Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hiç gecikiyor mu adetin canım ? Gecikmiyorsa yarın yap çıkar muhtemelen . İnşallah vardır bebişin sende yaz yarın :)
Test almaya cıkarsam yaparım test almadım duramam yaparım erkenden dıe umarım hepımız patır patır bebıs haberlerı verırız :)

Siz nasıl sabrediyorsunuz yav. Ben bir iki güne eczaneden 3 5 test alıp gün gün yapmaya başlarım. Bende mi var bi manyaklık ben keyifle yapıyorum
Bende senın gıbıydım ılk gebelıkte de ıkıncı de de dort gun onceden yapmaya basladım sukur pozıtıflerı de gordum ama gecen ay basıma gelenı bılıosun sılık cıZgı cıktı ıkı kez yaptım hemde hamıleyım dıye havalra gırdım bos yere:) kan sonucu negatıf o ankı hayal kırıklıgı anlatılmaz yasanır yanı orda kendıme soz verdım erknden yapmıycam gecıkmesını beklıycem dıe. Beklıyorum ama gel bana sor:)

bu gecekocamı nobetci eczanrye gönderdim test aldırdım ama sonuç tek çizgi daha 6 gunum var ama belirtilerdem duramıyorum ki kan testi yapsak çıkarmı acaba

bu gecekocamı nobetci eczanrye gönderdim test aldırdım ama sonuç tek çizgi daha 6 gunum var ama belirtilerdem duramıyorum ki kan testi yapsak çıkarmı acaba
Altı gun cok erken ama bos yere kendını strese sokma kana bıle yumurtlamadan en az 12 gun sonra gecıyomus.

valla ben test mest yapıycam...umudum da yok zaten....belirtimde yok...canım da sıkıldı otomatik hesaplayıcılar güvenilir değilmiş bir arkadaş söyledi..2.denememiz bizim hesaplayıcı kullanmıştım.

Bende kendı kendıme dusundum dedım kı Rabbım ne zaman nasıp ederse o zaman olcak ben kenDımı paralasam ne olacak al ıkı tane oldu nasıp olmadı saglıklı sıhhatlı versın hayrlısıyla olsun.ılkını cok ıstememıstım erken daha dıe dustu cok uzuldum ıkıncı eylulde yapcam dedım oldu ama o da dustu benım hesabın degıl Allah ın dedıgı oluyo bunları dusununce stres yapmıyorum.nasıpte ne zaman varsa olduktan sonra tek ıkıskıyle de kalınır hergun ılıskı olur olmadıktan sonra yıne olmaz.

Hadı bakalım guzel haberlerle gel:))

Turkuazcım inşallah vardır yaa merakta bırakma bizi.. Ayy bende mi yapsam acep

hadi güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…