Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Bu öncekine göre çok daha belirgin turkuazcım bence oldu bu iş ov testinin resmi var mı onda daha koyu belli oluyomuş

Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Canim bence de gecenkine gore cok daha bbelirgin. daha batin gecmedigi icin cok net cikmiyodur bence. umutsuzluga kapilma hersey yolundadir insallah...

Turkuaz gayet net bat gecsın kıpkırmızı olur tebrıkler canım kanda degerın 2000 olunca kese gözüküyor Dr öyle gıtse alttan bakmasınlar

Turkuaz gayet net bat gecsın kıpkırmızı olur tebrıkler canım kanda degerın 2000 olunca kese gözüküyor Dr öyle gıtse alttan bakmasınlar
Ayy hadi insallah canım yaaa. Ilk önce şüpheli yaklasiyorduk ama iki günde baya hamilelik fikrine alıştık, hele eşim kaptırdı iyice. Yinede hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin tez zamanda inş.

Bu öncekine göre çok daha belirgin turkuazcım bence oldu bu iş ov testinin resmi var mı onda daha koyu belli oluyomuş
Umarim dediğin gibidir :) Ekleyeyim onunda fotosunu cekmistim Bu eklediğim yapar yapmaz çekildi az daha koyulastı fotoda ki halinden

Eklentiler

• 20150228_152930.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 98

Bence kutlamalar baslayabilirr canım bat geçmeden gayet belirginn hadi hayırlısı olsunn Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin Allah En kisa zamanda forumdaki bütün arkadaslara nasip etsin banada tabiiii

TurkuazKelebek canım göğüslerinde ağrı veya bi değişim var mı ?? Benm dün akşamdan beri göğüslerim ağırlaşmş acıyo kahverengi kısımları.. belirti olabilr mi acaba ?

TurkuazKelebek canım göğüslerinde ağrı veya bi değişim var mı ?? Benm dün akşamdan beri göğüslerim ağırlaşmş acıyo kahverengi kısımları.. belirti olabilr mi acaba ?
Canım hiçbir belirti yok goguslerde. Genel anlamda yok zaten belirti. Sadece cumartesi çok yoruldum azıcık karnim ağrıdı çok az ve kısa o da , pazar sabah midem bulanır gibi oldu o kadar. Sabah kelle paca çorbası yaptım sağlam insanın midesi bulanır kelle paca yaparken bende tık yok Hayır mı değil mi bu kadar belirti siz olmak bende bilmiyorum

Neyse canim senin bu belirtisiz hallerin bize umut oluyo. demekki belirti arayip durmaya gerek yok. hic belirti olmadan da hamile olabiliyo insan

Canm o halde benn hamile diilim yine bu ay çünkü benim adet öncesi de göğüslerimde acı oluyo.. Adet öncesi hallerim başladı demek ki

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
En kısa zamanda darısı başımıza olsun İnşAllah :)))))

Benimde bütün belirtiler yok oldu cok komik ya olan belirtilerin adetten önce gitmesi bugun 29. Gün yarın yada öbür gün adet olabilirim ama hic belirti kalmadı gerçi kahve akıntı adete kadar sürer adet olurum pesine dedim iki gündür bitti tek o umutlandırıyo biricik konu sahibimiz turkuazcıgım hamile sıra bize geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…