Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kizlar mrhba bende asilamayla hamile kalanlardanim . Suan 4+1 gebeym.varmi gebe aranzda benim gb kasim annesi olucak adaylarrr

Sonucu merak etmeye başladım galıba yani heyecan yok ama merak başladı yınede dahada cok var ya

Yok canm henüz yapamadım 4 te falan evde oluyorm ben. Ovulasyon testi gebelik testi gibi sabah akşam farkeder mi acaba ??
Ovu testi zaten ilk idrarla yapılmıyor. Sabah 11 den akşam 22 ye kadar yapılması lazım bildiğim kadarıyla. Su içmemen gerekiyor testten 2 3 saat öncesine kadar. Eve gidince yap belki bugündür yumurtlama

Ovu testi zaten ilk idrarla yapılmıyor. Sabah 11 den akşam 22 ye kadar yapılması lazım bildiğim kadarıyla. Su içmemen gerekiyor testten 2 3 saat öncesine kadar. Eve gidince yap belki bugündür yumurtlama
Evt canım akşam yapıp resim eklerim. Eğer bugün koyu çıkarsa yarın mı ilişki olması gerekiyo yoksa bugün mü? ?

Evt canım akşam yapıp resim eklerim. Eğer bugün koyu çıkarsa yarın mı ilişki olması gerekiyo yoksa bugün mü? ?
Canım oğluma hamıle kaldığımda aksam 6 da ovulasyonu yaptım cıft cıZgıydı o gece 12 de ılıskı oldu hamıle kaldım.hatta ertesı gun yıne 6 da ovulasyon yaptım baktım hala cıft cıızgı yapcak halımız yoktu yapmadık.bende cıft cızgıyı görunce yap sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…