Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ya cok merak ettıgım bısı var yumurtlama tarıhını bılen ınsan adet tarıhı hakkında kesın konusabılır mı yanı adet yumurtlamadan kesın 14 gun sonra mı oluyo.bu gecıkmenın sebebı yumurtanın gec catlaması dıye bılıyorum yunurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur dıe bılıorum benım 13 subatta yumurtlamam oldu nıe hala adet olmadım. Aklımda deli sorular:)

Test yapsana canim. bi guzel haber de sen verirsin belki:)

Canım hiç bilgim yok ama sanmıyorum sorun olacağını

Canım 14 gün kesin diye biliyorum ben. Sen test yapsana ya :) Belkide hamilesin

Dun yaptım bısı cıkmadı bı tane daha aldım bugun sabah yapıyım dıyorum cıkar mı kı dun cıkmadı bıraz daha mı beklesem
Artık çıkmasi lazım acaba testin duyarlılığı mi az. Sanırım yumurta kistlesince zor atiliyormus burada öyle bişey okumuştum forumlarda dikkatli ol canım. İnşallah düşündüğümüz gibi hamilesindir geç döllenme falan olmuştur. Ama testlerde çıkmazsa dr a danış derim

Amaaann kıst falan olmasın ya bı tane yı erıttım baska ıstemem:)

Gec dollenme demisken o nasil oluyo tam olarak canim yaa???

Demek kısmet bu ayaymış. Kimyeselı nasıl anladı dr. Bende ondan korkuyorum
Normal gebelik belirtilerini yaşadım,kan testinde pozitif çıktı ama doktor değerleri düşük buldu.yavaş yavaş yükseldi. 6. Haftanın başlarında kese oluşmadan ağırlı bir şekilde kanama başladı ,düşük oldu. Zaten tıptaki adı "sessiz düşük" müş ,bende başıma gelene kadar bilmiyordum.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın

Amin arkadaşım, sanada yaşatmasın bir daha, sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…