- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.081
turkuazcım bence gebesin galiba. inş. yükselir değer çok seviniriz:) ayy şimdi 6 gün geçmez vallaKızlar sonuç 12.7 doktor çok erken daha günün geçsin muayeneye gel dedi
Canım bilmiyorum ki yani kesin hamilesin de demedi bende şaşırdım kaldım. Hamile miyim ben yaadeğer 5 i geçmiş...bi de daha 6 gün var bat a değil mii???? eee bu durumda pozitif olmalı bu sonuca göre???
Eneee 10 un üzeri negatif mi sonuç. O zaman olamayabilirdehemen heveslenme adete bir gün kala benim değerde 10 du şüpheli gebelik dedi tam günümde adet oldum adetten hemen önce beta az biraz yükselebiliyormuş..ama inşallah hamilesindir bende bu ay saldım geçen mayısta kürtajım vardı cesaret edemiyordum ama korkum nere kadar dedim..daha 11 gün var ama göbek altında bir gerginlik bacak kenarlarında (kasığa en yakın bağlantı) ağrılarım var hayırlısı deyip bekliyorum..
Aman yapsan ne olur günün geçmeden bilinmiyor baksana. Kaldım arada :)Test aldım bendr yapsammı acabaaa:/
Gün sayıyodum şeytan durttu 6 gün kala test yaptım sonuç yok :)Yaa ben anlamadım turkuaz sen gün saymıyormuydun canim nerden çıktı test Ayy anlamadım geçmişi okuyacağım telden giriyom simdii
Aynen yaa merak etmeyeyim diye test yaptım daha çok merak ediyorum iyi mi :)turkuazcım bence gebesin galiba. inş. yükselir değer çok seviniriz:) ayy şimdi 6 gün geçmez valla
Insallah dediğin gibidir canım. Günüm geçmeden test yapmam artık yaaTurkuaz canım tebrıkler hamılesın deger 2 günde 2 katlar pazartesı değerin 2 katından fazla yukselmiş olur pazartesı bıdaha test yap canım kesın hamılesın cok sevındım cok beklemedın
yok be negatif değil şüpheli gebelik sonuçta adet gününe daha var değer düşüp adette olabilirsin cidden hamile de olabilirsin bu sebeple bir hafta sık dişini adet gününden 4 gün sonrada adet olmazsan şayet testi tkrarlaEneee 10 un üzeri negatif mi sonuç. O zaman olamayabilirdeEhehhe al sana erken test
canım kardeşim de öle oldu zaten 3 haftalık olduğun için sonuç yüksek olmaz ki çok tebrikler cnmmmmm :) bence sen kutlamaya başlaaaa :)Insallah dediğin gibidir canım. Günüm geçmeden test yapmam artık yaa
YASAK koydum kendime. Adet günü geçene kadar test mest yok bana. Son bi idrar testi var 2 gün sonra onu yapcam bi tekyok be negatif değil şüpheli gebelik sonuçta adet gününe daha var değer düşüp adette olabilirsin cidden hamile de olabilirsin bu sebeple bir hafta sık dişini adet gününden 4 gün sonrada adet olmazsan şayet testi tkrarlauoksa ben gibi kendi kalene gol atarsın
Ama sabah yapmadın ki sayılmaz :)Hehe yaptım valla negatıf adetımı beklemelıyım sanırım
Turkuaz hanımcım bence hamilesiniz. Cok tebrik ederim cidden topic sahibinin hamile olmasi cook tatliş :) benim adetim 2 gun geciktiginde degerim 21di.3.gun adet oldum. Bu degerlerin iki gunde bir ikiye katlamasi gerek. Ama sizin daha 6 gununuz varken 10 cikmasi bence gayet yuksek bi deger. Bence de simdi butun testleri unutun hatta adetiniz 10 gun gecikinceye kadar. Yoksa cok stresli oluyor. Bence keyfini cikarin bu surprizin simdi :)YASAK koydum kendime. Adet günü geçene kadar test mest yok bana. Son bi idrar testi var 2 gün sonra onu yapcam bi tek
Ayrica biseyi cok merak ettimm . yumurtlama tarihinizi ayınnkaci olarak hesapliyodunuz. Yani kanda yukselme acaba kac gunde oluyorKızlar sonuç 12.7 doktor çok erken daha günün geçsin muayeneye gel dedi
Ayrica biseyi cok merak ettimm . yumurtlama tarihinizi ayınnkaci olarak hesapliyodunuz. Yani kanda yukselme acaba kac gunde oluyor
Sizinde mesajınız çok tatlis :) Hevesim kursagimda kaldı yav. Hani filmlerde Dr Tebrikler hamilesiniz der ya onu bekledim sanırım : D Gerci lab.daki kızlar sonuç verirken sonuç size mi ait dediler evet deyinceTurkuaz hanımcım bence hamilesiniz. Cok tebrik ederim cidden topic sahibinin hamile olmasi cook tatliş :) benim adetim 2 gun geciktiginde degerim 21di.3.gun adet oldum. Bu degerlerin iki gunde bir ikiye katlamasi gerek. Ama sizin daha 6 gununuz varken 10 cikmasi bence gayet yuksek bi deger. Bence de simdi butun testleri unutun hatta adetiniz 10 gun gecikinceye kadar. Yoksa cok stresli oluyor. Bence keyfini cikarin bu surprizin simdi :)
18 Şubat çift çizgi yakaladım. 19 subat yumurtlama günü olmalı. Yumurtlamadan bugüne 9 gün gecmisAyrica biseyi cok merak ettimm . yumurtlama tarihinizi ayınnkaci olarak hesapliyodunuz. Yani kanda yukselme acaba kac gunde oluyor
Yook yok yaptırma canım. Cok gereksiz. Bak ben emin olamıyorum. Yukarıdaay canım bizim senle yumurtlama günlerimizd batımızda aynıydı inşlh hamilesindir acaba bende yarın kanmı yapsam ayy canım yürekten dua ediyorum hamile olalım diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?