- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.781
Benim de 13. günüm demek ki bu ay bizim batlar yakınBiz aynı gun adet olmuşuz benımde yarın 17. Gunum ben yumurtladım akıntı bıttı normalde 17. Günde ilişik olcaktıda artık gerek yok
Yapıcam canım yarın da bakalım inşallah çoK gecikmez yine yumurtlamamCanım yakındır ovu. sen yarın öbürgün yap mutlaka. Bana 2 günü varmış gibi geldi
Yok yok gecikmez bence yakındır artıkYapıcam canım yarın da bakalım inşallah çoK gecikmez yine yumurtlamam
bi 15 gün bekle kasım anneleri çıkıcak burdanKizlar mrhba bende asilamayla hamile kalanlardanim . Suan 4+1 gebeym.varmi gebe aranzda benim gb kasim annesi olucak adaylarrr
Anne adayi??? . Anne adayi degilz yahu gebe kaldik sonundabi 15 gün bekle kasım anneleri çıkıcak burdanHanüz aday adayıyız
Sen kalmışsın biz henüz hamiledeğiliz çalışıyoruzAnne adayi??? . Anne adayi degilz yahu gebe kaldik sonunda
Yanls basliga yanls konu yazmismmm pardon ozr dlrm canim. :)Sen kalmışsın biz henüz hamiledeğiliz çalışıyoruz
Hepberaer hamile kalalım inşallah :)Yaza kadar hamile kalmak istiyorum :) bu ay 9. Ayım :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Senin bat ne zamandı. Mart başı olacak sanırım dimiSonucu merak etmeye başladım galıba yani heyecan yok ama merak başladı yınede dahada cok var ya
İnşallaaaaah inşallaaaah :)Hepberaer hamile kalalım inşallah :)
Yok canm henüz yapamadım 4 te falan evde oluyorm ben. Ovulasyon testi gebelik testi gibi sabah akşam farkeder mi acaba ??Neseli_Hatun yaptın mı test
Ovu testi zaten ilk idrarla yapılmıyor. Sabah 11 den akşam 22 ye kadar yapılması lazım bildiğim kadarıyla. Su içmemen gerekiyor testten 2 3 saat öncesine kadar. Eve gidince yap belki bugündür yumurtlamaYok canm henüz yapamadım 4 te falan evde oluyorm ben. Ovulasyon testi gebelik testi gibi sabah akşam farkeder mi acaba ??
Evt canım akşam yapıp resim eklerim. Eğer bugün koyu çıkarsa yarın mı ilişki olması gerekiyo yoksa bugün mü? ?Ovu testi zaten ilk idrarla yapılmıyor. Sabah 11 den akşam 22 ye kadar yapılması lazım bildiğim kadarıyla. Su içmemen gerekiyor testten 2 3 saat öncesine kadar. Eve gidince yap belki bugündür yumurtlama
Canım koyu çıkarsa bugün yarın üst üste yap bence. Koyu çıktıktan sonraki gün ilişki olursa kaçabiliyor burda okuduğum kadarıyla. Ben bu ay öyle yaptımEvt canım akşam yapıp resim eklerim. Eğer bugün koyu çıkarsa yarın mı ilişki olması gerekiyo yoksa bugün mü? ?
Evet canım 3 Mart'tı ama 2 Mart a öne geldiSenin bat ne zamandı. Mart başı olacak sanırım dimi
Canım oğluma hamıle kaldığımda aksam 6 da ovulasyonu yaptım cıft cıZgıydı o gece 12 de ılıskı oldu hamıle kaldım.hatta ertesı gun yıne 6 da ovulasyon yaptım baktım hala cıft cıızgı yapcak halımız yoktu yapmadık.bende cıft cızgıyı görunce yap sendeEvt canım akşam yapıp resim eklerim. Eğer bugün koyu çıkarsa yarın mı ilişki olması gerekiyo yoksa bugün mü? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?