Yaza hamile olarak girmek isteyenler

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

kızlar yaaa clearblue da gülen yüz bugün belirdi ama ben dün ilişki yaşayabildim eşimle.malum uzağız biz birbirimizden Sizce yumurtlamadan 1-2 gün önce tutma ihtimali olabilir mi?
Olabilir bence çünkü Gülen yüz çıktığında 12 24 saat içinde ovülasyon gerçekleşecek demek.e malum spermlerde 72 saat canlı kalabiliyor o Yüzden tutma ihtimali var.hadi bakalım hayırlısı

Kızlar dün gece çalışma oldu ama yine hepsi geri çıktı. Ben de bacaklarımı dikip 2 dakika yattım bıraktım. İçimde bişey kalmadı nesine dikeyim bacaklarımı :) Ama hiç kalkmadım yataktan. Yattım uyudum. Bu ayda tutmazsa bir dahaki aya tıpa alcam kendime bir de öyle denicem

Canim iliskiye girerken de kalcanin altina ince bir yastik koysan. belki o zaman daha iyi olur:)bi de olacagi varsa zaten ulasmistir. aslinda biraz da biz abartiyoruz. vajinismus olanlar bile hamile kalabildigine gore imkansiz hicbir sey yok cnm. hayirlisi olur ins hepimiz icin takma kafana:)

kızlarr,iyi geceler...kafam karışık yaa....şu yumurtlama neye göre hesaplanıyo...bat tarihinden geri gelerek mi?sat tan ileri giderek mi?

canım benim doktorum bat tan 14 gün geri gelerek hesapla demişti. benim siklus 25 gün. geçen ay teste göre 11. gün yumurtladım tam 14 gün sonrada adet oldum gerçekten.. Bu ayda 11. gün koyuydu..

Canımcım bence yastık en iyi çözüm. ben yastık koyuyorum hiç çıkmıyor bide ayakları dikmek daha rahat oluyo Hatta ilişki bile daha rahat oluyoo

Bence hemen doktora gidin ihmal etmeyin..

canım benim doktorum bat tan 14 gün geri gelerek hesapla demişti. benim siklus 25 gün. geçen ay teste göre 11. gün yumurtladım tam 14 gün sonrada adet oldum gerçekten.. Bu ayda 11. gün koyuydu..
ÇOK SAOL CAIM YAA....sattan ilerisayınca benim de siklus 25 ve 11.gün yumurtlama gösterior...16 şubat yumurtlama günüdü.ancak biz ayın 14 .ü ve 17.sinde alıştık...yumurtlamadan 1 gün sonra yani....sanırım bu durumda kaçırmış oluyoruz süreyi

Biz ayni gun adet olmudtuk. ve benim de hala tik yok canim. biraz goguslerim hassaslasti o kadar...
Bugün 16. Günüm okuldaym şimdi,, eve gider gitmez ovulasyon testi yapıcam. Umarım çıkar artk kaç gündür eşimi erteliyorm perhiz gerekliymiş yumurtlama öncesi bikaç gün. Hergün soruyo yumurtlama oldu mu die

Yok canım takmıyorum. Geleceği zaman gelsin velet :)

Hormonlarına baktırsana. Göğüsten süt gelmesi prolaktin yüksekliğinden olabilir

Kızlar benim adetime daha 9 gün var ama bu sabah adet olacakmışım gibi belim ağrıdı sonra yine uykuya dalmışım şimdi bir şeyim yok ama üşüttüm mü diye acaba ? Yumurtlama günümden 5 gün geçti sadece

Canım herşey olabilir üşütmede yerleşmede. 5. gün rahme yerleşmesi lazım belki ondan kaynaklanıyordur. Sen yinede çok kaptırma canım az kaldı bekle bakalım ne olacak

Canım herşey olabilir üşütmede yerleşmede. 5. gün rahme yerleşmesi lazım belki ondan kaynaklanıyordur. Sen yinede çok kaptırma canım az kaldı bekle bakalım ne olacak
yok canım hiç kaptırmıyorum 5. gün yerleşme olduğunu bile bilmiyordum .Hayırlısı ve sağlıklı ise olsun bu ay yoksa olmasın çünkü geçen yediğim iyi pişmemiş et şüphesi içimi kemiriyor bebek olmazsa doktora gidip toksoplazma testi yaptırıcam hoş olsa da yaptırıcam da :)

Yaptır canım yaptır. Sen yine dikkatli ol et konusu önemli gerçekten. Bizde Talasemi testi yaptırmadık o içimize dert oldu. Çok tembeliz biz yaaa poofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…