- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.101
Canım çok tebrik ederim içime doğdu zaten @neşelihatundan da ümitliyimKızlar sonuç 12.7 doktor çok erken daha günün geçsin muayeneye gel dedi
Bende pesınden gelıom:) adetımı beklıom artık umudum kırıldı:))Canım çok tebrik ederim içime doğdu zaten @neşelihatundan da ümitliyimkendimden ümitli değildim adet oldum bugün bende neyse senin haberini gördüm de sevindim :) sen şimdi stres yapmadan bekle 3 4 gün sonra tam olarak belli olur zaten .
Gün sayıyodum şeytan durttu 6 gün kala test yaptım sonuç yok :)
Aynı anda hamile kalırız inşallah öteki ay çok çalışırız canım(tabi inşallah sen şimdi hamilesindir değilsen bile üzülme kısmet ne yapalım ) :) ben jinekolojik muayeneye gidicem ne kadar korksam da ertelemeyim diyorum sonuçta kaçış yok aradan çıksın birde ben yumurtlama günümü biliyorum aslında yine şaşmadı 14 gün önce kasık ağrım olmuştu yumurtladım bugün de geldi şaşmayan sevgili adetciğimBende pesınden gelıom:) adetımı beklıom artık umudum kırıldı:))
Evren umarım pozitif mesajlarını alır :) Yok artık idrar testini pazar yaparım daha net mi ona bakicam. Kan testi ancak haftaya yaparımAhh o şeytann şimdi hepimiz merak la beklicezzzzİnşallah yükselir değerin canım iyi düşünelim iyi olsun ... evrene yolladım ben pozitifleriii Şimdi sen dayanamaz yarın sabahta bir idrar testi yaparsınnnn
Insallah dedıgın cok dogru hayırlısıyla geldın ovulasyon testını bende dusunuyorum ya bılıorum akıntıdan ama yıne alıyım dıyorum bakalım adet okursam suparıs verırım onunuzdekı ay da oyle denerız:)Aynı anda hamile kalırız inşallah öteki ay çok çalışırız canım(tabi inşallah sen şimdi hamilesindir değilsen bile üzülme kısmet ne yapalım ) :) ben jinekolojik muayeneye gidicem ne kadar korksam da ertelemeyim diyorum sonuçta kaçış yok aradan çıksın birde ben yumurtlama günümü biliyorum aslında yine şaşmadı 14 gün önce kasık ağrım olmuştu yumurtladım bugün de geldi şaşmayan sevgili adetciğimhiç bekletmez sağolsun 1 gün gelmesinde sevineyim azıcık tövbe yarabbim :) çok şükür düzenlide yani bebek isteyince gelmesi hiç istenmiyormuş ilk denememdi bu ay fazla stresliydim aslında fazla yatmadım filan bilmiyorum bir sürü sebep olur en önemlisi hayırlısı değilmiş hep dua ettim hayırlısıysa olsun diye sağlıklı olsun bebişim diye :) Allah'ım en güzel zamanı biliyor bu ay ki maraton 5 gün sonra başlayacak benim :) ovulasyon testi alsam mı acaba ?
Birazda öyle deneyelim bari :) senin inşallah gerek kalmaz bu ay bebiş gelirInsallah dedıgın cok dogru hayırlısıyla geldın ovulasyon testını bende dusunuyorum ya bılıorum akıntıdan ama yıne alıyım dıyorum bakalım adet okursam suparıs verırım onunuzdekı ay da oyle denerız:)
Canım çok normal ilk ayda tutması çok zor saten hiç takma çalşmalara devamCanım çok tebrik ederim içime doğdu zaten @neşelihatundan da ümitliyimkendimden ümitli değildim adet oldum bugün bende neyse senin haberini gördüm de sevindim :) sen şimdi stres yapmadan bekle 3 4 gün sonra tam olarak belli olur zaten .
Evren umarım pozitif mesajlarını alır :) Yok artık idrar testini pazar yaparım daha net mi ona bakicam. Kan testi ancak haftaya yaparım
Ayy cok sevindim canım insallah degerin yükselir hayırlısıyla dah kaç gün varken cıkmış hemde allah tamamını erdirsin insallahEvet yani ne bileyim bende bilemedim. Hamıleyım galiba :)
Teşekkür ederim Preg cim. Ben de sevincem bi emin olsamT turkuazkebelek cok sevindimm sizi surekli takip ediyorum tebrikler...
Hayırlısı bakalim onumuzdeki ay cok calismamiz lazim :) esimden sözünü aldimCanım çok normal ilk ayda tutması çok zor saten hiç takma çalşmalara devamDaha yaşın küçük senin vaktin bol
Yooo hiç belirtim yoktu bugüne kadar. Sadece geçen hafta karda ayakkabılarım su çekti üşüttüm ayaklarımı biraz kasıklarım ağrıdı ama son 2 gündür o da yoktu. Ne göğüs hassasiyeti ne akıntı ne ağrı ne bulantı yoktu. Bu akşam itibariyle çok hafif batmalar başladı. Beni test yapmaya manyaklığım itti ya. Geçen ayda hatırlarsan bi dünya test yaptım. Gece kızlarla bizim başlıkta konuşurken aklıma geldi test yapmak. Eşimde sabah, sen bu ay test yapmıyosun hayırdır dedi. Bende yaptım. Hatta yaptım sonucu beklemeden çayı demleneye gittim. Sonta aradan 5 10 dakika geçti teste bi baktım silik çizgiCanim senin belirtilerin var miydi?yani seni bat a 6 gun varken test yapmaya iten sey ne oldu onu merak ettim...
Yükselir inşallah canım. İnan sevinemedik öyle kalakaldıkAyy cok sevindim canım insallah degerin yükselir hayırlısıyla dah kaç gün varken cıkmış hemde allah tamamını erdirsin insallah
Canım inşallah beklemedeyim henüz,, Haftaya belli olur canımHayırlısı bakalim onumuzdeki ay cok calismamiz lazim :) esimden sözünü aldimşimdi senden de bekliyorum haber bebisler gelsin bebisler
Aaa canım bugün baya yazdık ya konuya telden girerken kaçımışımdır yazdığını. Hemen geriye dönüp bakıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?