Yaza hamile olarak girmek isteyenler

O zaman bosuna kendimizu dinleyip belirti arayip durmaya gerek yok canim yaa. bunu ogrendigim iyi oldu bak. hic belirti olmadan da hamile oldugunu ogrenebiliyo insan demek ki...

Ayyy tam gebe sayılmam ama inşallah öyleyimdir ve senin dediğin gibidir yavrum yaa:) Yani eşimle şaşkın vaziyetteyiz. Ama o şimdiden sen otur ben çay koyarım, kendine dikkat et ben yokken, bana çok yaklaşma ( grip kendisi) deyip duruyor. O değer yükselmeden kesin hamilesin demem deyip kızdırmayıda ihmal etmiyor uyuz. Olumsuz yoruma gerek yok kendimde olumlu olamıyorum. İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberlerle gel arkadaşım

Inşallah canm Gelişmelerden haberdar et bizi canımm..

Bende biraz kasıklarda acıma oldu test yapiyim dedim ama eşim test getirmiş saklıyo pazartesi vercekmiş bana Senin BAT ne zaman canm ?
Senin için pazartesi büyük gün hıı :) Kızlar bence bu ay bir kaç kişi pozitifi görecek bana öyle geliyor. Bu ay bizim ayımız

eee....sonuç kaçtan büyük olunca pozitifti...5'ten büyük olunca değil mi???
Tebrikler canım bende reglimden önce böyle bir hayalet çizgiyle öğrenmiştim.Her gün çizginin koyuluğu biraz artıcak.5 ten yukarısı hamilelik doktorlar hep öyle tedbirli konuşuyor merak etme sen.inşallah Sağlıcakla alırız bebişlerimizi alır kucaklarımıza.darısı isteyen herkese

Amin canim ben yinede beklemede yim :)

kızlar slm mutlu hafta sonları. bugün aklıma takılan bir konu oldu sizinle paylaşmak istedim.
benim eşimin bir ayağında altı parmak var ama şekil bozukluğu yok. annesinde de altı parmak var ayakta. ama diğer çocuklarda ve torrunlarda yok. eşimin dayısında da altı parmak var ama onunda çocuklarında yok. sizce bu normal bir durum mu. bunun için extra test falan yapılması gerekiyormu bilen varmı.

Genetık bısey heralde canm hıcbı fıkrım yok arastrın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…