- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.241
Insallah yanılıyorsundur. Dur bekle bakalım belkide gelmeyecek adetCanim benim hamilesin insalah cok sevindim hayirlisj olsun insalah bende adet oldum galibakismet artik
Her bünyede farklıdır tabi ki ama demek ki belirtisizde hamilelik başlayabiliyor. Ama sağlıklıysa ve ilerlerse şayet zaman ne gösterir bilinmez :)Neyse canim senin bu belirtisiz hallerin bize umut oluyo. demekki belirti arayip durmaya gerek yok. hic belirti olmadan da hamile olabiliyo insan
Adete 3 gün var dimi. Ben labquik kullandım duyarlılığı baya iyi. Hatta silik çizgi görüp hamile olmayanlar olmuş o nedenle forumlarda baya kötülenmiş. Belki o nedenle çıkmıştır hemen. Senin kullandığın testin duyarlılığı o kadar iyi olmayabilir mi. Dediğin gibi canım olmadıysada diğer aya kısmet inşallahBenim de aynı tarihte yumurtlama ol
benim de aynı tarihti.dün gece gaza geldim test yaptım. Negatif çıktı :)Aldım ağzımın payını :) Diğer aya kaldı yine
Evet bu ay bizim ayımız kızlar konudan hamileler çıkacak görürsünüzBenimde bütün belirtiler yok oldu cok komik yaolan belirtilerin adetten önce gitmesi bugun 29. Gün yarın yada öbür gün adet olabilirim ama hic belirti kalmadı gerçi kahve akıntı adete kadar sürer adet olurum pesine dedim iki gündür bitti tek o umutlandırıyo biricik konu sahibimiz turkuazcıgım hamile sıra bize geldi artık
benim bata 2 gün kala böyle çıkmıştı bat günü de değerim 564 çıkmıştı gayet iyi dedi doktor ama sonu iyi olmadı bilmeden antibiyotik kullanmıştımKızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Canım hemen ümitsizliğe kapılma herkesin aynı değil ki göğüs ağrısı adet önceside olabilir hamilelikte . Sen olumlu düşünmeye çalış kendini fazla kaptırmadan ama :) o ince çizgiyi çok iyi ayarlamak lazım kendini kaptırınca fazla üzülüyor insanCanm o halde benn hamile diilim yine bu ay çünkü benim adet öncesi de göğüslerimde acı oluyo.. Adet öncesi hallerim başladı demek ki
Canım gözün aydınKızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
İnsallah canım subat bizim ayımız dedik sen sözünü tuttun bakEvet bu ay bizim ayımız kızlar konudan hamileler çıkacak görürsünüzKahve akıntı durduysa belkide... :)
Hadi yaabenim bata 2 gün kala böyle çıkmıştı bat günü de değerim 564 çıkmıştı gayet iyi dedi doktor ama sonu iyi olmadı bilmeden antibiyotik kullanmıştımBence şuanki belirginlik gayet iyi gibi duruyo
inşallah canım. Darısı size olsun en yakın zamandaCanım gözün aydıngeliyor bebiş geliyor Allah'ın izniyle .
