- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.021
Test almaya cıkarsam yaparım test almadım duramam yaparım erkenden dıe umarım hepımız patır patır bebıs haberlerı verırız :)Hiç gecikiyor mu adetin canım ? Gecikmiyorsa yarın yap çıkar muhtemelen . İnşallah vardır bebişin sende yaz yarın :)
Pek gecıkmıyo ya bakalım bellı olmaz stres herseyı yapıoHiç gecikiyor mu adetin canım ? Gecikmiyorsa yarın yap çıkar muhtemelen . İnşallah vardır bebişin sende yaz yarın :)
bat ne zamandı senin cnm ?Pek gecıkmıyo ya bakalım bellı olmaz stres herseyı yapıo
:) yarın canmbat ne zamandı senin cnm ?
Siz nasıl sabrediyorsunuz yav. Ben bir iki güne eczaneden 3 5 test alıp gün gün yapmaya başlarım. Bende mi var bi manyaklık ben keyifle yapıyorumTest almaya cıkarsam yaparım test almadım duramam yaparım erkenden dıe umarım hepımız patır patır bebıs haberlerı verırız :)
Bende senın gıbıydım ılk gebelıkte de ıkıncı de de dort gun onceden yapmaya basladım sukur pozıtıflerı de gordum ama gecen ay basıma gelenı bılıosun sılık cıZgı cıktı ıkı kez yaptım hemde hamıleyım dıye havalra gırdım bos yere:) kan sonucu negatıf o ankı hayal kırıklıgı anlatılmaz yasanır yanı orda kendıme soz verdım erknden yapmıycam gecıkmesını beklıycem dıe. Beklıyorum ama gel bana sor:)Siz nasıl sabrediyorsunuz yav. Ben bir iki güne eczaneden 3 5 test alıp gün gün yapmaya başlarım. Bende mi var bi manyaklık ben keyifle yapıyorum
Amiiiinnn cümlemızın gonlundekını versın Rabbım...süperrr....hayırlı haberlerin olsun inşallahhhh.....mübarek cuma gününee..
Altı gun cok erken ama bos yere kendını strese sokma kana bıle yumurtlamadan en az 12 gun sonra gecıyomus.bu gecekocamı nobetci eczanrye gönderdim test aldırdım ama sonuç tek çizgi daha 6 gunum var ama belirtilerdem duramıyorum ki kan testi yapsak çıkarmı acaba
Hadı bakalım guzel haberlerle gel:))Kızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
Turkuazcım inşallah vardır yaa merakta bırakma bizi.. Ayy bende mi yapsam acepKızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
hadi güzel haberlerle gel inşallahHadı bakalım guzel haberlerle gel:))
hadi güzel haberlerle gel inşallahKızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?