Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Prl kac cikti peki? o onemli bildigim kadariyla hamilelik icin prolaktin yani...
cnm onun daha sonucu gelmedi bakalım o kaç. pazartesi belli olacak. doktorum dediki hormonlarda bozukluk çıksa bile hemen tedavi vermem dedi. her halde düzenli adet ve ovulasyonum gerçekleştiği için

canım bir de gebelik testi yapsan??? hala adet olmamışın leke geliyor falan daha önceki adetlerin de böyle mi oluyordu?
canım hala adet olmadım şaka gibi. benim adet en fazla 4 gün gecikirdi leke de 1-2 gün sürdü bitti. doktorum 6 gün önce gebelik testi yaptı negatif çıktı. en son ilişki 8 şubatda olmuştu gebelik testi 18 şubatda yapıldı . acaba geç döllenme falan mı oluyor

turkuaz'cım aslında uzmanlar ne kadar dışarıya çıkarsa çıksın içerde kalan spermlerin yeterli olduğunu söylüyorlar. E insanların da kazara bile hamile kaldığını düşünürsek aslında biz bacaklarımızı dikip yatmasak da olmaz diye bir şey yok :)

iyi pişmemiş et yiyince noluo ki gebelikte?

Döllenmeden 12 gun sonra kana gecıyor canım

ayyy çok merak ettim ben şimdii... pazartesi doktordan gelince yaz hemen canımm

Evet canım sadece ihtimali arttıran bişeymiş bacakları dikmek. Nasip bakalım 11 12 gün sonra belli olur :)

iyi pişmemiş et yiyince noluo ki gebelikte?
Canim toksoplazma bir parazit cig ette iyi yikanmamis sebzede kedi diskisinda bulunuyor bu parazit normal zamanda vucudumuza girse belirti bile vdrmeden gecip gidiypr ama gebelik doneminde bebege cidfi zararlari var . Allah hepimizi korusun.

Benim bata 5 gün kaldı . Gece çok kötü bacaklarım karnım ağrıdı . Hiç bir zaman bacaklarım ağrımazdı . Şimdi de adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor akıntım arttı . Regl belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilmiyorum . Birde göğüslerim kaç gündür şişiyordu acı yoktu normalde yumurtlamanın ertesi gün bebek olmayınca acımaya başlar ama bugün baya şiştikten sonra acımaya başladı . Adetim geçmeden test yapmak istemiyorum aslında ama çünkü 1 gün geçse %99 hamileyim diyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…