- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.281
Canım 3 ay olmuştu korkuyodum olmayacak diye erkenden bi korkuydu ama daha önce kadın hastalıklarıyla sorunlarm olmuştu takıntıydıAmin inşallah :) çok sevindim canım kaygılanma hiç mutluluğunu yaşa bence tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlandığını Allah'ım bize de nasip etsin sizlerin haberini duydukça bize de umut oluyor . Kaçıncı denemeydi bu ay ?
Canım bak ben bu akşam toplam 6.5 saat tuvalete gitmeyerek test yaptım ama sonuç aynı ilk test gibi belli belirsiz çıktı. Nova markası. Gerçi tarihi 3 ay geçmiş eczacı 5 tane test isteyince tarihi geçmiş 5 testide parasız verdi ve bunlarda iş görür kullanın dedi. Galiba bendeki deli bakışını fark ettiNe bileyim yaa sinir oldum kendimetaam bekliycem 5 gün kaldı zaten napalim yapmıyorum daha test mest
Aaaaa nasııllllll ben bu haberi nasıl kaçırırm yaaaa hamilemisinnCok tesekkur ederim canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inan ne hissedicemi bilmiyorum
Yavrum ben 12.7 le moda girdim 194 mükemmel bir rakam sen hiç düşünmeden sevinKızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cokelim ayagım karıştı
Bu benim ilk eklediğim teste göre kırmızı canımKızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
Ahahah canım benim bak sana telas yapma hamilesin dedim kendim panikYavrum ben 12.7 le moda girdim 194 mükemmel bir rakam sen hiç düşünmeden sevin
En kısa zamanda inşalahh canım benimBu ay bende göreyimm Allahımmmm o çift çizgiyiiiii inş...
Oyyy insan kıyamazda yaa. Kendince oyun yapıp ilgini çekiyor demek kiTebrıkler canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende hala adet olmadım gercı hamıleysem bıle oglum az önce ezdı gectı karnımı varsada düşer heralde sırtustu uzanıyordum karnıma geldı oturdu arabasıyla vurdu ya
gözün aydın tatlımmmKızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cokelim ayagım karıştı
cnm belirti olarak karnında ağrı var mıydı????kasık ağrısı değil ama karnının içi ...offf deliricem kızlarr,saddece karnımda kramçıklar var,kasıkta falan bişey kalmadı gazım çokk,kabızım,bugün de bitti benim için...bakalım 1 gün sektiyse yarına gelicek mi kırmızılarım....iinşallahh gelmezzz.ama sankii adet olucam yine yaaaaaaAhahah canım benim bak sana telas yapma hamilesin dedim kendim panikcok sagol canım benim inşallah peşimizden digerlerinin haberleride gelir keseciklerimizi görelim inşallah bide
valla bence işe doya doya gülmekle başlayabilirsinCok tesekkur ederim canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inan ne hissedicemi bilmiyorum
evet canım bekliycimmm artık sadeceCanım bak ben bu akşam toplam 6.5 saat tuvalete gitmeyerek test yaptım ama sonuç aynı ilk test gibi belli belirsiz çıktı. Nova markası. Gerçi tarihi 3 ay geçmiş eczacı 5 tane test isteyince tarihi geçmiş 5 testide parasız verdi ve bunlarda iş görür kullanın dedi. Galiba bendeki deli bakışını fark ettiYani diyeceğim testler markadan markaya değişiyor bence. Sen bekle 5 gün daha benimkinin çıkmasıda diğer markanın hassasiyetinden bence
Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
dunden beri yaziyorum bu sayfaya masallah iki guzel haber/ bereketli bi topikmis:) Allah sag salim kucaginiza almayi nayip etsin kizlar insKızlaar erken gebelik testi yaptım silik cıktı inanamıyorum lutfen test bozuk olmasın resmi ekledim gözüküyomu yoksa testte altta kırmızılık bozuk demekmi acaba
bn bu ay ari sutu kullaniyorum. bundan oncekinde onu kullanmaya baslayinca hamile kalmistim.Olur elbet canım kimsenin dediğine bakma ben 23 eşim 25 yaşında henüz 7 aylık evliyiz bize bile sormaya başladılar yuhh dedimbenim Allah'tan sınav var ya onu bahane ediyorum soranlara bu arada ben bu ay incir filan aldım her gün 1 2 tane yemek lazımmış sadece yumurtlamak yetmiyor döllenmenin olması için yumurtanın kaliteli olması gerekiyor diye . Annem dedi sabahları bal tarçın çörek otu karışımı yemekte kaliteyi artırıyormuş niye bu kadar sabırsız oldum anlamıyorum . Ama tek bildiğim anne olmayı dünyadaki her şeyden çok istediğim Bu ay yapacaklarımın listesi
1- Doktora gitmek (genel sağlık kontrolü , doktorun tavsiyelerine uymak )
2-Ovulasyon testi almak
3- İncir , bal ... tarzı sağlıklı yiyecekler tüketmek
4- ovulasyon zamanı sık çalışmak ve en az yarım saat kalkamamak (ben 5-10 dkda kalkmıştım bu ay ayaklarımıda dikmemiştim , he birde yatarken karın kısmına masaj yapmak )
Bu velet bu ay bunlara rağmen gelmezse önümüzdeki ay kocacımla doyasıya aşk yaşayıp bebişi düşünmemek sınavdan sonraya ertelemek
Bende ovulasyonla ilgili bi prog.indirmiştim yardımı oldu. Ateş ölçümüde baya garantiliymiş. Bu ay tutmasa onu deneyecektim ben. Tutmamışsa yine denicem tabi :)kizlar ben birde fertilityfriend die bi sitenin ovu hesaplamasini kullaniyorm. ates olcumu yapiyosun akintin nasil onu yaziosun ve beraberlik olup olmadi her gun giriosun bilgileri
Canım gözün aydın ,İnşAllah sağlıklı bir geceliktir ,şüphelerin boşunadır Allahın izni ileKızlar 194 çıktı çok mutluyum ama kesinmidir sizce kimyasalda böyle cıkabilirmi korkularım cokelim ayagım karıştı
Evet okul öncesi öğretmeniyim :)
Evet okul öncesi öğretmeniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?