- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.141
Ya cok merak ettıgım bısı var yumurtlama tarıhını bılen ınsan adet tarıhı hakkında kesın konusabılır mı yanı adet yumurtlamadan kesın 14 gun sonra mı oluyo.bu gecıkmenın sebebı yumurtanın gec catlaması dıye bılıyorum yunurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur dıe bılıorum benım 13 subatta yumurtlamam oldu nıe hala adet olmadım. Aklımda deli sorular:)
Canım hiç bilgim yok ama sanmıyorum sorun olacağınıkızlar slm mutlu hafta sonları. bugün aklıma takılan bir konu oldu sizinle paylaşmak istedim.
benim eşimin bir ayağında altı parmak var ama şekil bozukluğu yok. annesinde de altı parmak var ayakta. ama diğer çocuklarda ve torrunlarda yok. eşimin dayısında da altı parmak var ama onunda çocuklarında yok. sizce bu normal bir durum mu. bunun için extra test falan yapılması gerekiyormu bilen varmı.
Canım 14 gün kesin diye biliyorum ben. Sen test yapsana ya :) Belkide hamilesinYa cok merak ettıgım bısı var yumurtlama tarıhını bılen ınsan adet tarıhı hakkında kesın konusabılır mı yanı adet yumurtlamadan kesın 14 gun sonra mı oluyo.bu gecıkmenın sebebı yumurtanın gec catlaması dıye bılıyorum yunurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur dıe bılıorum benım 13 subatta yumurtlamam oldu nıe hala adet olmadım. Aklımda deli sorular:)
Canım 14 gün kesin diye biliyorum ben. Sen test yapsana ya :) Belkide hamilesin
Dun yaptım bısı cıkmadı bı tane daha aldım bugun sabah yapıyım dıyorum cıkar mı kı dun cıkmadı bıraz daha mı beklesemTest yapsana canim. bi guzel haber de sen verirsin belki:)
Artık çıkmasi lazım acaba testin duyarlılığı mi az. Sanırım yumurta kistlesince zor atiliyormus burada öyle bişey okumuştum forumlarda dikkatli ol canım. İnşallah düşündüğümüz gibi hamilesindir geç döllenme falan olmuştur. Ama testlerde çıkmazsa dr a danış derimDun yaptım bısı cıkmadı bı tane daha aldım bugun sabah yapıyım dıyorum cıkar mı kı dun cıkmadı bıraz daha mı beklesem
Amaaann kıst falan olmasın ya bı tane yı erıttım baska ıstemem:)Artık çıkmasi lazım acaba testin duyarlılığı mi az. Sanırım yumurta kistlesince zor atiliyormus burada öyle bişey okumuştum forumlarda dikkatli ol canım. İnşallah düşündüğümüz gibi hamilesindir geç döllenme falan olmuştur. Ama testlerde çıkmazsa dr a danış derim
Canım yoktur inşallah.. belkide hamilesindir. Happy de geç görmüştü idrar testinde geeliği. Ama herşeyi düşünmek lazımAmaaann kıst falan olmasın ya bı tane yı erıttım baska ıstemem:)
Gec dollenme demisken o nasil oluyo tam olarak canim yaa???Artık çıkmasi lazım acaba testin duyarlılığı mi az. Sanırım yumurta kistlesince zor atiliyormus burada öyle bişey okumuştum forumlarda dikkatli ol canım. İnşallah düşündüğümüz gibi hamilesindir geç döllenme falan olmuştur. Ama testlerde çıkmazsa dr a danış derim
Geç yumurtlamayla alakalı canım. Geç yumurtluyosun geç dölleniyor :)Gec dollenme demisken o nasil oluyo tam olarak canim yaa???
:) O zaman çok çalışmamız lazımSelam güzel anne adayları
Bende yaza göbüşümde cücüşümle girmek istiyorummmmm
Net olmamakla birlikte 23 subat diye dusunuyorum canim...Tam bilmiyorum ama happy nin ki geç döllenme. Geç yumurtlamayla alakalı sanırım. Sen ovulasyon gününü net biliyormusun
pardon 21 diycektim.Net olmamakla birlikte 23 subat diye dusunuyorum canim...
Hıı seninde inşallah gelmeyecek adet yaklaşıyo. Heyecan durumları nasıl :)pardon 21 diycektim.
:) O zaman çok çalışmamız lazım
Insallah canim benim yaa. heyecan degil de merak var daha cok. goguslerim sis ve gergin sanirim adet belirtilerim basliyo yavas yavas. bakalim gorucez. hayirlisi olur ins...Hıı seninde inşallah gelmeyecek adet yaklaşıyo. Heyecan durumları nasıl :)
Demek kısmet bu ayaymış. Kimyeselı nasıl anladı dr. Bende ondan korkuyorumTatlım geçen ay çalıştık ama kimyasalla sonuçlandı ,hız kesmeden yine çalıştık 23 şubatta çatlatma iğneni olsun ,beklemedeyiz ,bakalım hayırlısı
Normal gebelik belirtilerini yaşadım,kan testinde pozitif çıktı ama doktor değerleri düşük buldu.yavaş yavaş yükseldi. 6. Haftanın başlarında kese oluşmadan ağırlı bir şekilde kanama başladı ,düşük oldu. Zaten tıptaki adı "sessiz düşük" müş ,bende başıma gelene kadar bilmiyordum.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasınDemek kısmet bu ayaymış. Kimyeselı nasıl anladı dr. Bende ondan korkuyorum
Amin arkadaşım, sanada yaşatmasın bir daha, sağlıkla gelsin bebeğin.Normal gebelik belirtilerini yaşadım,kan testinde pozitif çıktı ama doktor değerleri düşük buldu.yavaş yavaş yükseldi. 6. Haftanın başlarında kese oluşmadan ağırlı bir şekilde kanama başladı ,düşük oldu. Zaten tıptaki adı "sessiz düşük" müş ,bende başıma gelene kadar bilmiyordum.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?