- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.061
Ikı kere yaptım ama ıkısı de mı bozuk o marka hep hatalı sonuc verıyomus bos yere unıtlenmıyımCanım geçen ayki denediğin test bozuk olabilir. Bebetime fena diil aslnda git alıverde dene bi bak BAT gelmşş. Ben olsam duramazdm yerimde
Yaaa şaka yapiyosun dimi. Ben şizoya bagladim diye düşünüyorum faire çizgiler görüyorum gibi sanki :) 1 saat sonra sonuç alicam hayırlısı bakalim.Turkuaz bende gördüm sanki cizgiyi hadi inşallah canım bende mi yapsam test:)
Ben bıle saat sayıyorum senın ıcın :)Yaaa şaka yapiyosun dimi. Ben şizoya bagladim diye düşünüyorum faire çizgiler görüyorum gibi sanki :) 1 saat sonra sonuç alicam hayırlısı bakalim.
Yaaa şaka yapiyosun dimi. Ben şizoya bagladim diye düşünüyorum faire çizgiler görüyorum gibi sanki :) 1 saat sonra sonuç alicam hayırlısı bakalim.
Ayyyyy çok tatlisin hep konuş senbende regliye 3 4 gün varken yaptığımda seninki gibiydi arkadaşım hayal görüyorsun demişti ama ben görüyodum resmen çizgiyi. senin testin aynı benim testim gibi birkaç gün sonra dahada koyulaşıcak test yaptığında hayırlı olsun inşallah :)
turkuazzz son yarım saatt....inşallahhh bebeğin seninledir cnm....sonucu alır almaz haberdar et bizleri...Ayyyyy çok tatlisin hep konuş seninşallah öyledir. Hayırlı olsun hamileligin. Sağlıkla kolayca kucağına alirsin umarim
eee....sonuç kaçtan büyük olunca pozitifti...5'ten büyük olunca değil mi???Kızlar sonuç 12.7 doktor çok erken daha günün geçsin muayeneye gel dedi
Evet yani ne bileyim bende bilemedim. Hamıleyım galiba :)eee....sonuç kaçtan büyük olunca pozitifti...5'ten büyük olunca değil mi???
hemen heveslenme adete bir gün kala benim değerde 10 du şüpheli gebelik dedi tam günümde adet oldum adetten hemen önce beta az biraz yükselebiliyormuş..ama inşallah hamilesindir bende bu ay saldım geçen mayısta kürtajım vardı cesaret edemiyordum ama korkum nere kadar dedim..daha 11 gün var ama göbek altında bir gerginlik bacak kenarlarında (kasığa en yakın bağlantı) ağrılarım var hayırlısı deyip bekliyorum..Evet yani ne bileyim bende bilemedim. Hamıleyım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?