- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.221
Bu öncekine göre çok daha belirgin turkuazcım bence oldu bu işKızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Canim bence de gecenkine gore cok daha bbelirgin. daha batin gecmedigi icin cok net cikmiyodur bence. umutsuzluga kapilma hersey yolundadir insallah...Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Ayy hadi insallah canım yaaa. Ilk önce şüpheli yaklasiyorduk ama iki günde baya hamilelik fikrine alıştık, hele eşim kaptırdı iyice. Yinede hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin tez zamanda inş.Turkuaz gayet net bat gecsın kıpkırmızı olur tebrıkler canım kanda degerın 2000 olunca kese gözüküyor Dr öyle gıtse alttan bakmasınlar
Ne bileyim ben baya net çıkar diyodum böyle cikti. Ama dediğin gibi daha bat gecmediCanim bence de gecenkine gore cok daha bbelirgin. daha batin gecmedigi icin cok net cikmiyodur bence. umutsuzluga kapilma hersey yolundadir insallah...
Umarim dediğin gibidir :) Ekleyeyim onunda fotosunu cekmistimBu öncekine göre çok daha belirgin turkuazcım bence oldu bu işov testinin resmi var mı onda daha koyu belli oluyomuş
Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Umarım düşündüğümüz gibi olur canım. Hepimiz adına kocaman amiinnBence kutlamalar baslayabilirrcanım bat geçmeden gayet belirginn hadi hayırlısı olsunn Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin Allah En kisa zamanda forumdaki bütün arkadaslara nasip etsin banada tabiiii
Çok teşekkürler canım inşallah öyledir. Darısı sana ve isteyen herkeseben de tebrik ederim turkuazcım gayet belli 2.çizgin :))
Canım hadii müjdeler olsun koyulaşmış daha da artacak bakKızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Hadi hayırlısı. Ama kasık batması bel ağrısı gebelikte de olurmus hiç belli olmaz bence
Canım hiçbir belirti yok goguslerde. Genel anlamda yok zaten belirti. Sadece cumartesi çok yoruldum azıcık karnim ağrıdı çok az ve kısa o da , pazar sabah midem bulanır gibi oldu o kadar. Sabah kelle paca çorbası yaptım sağlam insanın midesi bulanır kelle paca yaparken bende tık yokTurkuazKelebek canım göğüslerinde ağrı veya bi değişim var mı ?? Benm dün akşamdan beri göğüslerim ağırlaşmş acıyo kahverengi kısımları.. belirti olabilr mi acaba ?
Neyse canim senin bu belirtisiz hallerin bize umut oluyo. demekki belirti arayip durmaya gerek yok. hic belirti olmadan da hamile olabiliyo insanCanım hiçbir belirti yok goguslerde. Genel anlamda yok zaten belirti. Sadece cumartesi çok yoruldum azıcık karnim ağrıdı çok az ve kısa o da , pazar sabah midem bulanır gibi oldu o kadar. Sabah kelle paca çorbası yaptım sağlam insanın midesi bulanır kelle paca yaparken bende tık yokHayır mı değil mi bu kadar belirti siz olmak bende bilmiyorum
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Benim de aynı tarihte yumurtlama olCanım yanlış yazmışım ovu tarihi 18 i. 17 çift çizgi 18 silik çizgiydi çünkü
benim de aynı tarihti.dün gece gaza geldim test yaptım. Negatif çıktı :)Aldım ağzımın payını :) Diğer aya kaldı yineCanım yanlış yazmışım ovu tarihi 18 i. 17 çift çizgi 18 silik çizgiydi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?