- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.161
Evt canım Şubat'ın 20si ovulasyon testi yapmştm 19 unda koyuyduGeç yumurtlamayla alakalı canım. Geç yumurtluyosun geç dölleniyor :)Neseli_Hatun sen kesin ovu. tarihini biliyormusun
Eee bn ne zaman yapıyım yaaa:)kızlarr..selamm...arkadaşımın adeti 8 gün gecikmişti...sürekli test yapıyordu ve negatif çıkıyordu...bugün tekrar test yapmış ve pozitif görmüş bilginizee.....erken test yapmayalımmm...(ben adet olucam yapmıcam zaten :))))
Canım sen adet olmadın di mi o halde yarın sabah yap canmEee bn ne zaman yapıyım yaaa:)
Olmadım ya ınsallah...esım kapıdan gırer gırmez hamıle mısın dıye soruyo:) cok umıtlenmek ıstemıyorum belırtım de yok zaten mıde bulantısı bel agrısı dısında bı de adet olcam sanıyorum kasık agrım oluyo sonra gecıyo hemen bu belırtılerı gecen ay da yasadıgım ıcın belırtıden saymıyorum:)Canım sen adet olmadın di mi o halde yarın sabah yap canmsonucunu da yaz bize inş gebesindir
Canım eğer yumurtlaman geç olmadıysa gebesindir hadiii inşallah bu ay topiğimz hamişşş haberleryle dolsunOlmadım ya ınsallah...esım kapıdan gırer gırmez hamıle mısın dıye soruyo:) cok umıtlenmek ıstemıyorum belırtım de yok zaten mıde bulantısı bel agrısı dısında bı de adet olcam sanıyorum kasık agrım oluyo sonra gecıyo hemen bu belırtılerı gecen ay da yasadıgım ıcın belırtıden saymıyorum:)
Hii benden birgün sonraydi. Az kaldı seninde :) Belirti falan var miEvt canım Şubat'ın 20si ovulasyon testi yapmştm 19 unda koyuydu
Hoşgeldiniz.Çok bekletmeden gelir umarım :) ilk gebelik için akışına mı bıraktınız tedavi falan mı gördünüzmerhaba arkadaslar nasip olursa bzde oglusuma kardes istiyoruz. oglum 8 martta 2 yasini dolduruyor. bi bucuk yil sonra geldi o. simdide 4 aydir denemedeyiz. bugun adet oldum. kismet bakalim ne zamana
Günaydıınn :) Yaklaşıyoruz adım adım :) Senin bat ne zamanGünaydın fıstık annelerrr ,her geçen gün bizi bebişlerimize 1 adım daha yaklaştırsın İnşAllah
Canım düşüğün 24. Gününde büyüdü yumosum , ben onun yani 24 şubatın üstüne 15 sayacam ,BAT 11-12 mart diyebilirimGünaydıınn :) Yaklaşıyoruz adım adım :) Senin bat ne zaman
cnm sen ovulasyon testi yapmış mıydın??Negatif anlamiyorum ya nie adet olmuyorum o zaman yumurtlamam mi farkliydi o zaman aman akinti 13 unde geldi bi sknti varya hadi hayirlisi
Canim belki daha anca belli olacaktir. gec de belli olabiliyomus ya bazen. bat ne zamandi senin? kac gun gecikti yani?Negatif anlamiyorum ya nie adet olmuyorum o zaman yumurtlamam mi farkliydi o zaman aman akinti 13 unde geldi bi sknti varya hadi hayirlisi
cnm sen ovulasyon testi yapmış mıydın??
Ovulasyon testi yapmadim akintidan tajip ediyorum bat 27 subatti gerci onceki gebekigimde ucuncu gun silik gormustum sekizinci gun de kan testi yaptrmistim bayram girdi araya die sekizinci gun 100 ciknisti bhcg.bakalim ya nasip hersey adet olmadigim surece bi unut vardir dimi:)Canim belki daha anca belli olacaktir. gec de belli olabiliyomus ya bazen. bat ne zamandi senin? kac gun gecikti yani?
Ovulasyon testi yapmadim akintidan tajip ediyorum bat 27 subatti gerci onceki gebekigimde ucuncu gun silik gormustum sekizinci gun de kan testi yaptrmistim bayram girdi araya die sekizinci gun 100 ciknisti bhcg.bakalim ya nasip hersey adet olmadigim surece bi unut vardir dimi:)
Canım bir iki gün öncesine kadar kasıklarımda ağrı vardı oda bitti şuan hiç bişy yok malesefHii benden birgün sonraydi. Az kaldı seninde :) Belirti falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?