper bi tabir oldu. Aynı dediğin gibi olsun patır patır gelsin haberler :)Aminnn hepimizin en kısa zamanda gelsin inşallah 13 şubatta yumurtladım bakalım bu ay bat 27 şubat sabırsızlıkla bekliyorum :) bu ay patır patır hamilelik haberi veririz burda inşallah (bu da nasıl bir tabir olduysa artık )
Bende ıslaklık başladıktan bir gün sonra çatlama oluyor son iki aydır. Mesela ugün hafif başladı ıslaklık yarın çatlayacak sanırımPeki canım thank uGeç yumurtluyorum zaten ben. Bide ıslaklığın arttığı kaçıncı gün yumurtlama oluyo biliyon mu ??
ovulasyonda pozitifi gördüğümüz gün mü ilişki olsun yoksa sonraki gün mü ?Bende ıslaklık başladıktan bir gün sonra çatlama oluyor son iki aydır. Mesela ugün hafif başladı ıslaklık yarın çatlayacak sanırım
Ben geçen ay ilk çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün ilişki yaşadım ama geç kaldım sanırım. Çift çizgiyi görünce 2 gün ilişki en garantisi sanırımovulasyonda pozitifi gördüğümüz gün mü ilişki olsun yoksa sonraki gün mü ?
Hmmm canm çok sağolBen geçen ay ilk çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün ilişki yaşadım ama geç kaldım sanırım. Çift çizgiyi görünce 2 gün ilişki en garantisi sanırım
Evet canım banada öyle geldı ahdı hayırlısı sanırım bende erken yumurtladım 14 gun ve o gun calışma olmadı offfff yorgunduk bugun olur artıkda yumurtlama bıttı gıbı öbür aya test alayım cocuk 12 de uyudu dun o saatten sonrada benım pil bittiCanım benim akıntım oldu test yaptım bak foto ekliyorum. Sanırım ovulasyon çok yakın. Yarın çalışma yaparız. Erken yumurtluyurum bu ay
Bugün eşin gelir gelmez çalışırsan yakalarsın belki :) 24 saat canlı kalıyormuş ya. 2 3 gün önce oldu mu çalışma. Olduysa tutmuştur belkiEvet canım banada öyle geldı ahdı hayırlısı sanırım bende erken yumurtladım 14 gun ve o gun calışma olmadı offfff yorgunduk bugun olur artıkda yumurtlama bıttı gıbı öbür aya test alayım cocuk 12 de uyudu dun o saatten sonrada benım pil bitti
Cumartesı sabah ama cocuk için degıl pazar aksam oldu cocuk ıcın bılmem inş tutmuştur cocuk ıcın yapmak cok sıkıcı cunku bügünde olur ama akıntı bıttı ya ben dun yumurtladım galıba senın testtte aynı kalınlığa ulaşmış gıbı hamıle kalırsak aynı gun dogurabılırıZ:)Bugün eşin gelir gelmez çalışırsan yakalarsın belki :) 24 saat canlı kalıyormuş ya. 2 3 gün önce oldu mu çalışma. Olduysa tutmuştur belki
Pazar akşam olduysa tutmuş olabilirCumartesı sabah ama cocuk için degıl pazar aksam oldu cocuk ıcın bılmem inş tutmuştur cocuk ıcın yapmak cok sıkıcı cunku bügünde olur ama akıntı bıttı ya ben dun yumurtladım galıba senın testtte aynı kalınlığa ulaşmış gıbı hamıle kalırsak aynı gun dogurabılırıZ:)
Hadi inş degerlendirirsin.benim bat 2 Mart oldu .bu ay geçti de diğer ay ovulasyon Alcam hıc ugrasamam böyle stres yaptım oldumu olmadımı dıyePazar akşam olduysa tutmuş olabilirHadi inşallah bakalım. O test sonra daha da koyulaştı. Akşam yaptım o da koyu akıntı koyulaştı ve azaldı. Sanırım yumurtlama oldu. Aksi gibi eşim çok yorulmuş bugün eve yarı baygın geldi. Bilmiyorum işey olur mu. Çocuk için deyip mecburiyete bindirmekte istemiyorum. Neyse gece olmazsa sabah kesin olur
Canım benimki sızdı kaldı kıyamıyorumda uyandırmaya :) Bakalım yaa olmazsa bir dahaki ay napimTurkuazcm sen kesin bu gece çalşmalısınBenim hala bişy yok yaa galiba geç yumurtlicam gene bugün 15. Günüm..
kızlarr,iyi geceler...kafam karışık yaa....şu yumurtlama neye göre hesaplanıyo...bat tarihinden geri gelerek mi?sat tan ileri giderek mi?[/QUOT
selamsattan ileriye doğru 10-16.günler arası. gelecek bat tan geri gelerek yaklaşık 14 gün sayılıyor. Ama adetinizin düzenine göre değişir tabiki.. en iyisi ovulasyon testi kullanmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?