- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.181
Canım akıntıya aldanma bence. Benim akıntı 3 4 gün önce geldi geçen ay mesela. Bu ayda bir iki gün önce geldi kuru olduğum gün ovu. oldu. Seninde öyle olduysa belki daha geç yumurtlamışşsındırNegatif anlamiyorum ya nie adet olmuyorum o zaman yumurtlamam mi farkliydi o zaman aman akinti 13 unde geldi bi sknti varya hadi hayirlisi
Ben geçen ay hayıt tohumlu bir çay içtim canım. Sadece hayıt tohumu yoktu hayıt tohumlu karışık bi çaydı, sadece 1 hafta kullandım. Benim rahim yarası var ya aktar onu tavsiye etmiştiKızlar kafanızı karıştırmak istemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim deneyip denemesek sizin tercihiniz.2011 de oğluma hamıle kaldığım zaman yıne burda bır topıkde butu arkadaslar(cok samımıydık)hayıt otunun ilacı var eczanade satılıyor onu ıcmıstık bende dahıl adette başlayıp yumurtlamaya kadar ıcmıstım ben ve o ay hamıle kaldım deneyen butun arkadaslarımda kaldı burda ve çevremde hormonları düzenliyor ilaç oldugu ıcın cekınırsınız dıye paylaşmadım daha önce.yarın kesin adet olcam ozaman hapı degılde otunu alıp cay gıbı ıcecegım yumurtlamaya kadar.inş yıne faydası olur
Ben adet geçene kadar beklemeyi düşünüyorum artık ya bilmiyom ki dediğin gibi mi yapsamTurkuaz yarın kan testını tekrarla artışa bakalım oldu mu.benımde bat gunum yarın hayırlısı neyse o olsun inşallah
Ama benim de öyle oldu. Kasık ağrım oldu ve sonra kesildi. Yani boşyere umutlandırmak istemem, tabi ki benimde daha durumum belli değil ama...Canım bir iki gün öncesine kadar kasıklarımda ağrı vardı oda bitti şuan hiç bişy yok malesefGaliba umutsuzluğa düştüm bu ayda
Canım benimde kafam çok karışık inan kendimi umutlandırmak da istemiyorum dediğin gibi; ama hiç bişy yok ne baş dönmesi ne halsizlik ne mide bulantısı.. Sende var mı belirti falan ??Ama benim de öyle oldu. Kasık ağrım oldu ve sonra kesildi. Yani boşyere umutlandırmak istemem, tabi ki benimde daha durumum belli değil ama...
Bu sabah uyandığımda çok hafif mide bulantısı vardı ama daha öncede yazdım benim midem sık bulanır. Bir de dün yoruldum akşam hafif karnım ağırdı. Bu ara erken yatıp erken uyanıyorum. Yok yani doğru düzgün belirti falan :)Canım benimde kafam çok karışık inan kendimi umutlandırmak da istemiyorum dediğin gibi; ama hiç bişy yok ne baş dönmesi ne halsizlik ne mide bulantısı.. Sende var mı belirti falan ??
Al benden de o kadar canim yaa. Dune kadar goguslerime el degmiyodu gergin ve hassasti bugun o da yokCanım benimde kafam çok karışık inan kendimi umutlandırmak da istemiyorum dediğin gibi; ama hiç bişy yok ne baş dönmesi ne halsizlik ne mide bulantısı.. Sende var mı belirti falan ??
Yap canım yada yarın ılk sabah ıdrarında ıdrar testı yap cıızgı daha belırgınleşmıs olur kan testınede çarsamba gıdersın yaz burayada mutlakaBen adet geçene kadar beklemeyi düşünüyorum artık ya bilmiyom ki dediğin gibi mi yapsam
Ayy şu beklemeler ne kadar da zor canmm. Düşünmiyim diyorum ama mümkün diil aklımdan çıkmıyoAl benden de o kadar canim yaa. Dune kadar goguslerime el degmiyodu gergin ve hassasti bugun o da yok
hadi bakalim hayırlısı olsun İnşAllahKızlar beklenmeyen adete son 1 hafta kalbim güpgüp
İnşallah canım senin ne kadar varhadi bakalim hayırlısı olsun İnşAllah
Ben 23 şubatta catlatma iğnesi oldum , test için 10 marttan sonrasını bekliyorumİnşallah canım senin ne kadar var
idrar testini mutlaka yapıcam zaten. Dün ovu. testi yaptım çift çizgiydi. Kan için biraz beklerim herhalde. Çünkü gidersem alttan muayene etmek isteyecektir dr onuda ben istemiyorum. O nedenle bir süre beklerimYap canım yada yarın ılk sabah ıdrarında ıdrar testı yap cıızgı daha belırgınleşmıs olur kan testınede çarsamba gıdersın yaz burayada mutlaka
hosbuldum ins. clomen kullanarak hamile kalmistim o dusukle sonuclandi. ertesi ay nasil olsa hemn olmuyo die dusukten sonra korunmamistik o ay hamile kaldim tekrar. dusuk tehlikem oldugu icin baya bi yattim ama elh haftaya iki olucak oglum.Hoşgeldiniz.Çok bekletmeden gelir umarım :) ilk gebelik için akışına mı bıraktınız tedavi falan mı gördünüz
ben iki hamileligimde de yumurtlamanin onuncu gunu ogrendim beklenen adetten 6 gun oncesi olan testlerleAyy şu beklemeler ne kadar da zor canmm. Düşünmiyim diyorum ama mümkün diil aklımdan çıkmıyoYumurtlamadan kaç gün sonra idrara gecer acaba ? Sorduğum herkes adetten önce idrar testine güvenme diyo o yüzden yapmicam galiba,, saten kocam testi de vermiyoo
Hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba kizlar, ilk defa yaziyorum. Bu ay deneme yine hüsranla sonuclandi, dün özel günüm geldi.
Cok üzgünüm
Ov. testinin çizgileri koyu muydu ben de yarın yapmayı düşünüyorum seninle batlarımız yakındı ay heyecan doruktaIdrar testi
idrar testini mutlaka yapıcam zaten. Dün ovu. testi yaptım çift çizgiydi. Kan için biraz beklerim herhalde. Çünkü gidersem alttan muayene etmek isteyecektir dr onuda ben istemiyorum. O nedenle bir süre beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?