Yaza hamile olarak girmek isteyenler

turkuaz sana hayranım ya:) ne güzel herşeye olumlu bakıyosun

turkuaz sana hayranım ya:) ne güzel herşeye olumlu bakıyosun
Aman canım kendimi üzsem ne olacak vakti saati gelmeden bebek gelmeyecek ne yapsam boş. Bir de ben bebek olsun diye çok ölüp bitmiyorum hep dediğim gibi. Eş aile baskısı + yaş ister istemez bebek kararı aldırdı bana

Canım ovulasyon testinden önce akıntıyla anlıyomuydun yada geç yumurtluyosun ya uzayan akıntı gelmedimi daha hiç merak ettiğim akıntı gelsede geç yumurtlama oluyomu

Canım ovulasyon testinden önce akıntıyla anlıyomuydun yada geç yumurtluyosun ya uzayan akıntı gelmedimi daha hiç merak ettiğim akıntı gelsede geç yumurtlama oluyomu
Canm ben 2 aydr korunmuyorm yumurtlama falan bilmiyodum daha evvelinde. Akıntı takibi yapıyorum şu sıralar henüz uzayan akıntı gelmedi sadece ıslaklığım arttı. Herşeyi yeni öğrenenlerdenim malesef

haklısın tabiki cnm. bu arada ben hormon tahlili yaptırdım. hafta sonu olduğu için doktor yok. adetlerim düzenli olmasına rağmen sonuçlar pek iyi değil. normalde bu testker adetin 3. gün yapılıyormuş ama doktor benden lekelenmenin 3.günü istedi. hala adet olmadım. acaba o yüzden mi lh yüksek çıktı anlayamadım

lsh : 5,97
lh. 22
etstrdaiol : 70

lh yüksek gerçekten. Adet olmadın ya geç yumurtluyor olabilirmisin ki. Doktora sormak lazım canım

Canım şimdi netten baktımda lh ı yüksek olup adetin 3. günü düşenler olmuş. Sen doktoruna danış o daha iyi bilir

Prl kac cikti peki? o onemli bildigim kadariyla hamilelik icin prolaktin yani...

canım bir de gebelik testi yapsan??? hala adet olmamışın leke geliyor falan daha önceki adetlerin de böyle mi oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…