Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım 3 ay olmuştu korkuyodum olmayacak diye erkenden bi korkuydu ama daha önce kadın hastalıklarıyla sorunlarm olmuştu takıntıydı

Ne bileyim yaa sinir oldum kendime taam bekliycem 5 gün kaldı zaten napalim yapmıyorum daha test mest
Canım bak ben bu akşam toplam 6.5 saat tuvalete gitmeyerek test yaptım ama sonuç aynı ilk test gibi belli belirsiz çıktı. Nova markası. Gerçi tarihi 3 ay geçmiş eczacı 5 tane test isteyince tarihi geçmiş 5 testide parasız verdi ve bunlarda iş görür kullanın dedi. Galiba bendeki deli bakışını fark etti Yani diyeceğim testler markadan markaya değişiyor bence. Sen bekle 5 gün daha benimkinin çıkmasıda diğer markanın hassasiyetinden bence

Cok tesekkur ederim canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inan ne hissedicemi bilmiyorum
Aaaaa nasııllllll ben bu haberi nasıl kaçırırm yaaaa hamilemisinn Canım çok sevindim hemen geçmişe dönüp detayları okuyorum
Kızlar ne diyorum ben size bu ay güzel haberler gelecek sabırlı olalım Bakın çıkıyor dediklerim

Oyyy insan kıyamazda yaa. Kendince oyun yapıp ilgini çekiyor demek ki Çabuk etkilenir mi tutunan bebek acaba. Ben bugün öyle çok yoruldum ki anlatamam. Sabah 1.5 saat yürüyüş yaptım, sonra eve gelip mutfağı topladım çorbanın yanına bir ikibişeyler yaptım. Hiç oturmadan okula gittim yine 20 dakika yürüdüm. Okulda zaten çoğunlukla ayaktayım. Eve geldim bi koşturma daha. Oturalı yarım saat olmadı ama bittim. Bi yandanda korktum kendime kızdım dikkat etmiyorum diye. Şu an kasıklarım ağrıyo yanıyo gibi. birde belim ağırıyor. Bişey olmaz herhalde. İnternette yorulmayala düşük olmaz diyor ama. Hoş daha kesin hamileyim bile diyemiyorum

Ahahah canım benim bak sana telas yapma hamilesin dedim kendim panik cok sagol canım benim inşallah peşimizden digerlerinin haberleride gelir keseciklerimizi görelim inşallah bide
cnm belirti olarak karnında ağrı var mıydı????kasık ağrısı değil ama karnının içi ...offf deliricem kızlarr,saddece karnımda kramçıklar var,kasıkta falan bişey kalmadı gazım çokk,kabızım,bugün de bitti benim için...bakalım 1 gün sektiyse yarına gelicek mi kırmızılarım....iinşallahh gelmezzz.ama sankii adet olucam yine yaaaaaa mad:

evet canım bekliycimmm artık sadece umarım artık bu ay hepimiz hamile kalırız da 'yaza hamile olarak girmek isteyenler' yerine 'planladıklarından önce hamile kalıp yaza mutlu girecekler' diye değiştiririz grubun adını

Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil

Kızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
dunden beri yaziyorum bu sayfaya masallah iki guzel haber/ bereketli bi topikmis:) Allah sag salim kucaginiza almayi nayip etsin kizlar ins

bn bu ay ari sutu kullaniyorum. bundan oncekinde onu kullanmaya baslayinca hamile kalmistim.

kizlar ben birde fertilityfriend die bi sitenin ovu hesaplamasini kullaniyorm. ates olcumu yapiyosun akintin nasil onu yaziosun ve beraberlik olup olmadi her gun giriosun bilgileri

kizlar ben birde fertilityfriend die bi sitenin ovu hesaplamasini kullaniyorm. ates olcumu yapiyosun akintin nasil onu yaziosun ve beraberlik olup olmadi her gun giriosun bilgileri
Bende ovulasyonla ilgili bi prog.indirmiştim yardımı oldu. Ateş ölçümüde baya garantiliymiş. Bu ay tutmasa onu deneyecektim ben. Tutmamışsa yine denicem tabi :)

Turkuazcım yorulmakla bısey olmaz ama yınede yorulma canımoğluma Hamıleyken 1 kg elma taşımadım şimdi hamıleysem 15 kg oglum hep kucağımda Allah korur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…