- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.121
O zaman bosuna kendimizu dinleyip belirti arayip durmaya gerek yok canim yaa. bunu ogrendigim iyi oldu bak. hic belirti olmadan da hamile oldugunu ogrenebiliyo insan demek ki...Yooo hiç belirtim yoktu bugüne kadar. Sadece geçen hafta karda ayakkabılarım su çekti üşüttüm ayaklarımı biraz kasıklarım ağrıdı ama son 2 gündür o da yoktu. Ne göğüs hassasiyeti ne akıntı ne ağrı ne bulantı yoktu. Bu akşam itibariyle çok hafif batmalar başladı. Beni test yapmaya manyaklığım itti ya. Geçen ayda hatırlarsan bi dünya test yaptım. Gece kızlarla bizim başlıkta konuşurken aklıma geldi test yapmak. Eşimde sabah, sen bu ay test yapmıyosun hayırdır dedi. Bende yaptım. Hatta yaptım sonucu beklemeden çayı demleneye gittim. Sonta aradan 5 10 dakika geçti teste bi baktım silik çizgi
Canim sende var mi belirti? ben bu ay belirti hisseder gibi olup hemen gormezden geliyorum psikolojiktir diye:)Canım inşallah beklemedeyim henüz,, Haftaya belli olur canım
Ayyy tam gebe sayılmam ama inşallah öyleyimdir ve senin dediğin gibidir yavrum yaa:) Yani eşimle şaşkın vaziyetteyiz. Ama o şimdiden sen otur ben çay koyarım, kendine dikkat et ben yokken, bana çok yaklaşma ( grip kendisi) deyip duruyor. O değer yükselmeden kesin hamilesin demem deyip kızdırmayıda ihmal etmiyor uyuz. Olumsuz yoruma gerek yok kendimde olumlu olamıyorum. İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberlerle gel arkadaşım@TurkuazKelebek canım çok sevindim senin adına yaa topiğimizin sahibinin gebe olması ne hoş yaa inanılmaz umut oldun bizeCanım değerlerin düşük olması çok normal çünkü anca yerleşmiştir bebişin gönlünü ferah tut Olumsuz yorumlara kulaklarını tıka lütfen..
Benim için çok erkendi zaten belki bundan sonra belirti yaşarım :). Gözüm seyirse yazıcam burayaO zaman bosuna kendimizu dinleyip belirti arayip durmaya gerek yok canim yaa. bunu ogrendigim iyi oldu bak. hic belirti olmadan da hamile oldugunu ogrenebiliyo insan demek ki...
Bende biraz kasıklarda acıma oldu test yapiyim dedim ama eşim test getirmiş saklıyo pazartesi vercekmiş banaCanim sende var mi belirti? ben bu ay belirti hisseder gibi olup hemen gormezden geliyorum psikolojiktir diye:)
Inşallah canmAyyy tam gebe sayılmam ama inşallah öyleyimdir ve senin dediğin gibidir yavrum yaa:) Yani eşimle şaşkın vaziyetteyiz. Ama o şimdiden sen otur ben çay koyarım, kendine dikkat et ben yokken, bana çok yaklaşma ( grip kendisi) deyip duruyor. O değer yükselmeden kesin hamilesin demem deyip kızdırmayıda ihmal etmiyor uyuz. Olumsuz yoruma gerek yok kendimde olumlu olamıyorum. İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberlerle gel arkadaşım
Senin için pazartesi büyük gün hıı :) Kızlar bence bu ay bir kaç kişi pozitifi görecek bana öyle geliyor. Bu ay bizim ayımızBende biraz kasıklarda acıma oldu test yapiyim dedim ama eşim test getirmiş saklıyo pazartesi vercekmiş banaSenin BAT ne zaman canm ?
Ben uyanır uyanmaz burdayım zaten canım yaa mutlaka her gelişmeden haberiniz olacaktırInşallah canmGelişmelerden haberdar et bizi canımm..
Evt canım pazartesi büyük günSenin için pazartesi büyük gün hıı :) Kızlar bence bu ay bir kaç kişi pozitifi görecek bana öyle geliyor. Bu ay bizim ayımız
6 mart canim... ins bu ay sans getrsin hepimize de.Bende biraz kasıklarda acıma oldu test yapiyim dedim ama eşim test getirmiş saklıyo pazartesi vercekmiş banaSenin BAT ne zaman canm ?
Insallah canim benim yaa agzindan bal damliyo.Senin için pazartesi büyük gün hıı :) Kızlar bence bu ay bir kaç kişi pozitifi görecek bana öyle geliyor. Bu ay bizim ayımız
Tebrikler canım bende reglimden önce böyle bir hayalet çizgiyle öğrenmiştim.Her gün çizginin koyuluğu biraz artıcak.5 ten yukarısı hamilelik doktorlar hep öyle tedbirli konuşuyor merak etme sen.inşallah Sağlıcakla alırız bebişlerimizi alır kucaklarımıza.darısı isteyen herkeseeee....sonuç kaçtan büyük olunca pozitifti...5'ten büyük olunca değil mi???
Amin canim ben yinede beklemede yim :)Tebrikler canım bende reglimden önce böyle bir hayalet çizgiyle öğrenmiştim.Her gün çizginin koyuluğu biraz artıcak.5 ten yukarısı hamilelik doktorlar hep öyle tedbirli konuşuyor merak etme sen.inşallah Sağlıcakla alırız bebişlerimizi alır kucaklarımıza.darısı isteyen herkese
Güünaydın tatlı kardeş uyku tutmadı galibaAmin canim ben yinede beklemede yim :)
Güünaydın tatlı kardeş uyku tutmadı galiba[/QUOTE
eşim sağolsun 6.30 uyandırdı :)
Genetık bısey heralde canm hıcbı fıkrım yok arastrın bakalımkızlar slm mutlu hafta sonları. bugün aklıma takılan bir konu oldu sizinle paylaşmak istedim.
benim eşimin bir ayağında altı parmak var ama şekil bozukluğu yok. annesinde de altı parmak var ayakta. ama diğer çocuklarda ve torrunlarda yok. eşimin dayısında da altı parmak var ama onunda çocuklarında yok. sizce bu normal bir durum mu. bunun için extra test falan yapılması gerekiyormu bilen varmı.
daha önce aklıma gelmemişti çok bir sorun teşkil edermi acabGenetık bısey heralde canm hıcbı fıkrım yok arastrın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?