Yaza hamile olarak girmek isteyenler

haberlerini bekliyoruz canımm

Kızlar sabah yapar yapmaz fotosunu cekmistim ama 2. Çizgi görünmüyor fotoda. Zaten bende azıcık görmüştüm. Sanırım ben yanildim. Neyse akşam 4 u bekliyorum artik

Eklentiler

• 20150227_074844.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 97
inş. :) ama farkettim de korunmayı bıraktığımz zamandan beri böyle
Canim kasik agrin vardi yanlis hatirlamiyosam di mi? bende de korunmayi biraktigimiz ay olmustu. sanirim vucut alisik olmadigi biseyle karsilastigi icin oluyo. ama tabi doktora gitmende fayda var yine de.kafan rahat olsun...

hayırlı haberler alırsın inşallah cnm...sonucun hepimizin merakında

Kızlar sabah yapar yapmaz fotosunu cekmistim ama 2. Çizgi görünmüyor fotoda. Zaten bende azıcık görmüştüm. Sanırım ben yanildim. Neyse akşam 4 u bekliyorum artik
İnşallah bebişin gelmiştir turkuazcım 4te heyecanlı haberini bekliyoruz

Heheheeeee bat gunum geldı:)) test almaya cıksam bebetıme var burdakı eczanede o yanılttı gecen ay benı

Canım inşallah olmazsın sendende heyecanlı haberi alalım hayırlısıyla

pembemsi kahve akıntının 3. Günü bugun 3 gündür az az gelmeye devam ediyor internette arastırdım yerleşme kanaması biksç gün sürebilir diye yazıyo inşallah öyledir diye umuyorum 2 gündür erkenden uykum geliyo normalde aksam pek gelmez uykum dün sabah 12 de kalkmama ragmen aksam 12 de uyku bastırdı gece yatmadan tuvalete gitmeme ragmen sabah 6da tuvalete kalktım bugunde baya bi yorgunluk var ilk defa goguste şişlik var hafif normalde hiç olmaz ve sol gögüste sadece oda garibime gitti dün gecede sol kasıkta batma oldu baya bi acıdı 30 sn falan sürdü sanırım baya uzun oldu ama ilk defa bikaç belirti yaşadım heyecanlandım son 5 gün bata 7 gün kala test negatifti

Canim kasik agrin vardi yanlis hatirlamiyosam di mi? bende de korunmayi biraktigimiz ay olmustu. sanirim vucut alisik olmadigi biseyle karsilastigi icin oluyo. ama tabi doktora gitmende fayda var yine de.kafan rahat olsun...
geçen ay gittim doktora öle bi genel kontrol tahlil falan yaptırdım bide vajinaya uzun bişe sokup bakıyolarya adını bilemicem
baktılar herşey normaldi

Canım orda hayalet gibi bi çizgi var evt gördüm Ayyy hadi inşallah turkuazcım çok sevindim Bence bu ay topiğimz bol hamişlii olucak

canm hayırlı haber verirsin inş bizlere çok sevinirimm olursa hayırlısı....

bende regliye 3 4 gün varken yaptığımda seninki gibiydi arkadaşım hayal görüyorsun demişti ama ben görüyodum resmen çizgiyi. senin testin aynı benim testim gibi birkaç gün sonra dahada koyulaşıcak test yaptığında hayırlı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…