- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.201
Ay çok heyecanlı hakkımızda hayırlısı olsun göbüşler bebişle dolsunBen 23 şubatta catlatma iğnesi oldum , test için 10 marttan sonrasını bekliyorum
oleyyyyy oley beeeeEvet yani ne bileyim bende bilemedim. Hamıleyım galiba :)
turkuazcim senin yumurtlama günün hangi tarihti bu ay ? yani üzerinden tam olarak kaç gün geçti?Insallah dediğin gibidir canım. Günüm geçmeden test yapmam artık yaa
O erken testlere inanma canım. December yapmıştı sanırım o testten ama negatif çıkmıştı ve o ay hamileydiKızlar ya benimde 4 gün süren damla damla kahve akıntı oldu bugun kesildi sarımsı bi akıntı var adete son 3-4 gün kaldı umudum var hemde yok kafam karıştı iyicene ilk defa gögüsüm acıyo tutunca benide umutlandıran bunlar ama fortest yaptım çarsamba günü tek cizgiydi fortest ilişkiden 5 gün sonra bile sonuc veriyomuş
19 du canım.turkuazcim senin yumurtlama günün hangi tarihti bu ay ? yani üzerinden tam olarak kaç gün geçti?
Az kalmış azKızlar beklenmeyen adete son 1 hafta kalbim güpgüp
Amin amin amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnAy çok heyecanlı hakkımızda hayırlısı olsun göbüşler bebişle dolsun
Evet bildiğin pozitif gibiydi. Kontrol çizgisi kadar olmasada ona yakın kırmızıydıOv. testinin çizgileri koyu muydu ben de yarın yapmayı düşünüyorum seninle batlarımız yakındı ay heyecan dorukta
Dur daha ilk denem bir kerede tutması küçük ihtimal zaten :) Umarım bu ay gelir bebişMerhaba kizlar, ilk defa yaziyorum. Bu ay deneme yine hüsranla sonuclandi, dün özel günüm geldi.
Cok üzgünüm
Canım yanlış yazmışım ovu tarihi 18 i. 17 çift çizgi 18 silik çizgiydi çünküturkuazcim senin yumurtlama günün hangi tarihti bu ay ? yani üzerinden tam olarak kaç gün geçti?
Kızlar randevu aldım doktordan ilk kez jinekolojik muayene olucam korkuyorum azıcık yaa
İnşallah canım :) rahat olmaya çalışacağım ama ne kadar olurum bilinmiyor . Ama gebelik öncesi bir genel sağlık kontrolü yaptırsam iyi olacak o sebeple ne kadar korksamda kaçış yokKorkacak birşey yok canım ,sıkıntı etme
Tatlım ben yumurta takibine gittiğimde 1 haftada 3 kere vaginal muayene oluyorum ,o kadar alıştım ki refleksif olarak perdenin arkasına geçer geçmez hazırlanmaya başlıyorumİnşallah canım :) rahat olmaya çalışacağım ama ne kadar olurum bilinmiyor . Ama gebelik öncesi bir genel sağlık kontrolü yaptırsam iyi olacak o sebeple ne kadar korksamda kaçış yok
Şu ilk muayeneyi atlattıktan sonra bende korkman umarım :) aman bir şey çıkmasında ben korktuğumla kalayımTatlım ben yumurta takibine gittiğimde 1 haftada 3 kere vaginal muayene oluyorum ,o kadar alıştım ki refleksif olarak perdenin arkasına geçer geçmez hazırlanmaya başlıyorum
Beklemek zor gercekten canim da bence sabret. diger turlu daha cok moral bozuklugu oluyo. ben bu ay daha rahatim gecen ay cok stres yapmistim. bisey varsa da surpriz olsun diyorum. Farkli bisey hissetsem de kendimi kaptirmamak icin gormezden geliyorum. insallah en kisa zamanda bu bekleyis hayirlisiyla sona erer canim:)Ayy şu beklemeler ne kadar da zor canmm. Düşünmiyim diyorum ama mümkün diil aklımdan çıkmıyoYumurtlamadan kaç gün sonra idrara gecer acaba ? Sorduğum herkes adetten önce idrar testine güvenme diyo o yüzden yapmicam galiba,, saten kocam testi de vermiyoo
Hadi hayırlısı. Ama kasık batması bel ağrısı gebelikte de olurmus hiç belli olmaz bencekızlarr...bat tarihim an itibariyle girmiş bulumakta:)))) ya da en geç salı günü.. geçen ayki gibi sol kasıkta iğneler batıyorr...belim ağrıyorr....olmadı gene bu ay bence.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?