- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.821
cnm onun daha sonucu gelmedi bakalım o kaç. pazartesi belli olacak. doktorum dediki hormonlarda bozukluk çıksa bile hemen tedavi vermem dedi. her halde düzenli adet ve ovulasyonum gerçekleştiği içinPrl kac cikti peki? o onemli bildigim kadariyla hamilelik icin prolaktin yani...
canım hala adet olmadım şaka gibi. benim adet en fazla 4 gün gecikirdi leke de 1-2 gün sürdü bitti. doktorum 6 gün önce gebelik testi yaptı negatif çıktı. en son ilişki 8 şubatda olmuştu gebelik testi 18 şubatda yapıldı . acaba geç döllenme falan mı oluyorcanım bir de gebelik testi yapsan??? hala adet olmamışın leke geliyor falan daha önceki adetlerin de böyle mi oluyordu?
Kızlar dün gece çalışma oldu ama yine hepsi geri çıktı. Ben de bacaklarımı dikip 2 dakika yattım bıraktım. İçimde bişey kalmadı nesine dikeyim bacaklarımı :) Ama hiç kalkmadım yataktan. Yattım uyudum. Bu ayda tutmazsa bir dahaki aya tıpa alcam kendime bir de öyle denicem
turkuaz'cım aslında uzmanlar ne kadar dışarıya çıkarsa çıksın içerde kalan spermlerin yeterli olduğunu söylüyorlar. E insanların da kazara bile hamile kaldığını düşünürsek aslında biz bacaklarımızı dikip yatmasak da olmaz diye bir şey yok :)Kızlar dün gece çalışma oldu ama yine hepsi geri çıktı. Ben de bacaklarımı dikip 2 dakika yattım bıraktım. İçimde bişey kalmadı nesine dikeyim bacaklarımı :) Ama hiç kalkmadım yataktan. Yattım uyudum. Bu ayda tutmazsa bir dahaki aya tıpa alcam kendime bir de öyle denicem
iyi pişmemiş et yiyince noluo ki gebelikte?yok canım hiç kaptırmıyorum 5. gün yerleşme olduğunu bile bilmiyordum .Hayırlısı ve sağlıklı ise olsun bu ay yoksa olmasın çünkü geçen yediğim iyi pişmemiş et şüphesi içimi kemiriyor bebek olmazsa doktora gidip toksoplazma testi yaptırıcam hoş olsa da yaptırıcam da :)
Döllenmeden 12 gun sonra kana gecıyor canımcanım hala adet olmadım şaka gibi. benim adet en fazla 4 gün gecikirdi leke de 1-2 gün sürdü bitti. doktorum 6 gün önce gebelik testi yaptı negatif çıktı. en son ilişki 8 şubatda olmuştu gebelik testi 18 şubatda yapıldı . acaba geç döllenme falan mı oluyor
acaba tekrar mı test yapsamDöllenmeden 12 gun sonra kana gecıyor canım
canım hala adet olmadım şaka gibi. benim adet en fazla 4 gün gecikirdi leke de 1-2 gün sürdü bitti. doktorum 6 gün önce gebelik testi yaptı negatif çıktı. en son ilişki 8 şubatda olmuştu gebelik testi 18 şubatda yapıldı . acaba geç döllenme falan mı oluyor
Insallah guzel haberler verırsın bizeacaba tekrar mı test yapsam
ayy inşallah hamişsindir canım...acaba tekrar mı test yapsam
Evet canım sadece ihtimali arttıran bişeymiş bacakları dikmek. Nasip bakalım 11 12 gün sonra belli olur :)turkuaz'cım aslında uzmanlar ne kadar dışarıya çıkarsa çıksın içerde kalan spermlerin yeterli olduğunu söylüyorlar. E insanların da kazara bile hamile kaldığını düşünürsek aslında biz bacaklarımızı dikip yatmasak da olmaz diye bir şey yok :)
Ben de 11-12 günü bekleyeceğim allah bize sabır versin :)Evet canım sadece ihtimali arttıran bişeymiş bacakları dikmek. Nasip bakalım 11 12 gün sonra belli olur :)
Evt canım yakaladım. Bu ay sıkı çalıştım bakalım artk kısmett... Bekliyip görecez bat 6 MartNe yaptın testte pozitifi yakaladın mi
Bu ayki beklentimiz bosa cikmasin cnm ins. benim de normal sartlarda bat 6 mart. tabi stres yapip geciktirmezsem gecen ayki gibiEvt canım yakaladım. Bu ay sıkı çalıştım bakalım artk kısmett... Bekliyip görecez bat 6 Mart
Benimde 5 Mart :) Gelsin gebelik testi pozitif leriEvt canım yakaladım. Bu ay sıkı çalıştım bakalım artk kısmett... Bekliyip görecez bat 6 Mart
Eger ovulasyon günün gecikmediyse adet gecikmez, ovulasyon dan 14 gun sonra olur diye biliyorum. Aynı tarihleri bekliyoruz :) Senin ovu ne zamandiBu ayki beklentimiz bosa cikmasin cnm ins. benim de normal sartlarda bat 6 mart. tabi stres yapip geciktirmezsem gecen ayki gibi
Güzel haberi ilk sen mi alıyorsunbat a son 9 günüm :)(3 mart)
Canim toksoplazma bir parazit cig ette iyi yikanmamis sebzede kedi diskisinda bulunuyor bu parazit normal zamanda vucudumuza girse belirti bile vdrmeden gecip gidiypr ama gebelik doneminde bebege cidfi zararlari var . Allah hepimizi korusun.iyi pişmemiş et yiyince noluo ki gebelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?