- 26 Şubat 2015
- 132
- 80
- 28
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.041
Kızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
kulüpçek bekliyoruz sonucunuKızlar sonuç 4 te cikacak. Cok belirsizdi çizgi yaa belkide hayal gordum bilmiyom
Altı gun cok erken ama bos yere kendını strese sokma kana bıle yumurtlamadan en az 12 gun sonra gecıyomus.
En iyisi beklemek . Şimdi hcg artı bir değer çıksa bile doktorlar adet geçmeden kabul etmiyor hamileliği sanırım.ozaman ben adet gunume kadar bekleyim böyle işin içinden çıkamıtorum allahım ne zaman uygun görürse ozaman verecek biliyorum
Bende meraktan uyuyamıyorum :) Teste tekrar tekrar bakıyorum ama yok gibi yaa. Akşam 4 te sonuç alıcamCanm n oldu sonucun ?? Derste meraktan kulübe girip bakıyorum
Bende meraktan uyuyamıyorum :) Teste tekrar tekrar bakıyorum ama yok gibi yaa. Akşam 4 te sonuç alıcam
canım yaklaşık 2 aydır böyleyim akşam yine azıttı daha şiddetliydi yaniinşallah düşündüğün gibidir. Değilse üşütmeden de ağırabilir. Daha önceki aylarda oluyormuydu
Hımmmm bence de hamile değilsen bir doktora görün derim. Ama umarım bu ayki hamileliktendircanım yaklaşık 2 aydır böyleyim akşam yine azıttı daha şiddetliydi yani
inş. :) ama farkettim de korunmayı bıraktığımz zamandan beri böyleHımmmm bence de hamile değilsen bir doktora görün derim. Ama umarım bu ayki hamileliktendir
Canim kasik agrin vardi yanlis hatirlamiyosam di mi? bende de korunmayi biraktigimiz ay olmustu. sanirim vucut alisik olmadigi biseyle karsilastigi icin oluyo. ama tabi doktora gitmende fayda var yine de.kafan rahat olsun...inş. :) ama farkettim de korunmayı bıraktığımz zamandan beri böyle
hayırlı haberler alırsın inşallah cnm...sonucun hepimizin merakındaKızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
İnşallah bebişin gelmiştir turkuazcım 4te heyecanlı haberini bekliyoruzKızlar sabah yapar yapmaz fotosunu cekmistim ama 2. Çizgi görünmüyor fotoda. Zaten bende azıcık görmüştüm. Sanırım ben yanildim. Neyse akşam 4 u bekliyorum artik
Heheheeeee bat gunum geldı:)) test almaya cıksam bebetıme var burdakı eczanede o yanılttı gecen ay benı
geçen ay gittim doktora öle bi genel kontrol tahlil falan yaptırdım bide vajinaya uzun bişe sokup bakıyolarya adını bilemicemCanim kasik agrin vardi yanlis hatirlamiyosam di mi? bende de korunmayi biraktigimiz ay olmustu. sanirim vucut alisik olmadigi biseyle karsilastigi icin oluyo. ama tabi doktora gitmende fayda var yine de.kafan rahat olsun...
Canım orda hayalet gibi bi çizgi var evt gördüm Ayyy hadi inşallah turkuazcım çok sevindimKızlar sabah yapar yapmaz fotosunu cekmistim ama 2. Çizgi görünmüyor fotoda. Zaten bende azıcık görmüştüm. Sanırım ben yanildim. Neyse akşam 4 u bekliyorum artik
Canım geçen ayki denediğin test bozuk olabilir. Bebetime fena diil aslnda git alıverde dene bi bak BAT gelmşş. Ben olsam duramazdm yerimdeHeheheeeee bat gunum geldı:)) test almaya cıksam bebetıme var burdakı eczanede o yanılttı gecen ay benı
Kızllaaarrr. Sabah test yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama markası laboquik ve o test çok yanılıyomuş. Zaten daha 6 gün olması lazım nasıl çıktı anlamadım. Ama çookk belirsiz foto çektim görülmüyor, ya da ben hayal görüyorumBen kan testine gidiyorum şimdi havamı alıp gelcem
bende regliye 3 4 gün varken yaptığımda seninki gibiydi arkadaşım hayal görüyorsun demişti ama ben görüyodum resmen çizgiyi. senin testin aynı benim testim gibi birkaç gün sonra dahada koyulaşıcak test yaptığında hayırlı olsun inşallah :)Kızlar sabah yapar yapmaz fotosunu cekmistim ama 2. Çizgi görünmüyor fotoda. Zaten bende azıcık görmüştüm. Sanırım ben yanildim. Neyse akşam 4 u bekliyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?