Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 122
Ben baktıgımda tam 5 dk olmamıştı heralde düzeldi alt kısmı şimdi test kısmı silik ya insnmıyorum fortel yaptım daha önce yapıp pozitif görüp negatife dönenler olmuş duymuştum insallah olmaz

inşallah canım. Darısı size olsun en yakın zamanda
Amin inşallah canım , Çarşamba doktor dönüşü çalışmalara başlıyorum tekrar elimden geldiğince stressiz birde ovulasyon zamanı 2 günde 1 değilde her gün çalışma yapsak olur mu ya kaçırmayalım günleri . Bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum belki benim sancı çektiğim zaman yumurtlama bitiyordur yakalayamıyorumdur .

Olur elbet canım kimsenin dediğine bakma ben 23 eşim 25 yaşında henüz 7 aylık evliyiz bize bile sormaya başladılar yuhh dedim benim Allah'tan sınav var ya onu bahane ediyorum soranlara bu arada ben bu ay incir filan aldım her gün 1 2 tane yemek lazımmış sadece yumurtlamak yetmiyor döllenmenin olması için yumurtanın kaliteli olması gerekiyor diye . Annem dedi sabahları bal tarçın çörek otu karışımı yemekte kaliteyi artırıyormuş niye bu kadar sabırsız oldum anlamıyorum . Ama tek bildiğim anne olmayı dünyadaki her şeyden çok istediğim Bu ay yapacaklarımın listesi
1- Doktora gitmek (genel sağlık kontrolü , doktorun tavsiyelerine uymak )
2-Ovulasyon testi almak
3- İncir , bal ... tarzı sağlıklı yiyecekler tüketmek
4- ovulasyon zamanı sık çalışmak ve en az yarım saat kalkamamak (ben 5-10 dkda kalkmıştım bu ay ayaklarımıda dikmemiştim , he birde yatarken karın kısmına masaj yapmak )
Bu velet bu ay bunlara rağmen gelmezse önümüzdeki ay kocacımla doyasıya aşk yaşayıp bebişi düşünmemek sınavdan sonraya ertelemek

Ne bileyim yaa sinir oldum kendime taam bekliycem 5 gün kaldı zaten napalim yapmıyorum daha test mest
Canım test negatif çıkarsa insanın bütün umudu gidiyor adet geçmeden hiç test yapmamak gerek . Ben bu ay test yapmadan negatif çıkacağını hissettim testi yaptım bıraktım banyoda bakmadan eşime dedim yok bebek filan . İlk denemede bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim ama hep hayırlısını istedim demek nasip değilmiş bu ay :) Ona ragmen azda olsa umudum devam etti çünkü kendimde belirti aradım bu ay kussamda hamileyim demem çift çizgi görmeden

Ben bugun de adet olmadım:) sonun hayr olsun:)
Canım senin bat benimle aynıydı benim 4 gün geçse hiç bir kuvvet beni tutamaz kan testi yapardım ki 1 gün geçsede giderdim bence bu akşam git test yaptır için rahatlasın stresten kurtul . Stres adeti geciktirir çünkü. Bebiş varsa ki inşallah vardır doyasıya sevin . Yoksa da önümüzdeki ay daha iyi çalışırsın :)

Kızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
Silikte olsa var gibi canım hamilesindir inşallah kan testi yaptırmalısın . Ne kadar geçti ?

Canımm sanırım hamileyim inşallah hepinize nasip etsin cok garip hissediyorum mutlulukmu kaygımı hic kaygılanmam sanıyodum pozitif cıksa ama öyle olmadı

Canımm sanırım hamileyim inşallah hepinize nasip etsin cok garip hissediyorum mutlulukmu kaygımı hic kaygılanmam sanıyodum pozitif cıksa ama öyle olmadı
Amin inşallah :) çok sevindim canım kaygılanma hiç mutluluğunu yaşa bence tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlandığını Allah'ım bize de nasip etsin sizlerin haberini duydukça bize de umut oluyor . Kaçıncı denemeydi bu ay ?

Kızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cok elim ayagım karıştı
Tebrıkler canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende hala adet olmadım gercı hamıleysem bıle oglum az önce ezdı gectı karnımı varsada düşer heralde sırtustu uzanıyordum karnıma geldı oturdu arabasıyla vurdu ya

aYnen yaaa aynen senin bat ne zaman peki

ay ne guzeeellll tebrik ediyorum. ..umarım sag salim kucağıniza da alirsiniz Bebeğinizi .. darısı tez zamanda bizim basimiza insallal

Sagol canım Canım allah nasip edicekse hicbisey mani olamaz merak etme varsada karnını ezmekle zarar görmez o cok içerde hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…