- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.761
biz nikah başvurusu yaptığımızda istemişti doktor bizden yaptırdık talasemi testini eşime yaptılar onda çıkmayınca bana yapmaları gerekmiyormuş . Ama tembellik yapmamak gerekiyor şu testler konusunda daha pişmemiş ete dokunmam bileYaptır canım yaptır. Sen yine dikkatli ol et konusu önemli gerçekten. Bizde Talasemi testi yaptırmadık o içimize dert oldu. Çok tembeliz biz yaaa poofff
Oyy canım benim takılma o kadar yoktur içini ferah tut sen. Yinede yaptır testinibiz nikah başvurusu yaptığımızda istemişti doktor bizden yaptırdık talasemi testini eşime yaptılar onda çıkmayınca bana yapmaları gerekmiyormuş . Ama tembellik yapmamak gerekiyor şu testler konusunda daha pişmemiş ete dokunmam bileAllah'a dua ediyorum eğer bebeğim varsa hastalık olmasın diye hastalık yoksa bebeğim olsun diye çok korkuyorum benim hatam da dolayı ona zarar vermekten bir yandan da düşünüyorum ben bu toksoplazma yı daha önce geçirmişimdir diye çok hassas olmadım bu yaşıma kadar iyi pişmemiş et konusunda şimdi bebek düşününce hassaslaşmaya başladım
Düzenli adet görüyorsan ve adet döngüsü 28 den uzun değilse denk gelmiş olması lazım :)Kızlar bu ay ilk defa 12 14 16 calıstım ondan önce eşimi yakalayamıyodum uyuyodu falanbu ay cok heveslenmicem olursa olur olmazsa olmaz dedim ama yine heyecan inşallah olmuştur diyorum dün 16. Gündü 18. 20. Gündede çalışiyim diyorum ama eşim artık sıkıldı sanırım geç geliyor zaten çalışma yap duş al yat sabahın körü kalk isyan etcek yakında 18 de yapsam icim rahat etcek insallah olmuştur bu sistemle
Son bikaç aydır 30 oluyodu önceden 28de saati saatine olurdu geçen ay 29 oldu kist vardı bitane belki onu attıysam günlerim normale dönüyo dedim ama inşallahDüzenli adet görüyorsan ve adet döngüsü 28 den uzun değilse denk gelmiş olması lazım :)
ÇOK SAOL CAIM YAA....sattan ilerisayınca benim de siklus 25 ve 11.gün yumurtlama gösterior...16 şubat yumurtlama günüdü.ancak biz ayın 14 .ü ve 17.sinde alıştık...yumurtlamadan 1 gün sonra yani....sanırım bu durumda kaçırmış oluyoruz süreyi
Bu ay tutmazsa bir dahakiay öyle deneyelim
incir mi yemiştin sen. en birşey yapmıyorum korkumdanBu arada kızlar benimde bu ay nur topu gibi bir KİSTİM oluşmuşİncir kürü yapmadım ama biraz fazla yedim galbaa benn . yumurtalar fazla gelişmiş bi taneside içine kanamışş kist oluşturmuş.. Yumurta gelişiminizde bir problem yoksa incir kürü falan yapayım demeyiin bence :)
incir mi yemiştin sen. en birşey yapmıyorum korkumdan
Hımmm bir dahaki ay mı çalışma olacak yani. Aman sıkıntı yoksa hiçbişey yapmamak gerekiyor. Bende incir kürü yapacaktımda burada bir arkadaş uyardı kimdi hatırlaıyorumya ben kür yapmadım ama yedimmçok pişmanııımmm adetle bir atılır dedi doktor..
Hımmm bir dahaki ay mı çalışma olacak yani. Aman sıkıntı yoksa hiçbişey yapmamak gerekiyor. Bende incir kürü yapacaktımda burada bir arkadaş uyardı kimdi hatırlaıyorum
Hıı başka yumurtanda var. İyi o zaman canım bu ayda umut var. İnşallah olmuşturyok canım bu ay çalışma yaptık birden fazla yumurta oluştuğu için bi tanesi normal çatlamış olabilir.. adetime 4 gün kaldı zaten olmazsa da artık biz tüp bebek düşünüyoruz. Doktorumuzla da konuştuk hayırlısı artık...
Cok sagol bilgilendirdigin icin canim :) haklisin galiba bu kadar takmamak lazim cok ufak bir ihtimal gercektende bebisim gelsin de testide yaptiririm dogru diyorsun zaten bu hastalik bulastiysa bu zamana kadar bulasmistir illa kiToploplazmadan korkan arkadasım oğluma Hamıleyken bende canım cok cektı dıye lahmacun yedım 1 hafta ağladım cunku bağışıklığım yoktu hamıle kalınca test yapılmıştı çiğ etten uzak durmam gerekmiyordu sonra bır arkadasım dedı okadar unv okurken falan nerelerde kımbılır ne Et'ler ne lahmacunlar yedın şimdiye kadar bulaşmayan şimdi mi bulaşacak baktım mantıklı:)oyuzden hıc korkma o hastalıgı taşıyan hayvanın etinden Yemen gerekır oda şimdi sana mı denk gelcek rahat ol üzme kendını
Biz aynı gun adet olmuşuz benımde yarın 17. Gunum ben yumurtladım akıntı bıttı normalde 17. Günde ilişik olcaktıda artık gerek yokKızlar bugünkü ovulasyon testim biraz daha koyulaştı sanırım yumurtlama yaklaşıyo, yarın 17. günüm
Canım yakındır ovu. sen yarın öbürgün yap mutlaka. Bana 2 günü varmış gibi geldiKızlar bugünkü ovulasyon testim biraz daha koyulaştı sanırım yumurtlama yaklaşıyo, yarın 17. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?