Olsun bu heyecanları yaşamakta güzel ya :) Ben bugün 5 test daha alırım gün gün yapar koyuluklarına bakarım oyun çıktı yine banaİnsallah canım subat bizim ayımız dedik sen sözünü tuttun bakinşallah miniğinin dogdugu günleride görceksin bu test silikmi net mi konuşmaların geride anı olarak kalıcak
Canım benim inşallah hepimiz hamiş kalırız.. Bu ay bende ovulasyonu bildiğimden azıcık ümitliydim öteki aylarda ovulasyonu tutturamamışmCanım hemen ümitsizliğe kapılma herkesin aynı değil ki göğüs ağrısı adet önceside olabilir hamilelikte . Sen olumlu düşünmeye çalış kendini fazla kaptırmadan ama :) o ince çizgiyi çok iyi ayarlamak lazım kendini kaptırınca fazla üzülüyor insanben senin için olumlu düşünüyorum bir iki aya alıcaz güzel haberini
Aaaa ne kadar ayıp söyledikleri. Sen hiç takma canım onları, o tipler evlenene kadar evlenemedin, çocuğun olana kadar neden yapmıyorsun olmuyor mu, çocuk yaparsın tek çocuk olur mu bir daha yap, aynı cinsiyetten 2 çocuk yaparsan, kız istemiyormusun erkek istemiyormusun... derler de derler bitmez. İnsanın içi fesatsa kırmaktan çekinmez. Zaten sen bugüne kadar yanlış zamanda denemiştin doğru zamanda ilk denemen. Benimde geçen ay ovu testi kullandığım halde tutmadı biliyorsun . Farz et ki olmadı bu ay sadece yüzde 20 lik ihtimal sana denk gelmedi demek bu. Yani çokta olmaması gereken bişey değil canım. Sabır işte ama biz sabırlı olamıyoruzCanım benim inşallah hepimiz hamiş kalırız.. Bu ay bende ovulasyonu bildiğimden azıcık ümitliydim öteki aylarda ovulasyonu tutturamamışmHerkes bebek var mı die sormasa ben çok takmıyorm aslında.. Malesef çok soruyorlar şimdiye kadar düşünmüyodum öyle diyodum; ama artk düşünüyorum ve yalan söylemek gibi bi Huyum da yok.. Acaba olur mu şimdiki gençlerin cogunun çocuğu olmuyo diyolar tam moral bozuyolar
Canım moral bozmak istemem ama ovu testi geçen ay bende hep silik çıktı. Hemde öyle çok belirsiz bir çizgi değildi ama geçen ay olmadı. Bu ay yaptığım baya ne çıktı. Zaten ovu testi gebelikte yanıltıyor. Bat a bir kaç gün kala pozitifi görüp hamile olanda var, tam tersi olanda. Çok takılma ona. Ben yapıyorum çünkü elimde test kaldıYa kızlar canım sıkıldı beklenmeyen adete 6 gün var ovulasyon testi erken dönem gebeliği gösterir diye iki gün önce yaptım çok koyu olmasa da çizgi belirmişti bugün koyulaşmasını bekliyordum ki gölgesi bile yok ne diyorsunuz umudumu kaybetmiş gibiyim
Canim ben miratecht mi ne işte öyle bi erken gebelik testi kullandim. erken gebelik testi olmasına rağmen negatif çıktı umutsuzum o yuzdenAdete 3 gün var dimi. Ben labquik kullandım duyarlılığı baya iyi. Hatta silik çizgi görüp hamile olmayanlar olmuş o nedenle forumlarda baya kötülenmiş. Belki o nedenle çıkmıştır hemen. Senin kullandığın testin duyarlılığı o kadar iyi olmayabilir mi. Dediğin gibi canım olmadıysada diğer aya kısmet inşallah
Ne bileyim o erken testlere hiç güvenmiyorum benCanim ben miratecht mi ne işte öyle bi erken gebelik testi kullandim. erken gebelik testi olmasına rağmen negatif çıktı umutsuzum o yuzdenbu arada afet günüm 7 Mart gorunuo otomatik hesaplacı da.5 gün var yani daha. neyse senin haberin de beni yeterince mutlu etti darısı başımıza artik
9 Ay olmazsın umarımBen bugun de adet olmadım:) sonun hayr olsun:)
Ben senin yerinde olsam koşa koşa kan testine giderdim çıkarsa sevinirsin çıkmassa belirsizlikten kurtulursun canım benim inşallah hayırlı haberler olsunBen bugun de adet olmadım:) sonun hayr olsun:)
Ne bileyim yaa sinir oldum kendimeNe bileyim o erken testlere hiç güvenmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?