Yaza hamile olarak girmek isteyenler

O erken testlere inanma canım. December yapmıştı sanırım o testten ama negatif çıkmıştı ve o ay hamileydi

Kızlar Şubat 28 gün old.dan hesaplar karışıyo dikkat edelim bu ay benm ovulasyonda 21 Şubatmş bu arada henüz 10 gün geçmemiş üstünden Testte çıkmaz di mi ?

Kızlar randevu aldım doktordan ilk kez jinekolojik muayene olucam korkuyorum azıcık yaa

Kızlar benimde bugun kahve rengi bir akıntı geldi ama suan yok adete 3 gün var ay çatal yatağıma adet mi oluyorum acaba

Korkacak birşey yok canım ,sıkıntı etme
İnşallah canım :) rahat olmaya çalışacağım ama ne kadar olurum bilinmiyor . Ama gebelik öncesi bir genel sağlık kontrolü yaptırsam iyi olacak o sebeple ne kadar korksamda kaçış yok

İnşallah canım :) rahat olmaya çalışacağım ama ne kadar olurum bilinmiyor . Ama gebelik öncesi bir genel sağlık kontrolü yaptırsam iyi olacak o sebeple ne kadar korksamda kaçış yok
Tatlım ben yumurta takibine gittiğimde 1 haftada 3 kere vaginal muayene oluyorum ,o kadar alıştım ki refleksif olarak perdenin arkasına geçer geçmez hazırlanmaya başlıyorum

Tatlım ben yumurta takibine gittiğimde 1 haftada 3 kere vaginal muayene oluyorum ,o kadar alıştım ki refleksif olarak perdenin arkasına geçer geçmez hazırlanmaya başlıyorum
Şu ilk muayeneyi atlattıktan sonra bende korkman umarım :) aman bir şey çıkmasında ben korktuğumla kalayım randevumu da aldım vazgeçmemek için doktorum iyi çıkarda inşallah anlayışlı olur

Beklemek zor gercekten canim da bence sabret. diger turlu daha cok moral bozuklugu oluyo. ben bu ay daha rahatim gecen ay cok stres yapmistim. bisey varsa da surpriz olsun diyorum. Farkli bisey hissetsem de kendimi kaptirmamak icin gormezden geliyorum. insallah en kisa zamanda bu bekleyis hayirlisiyla sona erer canim:)

kızlarr...bat tarihim an itibariyle girmiş bulumakta:)))) ya da en geç salı günü.. geçen ayki gibi sol kasıkta iğneler batıyorr...belim ağrıyorr....olmadı gene bu ay bence. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…