Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlarr..selamm...arkadaşımın adeti 8 gün gecikmişti...sürekli test yapıyordu ve negatif çıkıyordu...bugün tekrar test yapmış ve pozitif görmüş bilginizee.....erken test yapmayalımmm...(ben adet olucam yapmıcam zaten :))))

merhaba arkadaslar nasip olursa bzde oglusuma kardes istiyoruz. oglum 8 martta 2 yasini dolduruyor. bi bucuk yil sonra geldi o. simdide 4 aydir denemedeyiz. bugun adet oldum. kismet bakalim ne zamana

Eee bn ne zaman yapıyım yaaa:)

Canım sen adet olmadın di mi o halde yarın sabah yap canm sonucunu da yaz bize inş gebesindir
Olmadım ya ınsallah...esım kapıdan gırer gırmez hamıle mısın dıye soruyo:) cok umıtlenmek ıstemıyorum belırtım de yok zaten mıde bulantısı bel agrısı dısında bı de adet olcam sanıyorum kasık agrım oluyo sonra gecıyo hemen bu belırtılerı gecen ay da yasadıgım ıcın belırtıden saymıyorum:)

Canım eğer yumurtlaman geç olmadıysa gebesindir hadiii inşallah bu ay topiğimz hamişşş haberleryle dolsun

merhaba arkadaslar nasip olursa bzde oglusuma kardes istiyoruz. oglum 8 martta 2 yasini dolduruyor. bi bucuk yil sonra geldi o. simdide 4 aydir denemedeyiz. bugun adet oldum. kismet bakalim ne zamana
Hoşgeldiniz.Çok bekletmeden gelir umarım :) ilk gebelik için akışına mı bıraktınız tedavi falan mı gördünüz

Negatif anlamiyorum ya nie adet olmuyorum o zaman yumurtlamam mi farkliydi o zaman aman akinti 13 unde geldi bi sknti varya hadi hayirlisi

Turkuaz yarın kan testını tekrarla artışa bakalım oldu mu.benımde bat gunum yarın hayırlısı neyse o olsun inşallah

cnm sen ovulasyon testi yapmış mıydın??
Canim belki daha anca belli olacaktir. gec de belli olabiliyomus ya bazen. bat ne zamandi senin? kac gun gecikti yani?
Ovulasyon testi yapmadim akintidan tajip ediyorum bat 27 subatti gerci onceki gebekigimde ucuncu gun silik gormustum sekizinci gun de kan testi yaptrmistim bayram girdi araya die sekizinci gun 100 ciknisti bhcg.bakalim ya nasip hersey adet olmadigim surece bi unut vardir dimi:)

hm..bekle canım o zaman umarım pozitiftir...bu arada benim bugün şiddetli karın ağrım oldu...hem kabız hem ishal oldum :))))...bat ya yarın ya da öbürgün...benim de hiç umudum yok...moralim çookk bozuk (

Aynen canim umudumuzu kaybetmiyoruz kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…