- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.261
canm silik çizgi çıkmışş inş. hamilesindir..Kızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
Amin inşallah canım , Çarşamba doktor dönüşü çalışmalara başlıyorum tekrar elimden geldiğince stressizinşallah canım. Darısı size olsun en yakın zamanda
Olur elbet canım kimsenin dediğine bakma ben 23 eşim 25 yaşında henüz 7 aylık evliyiz bize bile sormaya başladılar yuhh dedimCanım benim inşallah hepimiz hamiş kalırız.. Bu ay bende ovulasyonu bildiğimden azıcık ümitliydim öteki aylarda ovulasyonu tutturamamışmHerkes bebek var mı die sormasa ben çok takmıyorm aslında.. Malesef çok soruyorlar şimdiye kadar düşünmüyodum öyle diyodum; ama artk düşünüyorum ve yalan söylemek gibi bi Huyum da yok.. Acaba olur mu şimdiki gençlerin cogunun çocuğu olmuyo diyolar tam moral bozuyolar
Canım test negatif çıkarsa insanın bütün umudu gidiyor adet geçmeden hiç test yapmamak gerek . Ben bu ay test yapmadan negatif çıkacağını hissettim testi yaptım bıraktım banyoda bakmadan eşime dedim yok bebek filan . İlk denemede bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim ama hep hayırlısını istedim demek nasip değilmiş bu ay :) Ona ragmen azda olsa umudum devam etti çünkü kendimde belirti aradım bu ay kussamda hamileyim demem çift çizgi görmedenNe bileyim yaa sinir oldum kendimetaam bekliycem 5 gün kaldı zaten napalim yapmıyorum daha test mest
Canım senin bat benimle aynıydı benim 4 gün geçse hiç bir kuvvet beni tutamaz kan testi yapardım ki 1 gün geçsede giderdim bence bu akşam git test yaptır için rahatlasın stresten kurtul . Stres adeti geciktirir çünkü. Bebiş varsa ki inşallah vardır doyasıya sevin . Yoksa da önümüzdeki ay daha iyi çalışırsın :)Ben bugun de adet olmadım:) sonun hayr olsun:)
Silikte olsa var gibi canım hamilesindir inşallah kan testi yaptırmalısın . Ne kadar geçti ?Kızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
Adetim yarındı canımSilikte olsa var gibi canım hamilesindir inşallah kan testi yaptırmalısın . Ne kadar geçti ?
O zaman silik çıkması çok normal bebek geliyor bence hayırlısı olsun canım :) bu ay patır patır bebiş haberleri geliyor maşallah topiğimize önümüzde ki ayda böyle olurda hamile olmayan kalmaz inşallahAdetim yarındı canım
Kesindir canım sen gönlünü ferah tut çok iyi çıkmış değerin :) Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinKızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cokelim ayagım karıştı
Canımm sanırım hamileyim inşallah hepinize nasip etsin cok garip hissediyorum mutlulukmu kaygımı hic kaygılanmam sanıyodum pozitif cıksa ama öyle olmadıO zaman silik çıkması çok normal bebek geliyor bence hayırlısı olsun canım :) bu ay patır patır bebiş haberleri geliyor maşallah topiğimize önümüzde ki ayda böyle olurda hamile olmayan kalmaz inşallah
Amin inşallah :) çok sevindim canım kaygılanma hiç mutluluğunu yaşa bence tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlandığını Allah'ım bize de nasip etsin sizlerin haberini duydukça bize de umut oluyor . Kaçıncı denemeydi bu ay ?Canımm sanırım hamileyim inşallah hepinize nasip etsin cok garip hissediyorum mutlulukmu kaygımı hic kaygılanmam sanıyodum pozitif cıksa ama öyle olmadı
Tebrıkler canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende hala adet olmadım gercı hamıleysem bıle oglum az önce ezdı gectı karnımı varsada düşer heralde sırtustu uzanıyordum karnıma geldı oturdu arabasıyla vurdu yaKızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cokelim ayagım karıştı
aYnen yaaa aynenCanım test negatif çıkarsa insanın bütün umudu gidiyor adet geçmeden hiç test yapmamak gerek . Ben bu ay test yapmadan negatif çıkacağını hissettim testi yaptım bıraktım banyoda bakmadan eşime dedim yok bebek filan . İlk denemede bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim ama hep hayırlısını istedim demek nasip değilmiş bu ay :) Ona ragmen azda olsa umudum devam etti çünkü kendimde belirti aradım bu ay kussamda hamileyim demem çift çizgi görmeden
ay ne guzeeellll tebrik ediyorum. ..umarım sag salim kucağıniza da alirsiniz Bebeğinizi .. darısı tez zamanda bizim basimiza insallalCanımm sanırım hamileyim inşallah hepinize nasip etsin cok garip hissediyorum mutlulukmu kaygımı hic kaygılanmam sanıyodum pozitif cıksa ama öyle olmadı
Sagol canım Canım allah nasip edicekse hicbisey mani olamaz merak etme varsada karnını ezmekle zarar görmez o cok içerde hayırlısını versin rabbimTebrıkler canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende hala adet olmadım gercı hamıleysem bıle oglum az önce ezdı gectı karnımı varsada düşer heralde sırtustu uzanıyordum karnıma geldı oturdu arabasıyla vurdu ya
Cok tesekkur ederim canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inan ne hissedicemi bilmiyorumay ne guzeeellll tebrik ediyorum. ..umarım sag salim kucağıniza da alirsiniz Bebeğinizi .. darısı tez zamanda bizim basimiza insallal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?