Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Turkuaz canım tebrıkler hamılesın deger 2 günde 2 katlar pazartesı değerin 2 katından fazla yukselmiş olur pazartesı bıdaha test yap canım kesın hamılesın cok sevındım cok beklemedın

Eneee 10 un üzeri negatif mi sonuç. O zaman olamayabilirde Ehehhe al sana erken test

Eneee 10 un üzeri negatif mi sonuç. O zaman olamayabilirde Ehehhe al sana erken test
yok be negatif değil şüpheli gebelik sonuçta adet gününe daha var değer düşüp adette olabilirsin cidden hamile de olabilirsin bu sebeple bir hafta sık dişini adet gününden 4 gün sonrada adet olmazsan şayet testi tkrarla uoksa ben gibi kendi kalene gol atarsın

YASAK koydum kendime. Adet günü geçene kadar test mest yok bana. Son bi idrar testi var 2 gün sonra onu yapcam bi tek

YASAK koydum kendime. Adet günü geçene kadar test mest yok bana. Son bi idrar testi var 2 gün sonra onu yapcam bi tek
Turkuaz hanımcım bence hamilesiniz. Cok tebrik ederim cidden topic sahibinin hamile olmasi cook tatliş :) benim adetim 2 gun geciktiginde degerim 21di.3.gun adet oldum. Bu degerlerin iki gunde bir ikiye katlamasi gerek. Ama sizin daha 6 gununuz varken 10 cikmasi bence gayet yuksek bi deger. Bence de simdi butun testleri unutun hatta adetiniz 10 gun gecikinceye kadar. Yoksa cok stresli oluyor. Bence keyfini cikarin bu surprizin simdi :)

Ayrica biseyi cok merak ettimm . yumurtlama tarihinizi ayınnkaci olarak hesapliyodunuz. Yani kanda yukselme acaba kac gunde oluyor

ay canım bizim senle yumurtlama günlerimizd batımızda aynıydı inşlh hamilesindir acaba bende yarın kanmı yapsam ayy canım yürekten dua ediyorum hamile olalım diye :)))

Sizinde mesajınız çok tatlis :) Hevesim kursagimda kaldı yav. Hani filmlerde Dr Tebrikler hamilesiniz der ya onu bekledim sanırım : D Gerci lab.daki kızlar sonuç verirken sonuç size mi ait dediler evet deyince
Ayrica biseyi cok merak ettimm . yumurtlama tarihinizi ayınnkaci olarak hesapliyodunuz. Yani kanda yukselme acaba kac gunde oluyor
18 Şubat çift çizgi yakaladım. 19 subat yumurtlama günü olmalı. Yumurtlamadan bugüne 9 gün gecmis

ay canım bizim senle yumurtlama günlerimizd batımızda aynıydı inşlh hamilesindir acaba bende yarın kanmı yapsam ayy canım yürekten dua ediyorum hamile olalım diye :)))
Yook yok yaptırma canım. Cok gereksiz. Bak ben emin olamıyorum. Yukarıda parkbyull yazmış 10 iken değeri adet görmüş. Bence bekle sen bat i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…