- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.801
Canım yarın koyulaşır artık benceBugünkü ovulasyon testim kızlar az kaldı galiba
Ben önümüzdeki ayak 4 tane bıraktım:) Artık deli gibi test yapmıyorumDıger aya mutlaka test Alcam hırs yaptım:)
Evt canım öyle galiba bugün düne göre daha koyu. Yarın 18.günüm ben geç yumurtluyomuşum meğer iyiki ovulasyon testi aldm yoksa bunu bilmicektim.. Geçen 2 ay niye hamile kalmadığımı çok iyi anladm şimdiCanım yarın koyulaşır artık bence
Evet ovulasyon testi çok faydalı doğru zamanı saptamak içinEvt canım öyle galiba bugün düne göre daha koyu. Yarın 18.günüm ben geç yumurtluyomuşum meğer iyiki ovulasyon testi aldm yoksa bunu bilmicektim.. Geçen 2 ay niye hamile kalmadığımı çok iyi anladm şimdi
Kızlar dün gece çalışma oldu ama yine hepsi geri çıktı. Ben de bacaklarımı dikip 2 dakika yattım bıraktım. İçimde bişey kalmadı nesine dikeyim bacaklarımı :) Ama hiç kalkmadım yataktan. Yattım uyudum. Bu ayda tutmazsa bir dahaki aya tıpa alcam kendime bir de öyle denicem
Aman canım kendimi üzsem ne olacak vakti saati gelmeden bebek gelmeyecek ne yapsam boş. Bir de ben bebek olsun diye çok ölüp bitmiyorum hep dediğim gibi. Eş aile baskısı + yaş ister istemez bebek kararı aldırdı banaturkuaz sana hayranım ya:) ne güzel herşeye olumlu bakıyosun
Canım ovulasyon testinden önce akıntıyla anlıyomuydun yada geç yumurtluyosun ya uzayan akıntı gelmedimi daha hiç merak ettiğim akıntı gelsede geç yumurtlama oluyomuEvt canım öyle galiba bugün düne göre daha koyu. Yarın 18.günüm ben geç yumurtluyomuşum meğer iyiki ovulasyon testi aldm yoksa bunu bilmicektim.. Geçen 2 ay niye hamile kalmadığımı çok iyi anladm şimdi
Canm ben 2 aydr korunmuyorm yumurtlama falan bilmiyodum daha evvelinde. Akıntı takibi yapıyorum şu sıralar henüz uzayan akıntı gelmedi sadece ıslaklığım arttı. Herşeyi yeni öğrenenlerdenim malesefCanım ovulasyon testinden önce akıntıyla anlıyomuydun yada geç yumurtluyosun ya uzayan akıntı gelmedimi daha hiç merak ettiğim akıntı gelsede geç yumurtlama oluyomu
Aman canım kendimi üzsem ne olacak vakti saati gelmeden bebek gelmeyecek ne yapsam boş. Bir de ben bebek olsun diye çok ölüp bitmiyorum hep dediğim gibi. Eş aile baskısı + yaş ister istemez bebek kararı aldırdı bana
lh yüksek gerçekten. Adet olmadın ya geç yumurtluyor olabilirmisin ki. Doktora sormak lazım canımhaklısın tabiki cnm. bu arada ben hormon tahlili yaptırdım. hafta sonu olduğu için doktor yok. adetlerim düzenli olmasına rağmen sonuçlar pek iyi değil. normalde bu testker adetin 3. gün yapılıyormuş ama doktor benden lekelenmenin 3.günü istedi. hala adet olmadım. acaba o yüzden mi lh yüksek çıktı anlayamadım
lsh : 5,97
lh. 22
etstrdaiol : 70
Canım şimdi netten baktımda lh ı yüksek olup adetin 3. günü düşenler olmuş. Sen doktoruna danış o daha iyi bilirhaklısın tabiki cnm. bu arada ben hormon tahlili yaptırdım. hafta sonu olduğu için doktor yok. adetlerim düzenli olmasına rağmen sonuçlar pek iyi değil. normalde bu testker adetin 3. gün yapılıyormuş ama doktor benden lekelenmenin 3.günü istedi. hala adet olmadım. acaba o yüzden mi lh yüksek çıktı anlayamadım
lh. 22
Prl kac cikti peki? o onemli bildigim kadariyla hamilelik icin prolaktin yani...haklısın tabiki cnm. bu arada ben hormon tahlili yaptırdım. hafta sonu olduğu için doktor yok. adetlerim düzenli olmasına rağmen sonuçlar pek iyi değil. normalde bu testker adetin 3. gün yapılıyormuş ama doktor benden lekelenmenin 3.günü istedi. hala adet olmadım. acaba o yüzden mi lh yüksek çıktı anlayamadım
lh. 22
lh yumurta çatlamadan önce artan hormon canım. Hani bizim idrar testi yapıp bulmaya çalıştığımız :)Lh degeri ne oluyor kızlar?benım bıldıgımde adetin 2. Gunu hormon tahlili yapılır
haklısın tabiki cnm. bu arada ben hormon tahlili yaptırdım. hafta sonu olduğu için doktor yok. adetlerim düzenli olmasına rağmen sonuçlar pek iyi değil. normalde bu testker adetin 3. gün yapılıyormuş ama doktor benden lekelenmenin 3.günü istedi. hala adet olmadım. acaba o yüzden mi lh yüksek çıktı anlayamadım
lh. 22
Bende öyle 3. Ayım canım öğreniyoruz sonra soraCanm ben 2 aydr korunmuyorm yumurtlama falan bilmiyodum daha evvelinde. Akıntı takibi yapıyorum şu sıralar henüz uzayan akıntı gelmedi sadece ıslaklığım arttı. Herşeyi yeni öğrenenlerdenim malesef
Ne yaptın testte pozitifi yakaladın miCanm ben 2 aydr korunmuyorm yumurtlama falan bilmiyodum daha evvelinde. Akıntı takibi yapıyorum şu sıralar henüz uzayan akıntı gelmedi sadece ıslaklığım arttı. Herşeyi yeni öğrenenlerdenim malesef
o da olabilir cnm çünkü lh fazla çıkanlarda genelde yumurtlama çok az oluyor ama benim her ay yumurtlamam var. bakalım ne diyecek doktor pazartesi haber veririm :)lh yüksek gerçekten. Adet olmadın ya geç yumurtluyor olabilirmisin ki. Doktora sormak lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?